Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Resmi sitemizin arka planı olan böyle bir ton süper olurdu.
    Parçalı forma yapalım bu renklerle. ama keskin sınır olmasın iki renk arasında, aynı yukarıdaki gibi bi geçiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sİyah değil de koyu mavi üzerine bordo mavi ( bizim rengimiz olan mavi ) çizgiler olsa daha güzel olur bence.
      Ya bir de Afs abi birden coşturdun herkesi.Arada böyle şeyler yap da heyecan olsun
      Ver çoşkuyu diyorsun yani

Önerdiğim renk söylenmedi henüz fakat neredeyse her gün görüyorsunuz onu

İngiliz rugby takımının formaları. ( Konumuzla ilgili değil sadece paylaşmak için bu mesajın içinde, fakat diğer mesajlarımın içindeki görsellerde renkle ilgili mesaj var )

Mora ben de karşıyım, hele başkasının kullandıklarını taklit etmeye daha çok karşıyım. Naçizane bir renk önerdim o kadar dikkate almayacaklarsa sizinle keyifle paylaşırım. Yaptığım tasarımlar TS Club ürünlerine dönüşmesini korsanlara ilham vermesine tercih ediyorum biraz.

Yeni gelişmeler için bizden ayrılmayın. Bu başlıkta sadece bir sponsoru konuşmuyoruz; bir forma kültürü, marka olma çabası ve hayatı paylaşıyoruz.

Bilmem yanılıyor muyum?

En son a f s tarafından düzenlendi; 30.10.2009, 12:06.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sürpriz renk sarı mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fener'in hiçbir forması bizim formalarımızdan güzel değil.

cümlesi şaka herhalde
          cok begendin bakiorum eziklerin rengini
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• Her şey güzel olacak merak etmeyin, her kapıyı açan sihirli bir anahtar var işin ucunda.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey güzel olacak merak etmeyin, her kapıyı açan sihirli bir anahtar var işin ucunda.

??????????

Yorum

• abi yoksa finduk rengi mi olacak...kahverengiye yakın bi tarz...
                Trabzon Bir Sevda TrabzonsPor bir Destandır...

Yorum

• Renk vermem

Biz olaya ne kadar duygusal yaklaşıyorsak, sponsorlarımız da kendi açılarından duygusal(!) yaklaşıyorlar.

Taraftarın beklentileri, beğenileri ortada.

Pes etmek yok!

Yorum

• siyah-gri mi abii bu renkler
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• bu foromamız güzeldi. yozgatın giydiği modelden de vardı bizde. ikiside hoştu.
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her gün gördüğünüz, son günlerde çok moda olan bir renk. Bize yakışacak 'sahi neden düşünmedik ki' diyeceğimiz bir renk. Forma konusu henüz karar aşamasında olduğu için söylemedim fakat modeller netleştikten sonra paylaşırım.

Bu sayfada bile var
                        2009-2010 kış sezonunda metalik renkler,siyahın her tonu ve turuncu tonuna yakın kırmızı ve naturel renkler hakim olacak...eğer Ali Fuat abi nin bahsettiği son günlerde bizim çok gördüğümüz moda renkler ise mor...
                        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• bende kahverengi diye düşünüyorum fındık rengi...yada yeşil ama ali fuat abinin zevkine ve bilgisine güveniyorum o yüzden eminim çok güzel bi seçim olacağına ne renk olursa...önemli olan bize katalogdan o renkte bi ürün vermezlerde bize özel bi ürün hazırlarlar...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• kahverengi renkte doğru tonlar ve doğru uygulama yapılırsa güzel bişey çıkabilir ortaya...ayrıca bordoyu iyice koyulaştırırsak kahverengiye benzer bi renk çıkar ortaya...turuncu mor ve sarıya karşıyım ben...bize özel ne var denizimiz mavi yeşilliğimiz koyu yeşil yada açıkda olabilir e bide finduk var o da kahverengi...neyse bekleyip göreceğiz artık...

ali fuat abi arka sayfalarda yazmışsın da yinede bi sorıyım ben kesin olarak bize özel koleksiyon hazırlanacak mı yani...bu konuda anlaşıldı mı?
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Kahverenginin bordoya yakın rengi olabilir ama yeşili pek sanmıyorum kullanacaklarını ,
                              Siyah , Gri , Kahverengi olacağı düşüncesindeyim 3.rengin
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Turkuaz mı acaba ?

Ama o da maviye çok benziyor , olmaz galiba .

Şu renklerde mesela ..
                                En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 30.10.2009, 14:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X