İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİyah değil de koyu mavi üzerine bordo mavi ( bizim rengimiz olan mavi) çizgiler olsa daha güzel olur bence.
Ya bir de Afs abi birden coşturdun herkesi.Arada böyle şeyler yap da heyecan olsun
Önerdiğim renk söylenmedi henüz fakat neredeyse her gün görüyorsunuz onu
İngiliz rugby takımının formaları. ( Konumuzla ilgili değil sadece paylaşmak için bu mesajın içinde, fakat diğer mesajlarımın içindeki görsellerde renkle ilgili mesaj var)
Mora ben de karşıyım, hele başkasının kullandıklarını taklit etmeye daha çok karşıyım. Naçizane bir renk önerdim o kadar dikkate almayacaklarsa sizinle keyifle paylaşırım. Yaptığım tasarımlar TS Club ürünlerine dönüşmesini korsanlara ilham vermesine tercih ediyorum biraz.
Yeni gelişmeler için bizden ayrılmayın. Bu başlıkta sadece bir sponsoru konuşmuyoruz; bir forma kültürü, marka olma çabası ve hayatı paylaşıyoruz.
Bilmem yanılıyor muyum?
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.10.2009, 12:06.
Yorum
-
İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'in hiçbir forması bizim formalarımızdan güzel değil.
cümlesi şaka herhalde25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Her şey güzel olacak merak etmeyin, her kapıyı açan sihirli bir anahtar var işin ucunda.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey güzel olacak merak etmeyin, her kapıyı açan sihirli bir anahtar var işin ucunda.
??????????
Yorum
-
Renk vermem
Biz olaya ne kadar duygusal yaklaşıyorsak, sponsorlarımız da kendi açılarından duygusal(!) yaklaşıyorlar.
Taraftarın beklentileri, beğenileri ortada.
Pes etmek yok!
Yorum
-
bu foromamız güzeldi. yozgatın giydiği modelden de vardı bizde. ikiside hoştu.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün gördüğünüz, son günlerde çok moda olan bir renk. Bize yakışacak 'sahi neden düşünmedik ki' diyeceğimiz bir renk. Forma konusu henüz karar aşamasında olduğu için söylemedim fakat modeller netleştikten sonra paylaşırım.
Bu sayfada bile varİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
bende kahverengi diye düşünüyorum fındık rengi...yada yeşil ama ali fuat abinin zevkine ve bilgisine güveniyorum o yüzden eminim çok güzel bi seçim olacağına ne renk olursa...önemli olan bize katalogdan o renkte bi ürün vermezlerde bize özel bi ürün hazırlarlar...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
kahverengi renkte doğru tonlar ve doğru uygulama yapılırsa güzel bişey çıkabilir ortaya...ayrıca bordoyu iyice koyulaştırırsak kahverengiye benzer bi renk çıkar ortaya...turuncu mor ve sarıya karşıyım ben...bize özel ne var denizimiz mavi yeşilliğimiz koyu yeşil yada açıkda olabilir e bide finduk var o da kahverengi...neyse bekleyip göreceğiz artık...
ali fuat abi arka sayfalarda yazmışsın da yinede bi sorıyım ben kesin olarak bize özel koleksiyon hazırlanacak mı yani...bu konuda anlaşıldı mı?Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Turkuaz mı acaba ?
Ama o da maviye çok benziyor , olmaz galiba .
Şu renklerde mesela ..En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 30.10.2009, 14:45.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum