Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu nike firması Taraftarlar için tribünler için bu zamana kadar parmağını kıpırdatmışmıdır...

Mesela forma şeklinde dev bir bayrak istediğimizi bu platformdan vede mail olarak kaç kez yazdık sallayan oldumu..!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hele şükür buldum ürünün tam resmini.

HAbu ürünün şimdiki fiyatı konusunda bir fikri olan var mıdır ?

Ve nasıl alabilirm
      Renkdaş kafana girmek gibi olmasın ama bu ürün tam bir rezalet.2 ay önce polar alcaktım baktım siteden bu hoşuma gitti.Fiyatı da 55 liraydı çok iyi demiştim kendi kendime.Gittim almaya bi baktım içimden bu kadar berbat ürün olur dedim.Resmen havlu gibi.Çok garipti.Ben de senin gibi resimden beğenmiştim ama gerçeğini görünce hayallerim yıkıldı.Gittim 109 Liralık nike poları aldım.Biraz içime oturdu ama taş gibi.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Ali Fuat abi, lanet olsun ben bıktım. HAlı sahada formamı giyemiyorum, 2-3 yıkamadan sonra atıyor armamız. Şunu dikişli yapsınlar yeter. Forma da başka birşey istemiyorum, yapıştırma çok adi oluyor.

Abi bide şu dünkü gömlekler çok fenaymış ya, var mı bu şekil bir düşünce
        Aynen ya...
        Şu gömlek meselesine ben de kafayı taktım...
        Ayrıca arma...
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaş kafana girmek gibi olmasın ama bu ürün tam bir rezalet.2 ay önce polar alcaktım baktım siteden bu hoşuma gitti.Fiyatı da 55 liraydı çok iyi demiştim kendi kendime.Gittim almaya bi baktım içimden bu kadar berbat ürün olur dedim.Resmen havlu gibi.Çok garipti.Ben de senin gibi resimden beğenmiştim ama gerçeğini görünce hayallerim yıkıldı.Gittim 109 Liralık nike poları aldım.Biraz içime oturdu ama taş gibi.
          Kardeşim görme deneme fırsatımız yok ki. Nasıl göreceğiz. Ben kendi zevkime güvenemezken başkasının zevkine göre nasıl alış veriş yapayım Lafım sana değil, güzellik göreceli kavram biliyorsun.

Ne bileyim kötü havalarda hem polar hem forma, iyi olur diye istiyorum aslında. Fiyatı ilk çıktığında 99 lira idi. Şimdi 55 ise yine iyi.

İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen ya...
          Şu gömlek meselesine ben de kafayı taktım...
          Ayrıca arma...
          KArdeşim sorma, forma ortada arma yok

Dikişli arma istiyorum ben.

Yorum

Kardeşim görme deneme fırsatımız yok ki. Nasıl göreceğiz. Ben kendi zevkime güvenemezken başkasının zevkine göre nasıl alış veriş yapayım Lafım sana değil, güzellik göreceli kavram biliyorsun.

Ne bileyim kötü havalarda hem polar hem forma, iyi olur diye istiyorum aslında. Fiyatı ilk çıktığında 99 lira idi. Şimdi 55 ise yine iyi.

KArdeşim sorma, forma ortada arma yok

Dikişli arma istiyorum ben.
            TS Club Sadri Şener Mağazası

Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak
            Tel : 0 462 326 20 77

Bu numara belki işini görür Recep abi

Nerden bulabileceğin konusunda
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              barış memiş diyarbakırda değil mi?
              Temsili fotoğraf.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TS Club Sadri Şener Mağazası

Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak
                Tel : 0 462 326 20 77

Bu numara belki işini görür Recep abi

Nerden bulabileceğin konusunda
                Ürüne sağolsun Eyüp bakacak bugün, fiyat konusunda, ama kalite konusunda nasıl karar vereceğiz onu bilmiyorum.

Yorum

• Site hızlı çalışıyor. bir atkı siparişi verdim 2 günde elime ulaştı.. Kargo ücreti de yok..

Ama sitede beden bulamamaktan bıktım.. Daha yeni çıkan kış koleksiyonu sweat da bile beden bulamıyorum hatta hiç bi beden kalmamış. Bu nasıl iş taraftar almak istiyor ama ürün yetiştiremiyolar. Bunlar nasıl profesyonel anlamıyorum.Bu potansiyeli hiç değerlendiremiyorlar

Yorum

• roney nasıl büyümüş öyle yav. diğeri mi çok kısa anlamadım ki dev gibi çıkmış bu fotoda
                    UYUMA TÜRK EVLADI
                    UYUMA UYAN
                    30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

roney nasıl büyümüş öyle yav. diğeri mi çok kısa anlamadım ki dev gibi çıkmış bu fotoda
                      Clichy 1,81 Metre Boyunda
                      Rooney 1,76 Metre Boyunda yani... Rooney aslinda 5 cm daha kücük ama Clichy dik durmuyor ve rooney onu ezip üstüne bastirip yukari atliyor... yanilma iste... =) Göz Yanilmasi diye buna derim... =) güzel kare...
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Fatih bizde giyemedi ama artık Gökdeniz ile birlikte Rubin Kazan'da giyer Nike formalarını.

Hayırlı olsun.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs hocam isanbuldaki hiç bi ts clup da mximum kart neden geçmiyo forma almak istiyorum ama ya 2 veya 3 karta taksit seçenekleri var... bu konuda ts clup yoneticilerin bi çalısması yok mu?
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            afs hocam isanbuldaki hiç bi ts clup da mximum kart neden geçmiyo forma almak istiyorum ama ya 2 veya 3 karta taksit seçenekleri var... bu konuda ts clup yoneticilerin bi çalısması yok mu?
                            Ahmet ben de senin gibi sade bir taraftarım, bu tür konuları TS Club yetkililerine sorarsan daha sağlıklı bilgi ve sonuç alabilirsiniz.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet ben de senin gibi sade bir taraftarım, bu tür konuları TS Club yetkililerine sorarsan daha sağlıklı bilgi ve sonuç alabilirsiniz.
                              sagol hocam ama yoneticilerin bunu dusunmemesi gercekten uzucu sırf bu yuzden ürün almakta cogu kişi zorlanıyordur.
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• taka'da avea stickerlı formalarımızı gördüm,büyük ilerleme varmış
                                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X