Ya paranın azı çoğu,öğrencisi sivili olmaz Oğuzhan kardeşim.
3 milyar maaş bile alsan farketmez.80 lira vermişsin.Üstüne özenle ismini yazdırmışsın,altına en sevdiğin sayıyı ekletmişsin.Kalbin hizzasına isabet eden armasını gururla taşımak için vermişsin o parayı.Karşılığını isterim gerisi bağlamaz beni.Açıkçası bugün çok canım sıkıldı bu işe.
Bunlar ne iş yapar bilmiyorum.Hazır gelen tişortlara armayı doğru dürüst tutturamayacak kadar vasıfsız,kabiliyetsiz veya umursamayan bir zihniyet.
Bu arada bu yazdıklarımı aslında TsClub Eleştirileri başlığına yazmam lazımdı ama buraya denk geldi.
haklısınız,bu konuları benim de tsclub başlığına yazmam gerekirdi ama şahsen formalar konusunda da uyutulduğumuzu düşünerek ben de buraya yazdım.parçalı formamız açık söyleyeyim vasatın altında,keza turuncuya forma demeye bin şahit.ayrıca eski formalara yeni reklam basıp daha fazla fiyata satacaktık madem geçen seneki bordo gövdeli mavi kollu formaya yapsaydınız bunu demeden de geçemeyeğim,üstündeki arma olmasa beyaz forma hariç hiçbirine bir kuruş para vermem.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Beyaz branda olmazsa olmazlarımızdan oldu mübarek !!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
selam.. forma konusunda en güzel ve en dikkat çekici konuların dile geldiği bi forum olduğu için her zaman takip ediyorum.. Özellikle Grafik tasarımcı olması itibariyle ali fuat beyde çok güzel yönlendiriyor herkesi, buraya yüklediği resimleri özenle takip ettiğimi söylemeliyim. bende yılların forma tasarımcısı, koleksiyoneri, takipçisi ve grafik tasarımcı olarak ara sıra da olsa bilgilerimi paylaşmak isterim. Öncelikli olarak Ömer konusundan bahsetmek isterim.. yeni tff kurallarına kadar kaleciler takımdan bağımsız olarak kendi anlaşmalı oldukları firmaların formalarını üzerlerinde taşıyabiliyorlardı, bu özellikle onları giydiren firmalar için bir reklam unsuruydu..
ömer de o yıllardan alışmış olmalı ki kurallar değişse de farklı forma giymekten kendini alıkoyamıyor.. ama mecburen de olsa puma logosu yapıştırmayı ihmal etmiyor, en azından bu konuda özenli olması dikkat çekici.. bu arada 90lı yılların başında umbro türk takımlarına kendi ürünlerini giydirmek için çaba harcamıştı ve trabzonspora da ücretsiz kullanmaları için formalar yollamıştı.. Trabzonspor da 90-91 ve 91-92 sezonlarında, hediye gelen bu formaları umbro logolarının üstüne kulüp logosu dikip, boş kalan diğer kısmada adidas logosu basılı şekilde maçlara çıkmıştı.. bununla ilgili bende fotolar mevcut, hatta o dönemlerle ilgili diğer fotolarda var.. bu anlamda forması başka bi firmanın ama logosu diğer firmayı kullanan başka bi takım daha da görmedim. bu konuda da trabzonspor ilk ve tektir.. trabzonspor formasının diğer büyük takımların formasında ki nike logosundan daha küçük kullanımı ise sadece katalogtan seçilen forma olmasındandır.. sadece o kulüp için özel üretilen formalarda nike daha büyük boytlu kullanır logosunu.. Trabzonspor için de önümüzdeki sezon özel formalar yapılırsa bu konuda çözümlenmiş olur kesinlikle.. (aynı zamanda ts logosu da dökülmeyen bi malzemeden olacaktır.)
Bu iş kulübün işi değil. Düşünsenize sponsorunuz size bedava forma veriyor ne diye onu değil de para verip başka bir markanın formasını markasını kapatıp kalecine giydiresin ki.
Ömer belli ki beğendiği ve kendini rahat hissettiği için satın aldığı veya bir ihtimalde geçen seneden kalan Nike formalarını giyiyor. ( Geçen sezon Antalyaspor Nike giyiyordu fakat model yeni büyük ihtimalle Ömer kendi almıştır formayı ).
Puma dışında başka bir marka forma ile sahaya çıkamayacağı için Nike armasını Antalyaspor arması ile kapatıp bir de Puma logosu yapıştırınca anlaşılmadığını zannediyor.
Ben bu olayı ciddiye alıyorum ve saygısız bir davranış olarak yorumluyorum. Ömer de kendine dikkat etsin, maçlarda dakika çalma, yerde yatma numaraları ile değil kaleciliği ile gündeme gelsin.
Ömerin giydiği forma pumanın 2009-2010 sene için yaptığı orjinal kaleci formasıdır.Bu üründe söylediğiniz türden bi değişiklik olmamıştır.sporting lizbonun kaleci formasına bakarsanız formanın orjinal puma forması olduğunu anlayabilirsiniz.saygılar..
Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Barış MEMİŞİN üzerinde güzel durmuş Eşofman takımı
Ama Nike armaları çok küçük Formalarımızdada öyle sanki çakma Nike kullanıyormuşuz gibi geliyor bana Barcelonanın , Arsenalin diğer avrupada nike kullanan takımların formasını Tv de izleyince Nike logosunu rahatca görüyon formaya zenginlik güzellik katıyor ama bizim formalarda yok sahte nike gibi
Aynen katılıyorum..nike ile olan sözleşmemizin 3. senesini doldurduk hala formalar fiyasko.
Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Ömerin giydiği forma pumanın 2009-2010 sene için yaptığı orjinal kaleci formasıdır. Bu üründe söylediğiniz türden bi değişiklik olmamıştır. Sporting Lizbonun kaleci formasına bakarsanız formanın orjinal puma forması olduğunu anlayabilirsiniz.saygılar..
Ömer Çatkıç Nike'ın orijinal forması giyip, Nike logosunu Antalyaspor armasıyla kapatmış, ayrıca formaya Puma logosu eklemiş. Bu olayın bütün delilleri arka sayfalarda var ve bu durum kesin.
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Bırakın Sporting Lizbon'u Puma'nın hiçbir kolleksiyonunda bahsi geçen forma modeli yok.
Ömer bütün maçlarda bunu yapmıyor Puma forma da giyiyor fakat yaptığı olay Nike giyen bir takıma karşı her maçta olunca komik duruyor.
Puma'nın siyah kaleci forması böyle
Özellikle Sporting Lizbon'un kalecilerinden seçtim.
Sporting Lizbon Atletico Madrid maçından Atletico'nun kalecisini karıştırmış olmayasınız?
Müsaade edin, hangi forma hangi marka bilelim.
En son a f s tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 15:46.
bende önce davrandın Ali Fuat abi; ömer'in yaptığı nike'a da puma'ya da saygısızlık, maraton tribündeki seyircileri sayan(!) gözlemciler biraz da ömeri gözlemleseler keşke
Ömer Çatkıç Nike'ın orijinal forması giyip, Nike logosunu Antalyaspor armasıyla kapatmış, ayrıca formaya Puma logosu eklemiş. Bu olayın bütün delilleri arka sayfalarda var ve bu durum kesin.
Yorum