Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu tür korsan ürünleri yapanları satanları ihbar etmeliyiz. Yukarıdaki bilgileri kulübe tekrar gönderdim. Orijinali yurtdışında yapılan formayı birileri Türkiye'de yapıyor ve Trabzonspor'un üzerinden haksız kazanç elde ediyorsa bu duruma sessiz kalamayız elbette.

Helal olmayan bir yoldan bu ürünleri yapıp satanların Trabzonspor'u tuttuklarına inanabiliyor musunuz?

Korsan ürün ile mücadelenin bir çok yönü var. Taraftara bakan yönü bu kötü taklitlere pirim tanımamak. Kimse satamayacağı bir ürünü üretip piyasaya sürmez, bu işin bir yönü.

Kulübe bakan yönü kendi ürünlerinin taraftarına ulaştırmak. Bu noktada çok gerilerdeyiz. TS Club mağazalarının sayısı arttı, Boyner mağazaları ve İntersport mağazalarında formalarımız satılıyor fakat yeterli değil. En kolay ve etkin satış yöntemi olan internetten satış sistemimiz ise tam bir felaket. Üç boyutlu satış, yeni arayüz diye aylarca bekledik, fakat yeni yapılan satış sitesi de, hem tasarım hem içerik olarak çok yetersiz.

TS Club ürünlerinin çoğu satışta olmasına rağmen resmi satış sitesinde yer almıyor. Yer alanların fotoğraf çekimi çok yetersiz düzeyde.

Kulüp korsanlardan önce kendi yapması gerekenleri yerine getirecek daha sonra bu haksız kazanç elde edenlerle hukuk yolundan ne yapılması gerekiyorsa onu yapacak.

Ayrıca resmi sitesinde, dergisinde korsan ürün giyen taraftarın fotoğraflarını yayınlamayacak.

Çıktığı her karşılaşma öncesi Trabzon'da veya deplasmanda ayağına kadar gelen taraftara kendi ürünlerini alma fırsatı sunacak.

Pes etmek yok!
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Önerdiğim forma modelleri ve kompinasyonlarında yıllardır denemediğimiz mavi beyaz kombinasyonları ve sürpriz bir renk vardı.

Yorum

• Bordomuz Torino'nun kullandığı gibi biraz daha koyu bordo olmalı. TS Club'un birçok ürününde bordonun tonu ayarlanamadığı için kırmızı bordo arası renkler ortaya çıkıyor. Ürünlerde kullanılan renklerin belli bir standartı olmaması konusuna hiç girmiyorum.

Yorum

• Ali Fuat abi, su süpriz rengi nezaman ögrenecegiz? Cok meraklandimda...
          .

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün İhbar Hattından Gelen Mail

Ürünün satışa sunulduğu siteye yapmış olduğum itiraz sonucu söz konusu ürünün satışı durdurulmuş olup, ürün siteden kaldırılmıştır. Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Av.Celal ÇOBANOĞLU
            Trabzonspor Kulübü Hukuk Müşaviri

Ve Alış Veriş Sitesinde Yaptığım Araştırmada bulduğum korsan ürünler

Eski Tas Eski Hamam

TRABZONSPOR NIKE 2009-2010 BEYAZ FORMA

FORMA KESİNLİKLE ORJİNALDİR
            TARAFTAR DEĞİL MAÇ FORMASIDIR!
            • LARGE BEDEN
            • ORJİNAL ADİDAS LİSANSLI ETİKETLİ AMBALAJINDA

ahahhaha
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Fuat abi, su süpriz rengi nezaman ögrenecegiz? Cok meraklandimda...
              Her gün gördüğünüz, son günlerde çok moda olan bir renk. Bize yakışacak 'sahi neden düşünmedik ki' diyeceğimiz bir renk. Forma konusu henüz karar aşamasında olduğu için söylemedim fakat modeller netleştikten sonra paylaşırım.

Bu sayfada bile var

Yorum

• Yeşil, Lacivert ya da Turkuaz diyorum ben Ali Fuat abi.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• siyah veya turkuaz

ya da son günlerin moda rengi mor bu şakaydı
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Siyah olabilir mi
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bakmak ve görmek. Henüz söylenmedi o renk ama bu safyada var o renk.

Şaka gibi ama mor forma da gündeme gelmiş, umarım öyle bir hata yapmazlar. Hamsili forma diye ünlenen gri formanın da eksik bakış açısıyla çıkmaması daha iyi.

Sarı da değildur.

Rengi söylemenin dışında o rengin uygulandığı formayı görmenizi isterdim, ki algılayabilmeniz için doğrusu bu. ( forumdan birkaç kişi gördü ve çok beğendi )
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 15:36. Sebep: aşağıdaki sorunun cevabı

Yorum

• acaba sarı renk olabilirmi abi

Yorum

• Abi sayfada var dedin Baktım farklı olarak çimen yeşili arsenalin sarısı manchester in mavisi var.
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• işte hayallerimin forması

bir dönem şu oktay derelioğlu bizdeyken puma da yapmıştı böyle bi forma bize ama kumaşı parlaktı. bu forma çok güzel olmuş ama

En son EMiRHAN61 tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 15:41. Sebep: foto ekleme
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Benim yaptığım tasarımın veya önerdiğim rengin önemi bir yere kadar.
                              Bu işe karar verecek olan veya uygulayacak olan ben değilim.
                              Katkı adına, önerilerimin formaya değer katacak düşünceler ve tasarımlar içerdiğini düşünüyorum.

İnsan her gün gördüğü bir şeyi farklı bir ortamda görünce şaşırabilir.

Emirhan, Puma'nın yaptığı forma lacivertti, önerdiğim renk ve renk serisi ise fazlasıyla bize ait olacak orijinal bir renk. En iyi tarafı da klasik forma setimizi tamamlayıcı olması.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 15:42.

Yorum

• Lacivert renginin acik mavi ve beyaz renkleriyle güzel görüntü verdigini düsünüyorum...

Acaba?
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X