Güzel haberler bunlar:
Yeni sezon formalarımız şu an Trabzon'da. ( Arsin'de bir fabrikada )
Yeni sezon forma sponsorumuz Türk Telekom.
Armalarımız eşofmanlarda olduğu gibi nakış oluyor, daha da güzel olması için çalışılıyor şu an.
Allah izin verirse yeni sezon formaların satışı: 1 Haziran.
Sırttaki yazı ile ilgili federasyona izin için yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
Başka bir arzunuz?
Hangi fabrikadalar acaba
Şu anda Arsin organize'deyim formaların bu kadar yakınımda olduğunu bilmiyordum
Uzun kollu formalar ilk anda gelmeyecekmiş, fakat diğer yıllara göre daha erken çıkacakmış. Önce yazlık ürün satışı olsun diye bir düşünceleri var.
Fakat benim gibi yaz kış uzun kollu forma sevenler Trabzonspor taraftarı arasında oldukça fazla.
Uzun kollu forma bir tarz meselesi aslında, mevsimle ilgili bir durum değil. Bu konudaki isteklerimizi de yönetime bildirmemiz gerekiyor. Uzun kollu forma formayı daha şık gösteriyor bana göre. Kışın üşümüyorsun, yazın güneşten, polenden koruyor.
bide kollarını yukarı çekince kısa kollu oluyor o da var
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Avrupada pek çok takım ligdeki son maçına bir sonraki sezonun yeni formaları ile çıkıyor. Haziran ayında dünyadaki pek çok kulüp yeni formasının lansmanını yapmış olacak. Gerçi pek çok büyük kulüp sezonu en fazla 3 forma ile bitiriyor.
Trabzonspor'un en yoğun forma satışı yazın gurbetçilerin Trabzon'a döndüklerinde yaşanıyor. Forma satışlarında son durum nedir bilmiyorum fakat piyasaya her mevsime uygun yeni model ve ürünler sunmalılar. Haziran derken ortasını sonunu bulmasınlar da.
Allah'ın izni ile bir de şampiyonluk olursa hazırlı olmak 7. şampiyonluk için özel hatıra ürün ve formalar çıkarmak lazım.
Uzun kollu formalar ilk anda gelmeyecekmiş, fakat diğer yıllara göre daha erken çıkacakmış. Önce yazlık ürün satışı olsun diye bir düşünceleri var.
Fakat benim gibi yaz kış uzun kollu forma sevenler Trabzonspor taraftarı arasında oldukça fazla.
Uzun kollu forma bir tarz meselesi aslında, mevsimle ilgili bir durum değil. Bu konudaki isteklerimizi de yönetime bildirmemiz gerekiyor. Uzun kollu forma formayı daha şık gösteriyor bana göre. Kışın üşümüyorsun, yazın güneşten, polenden koruyor.
aynen abi tsclupta uzun kollu bitek beyaz forma var, kış boyunca uzerimize forma giyemedik..
birde bu tscluplarda kredi kartına taksit yapılmıyo daha pazar günü gittim aklımda çok şey vardı ama taksit olmadığı için sadece Bize heryer TRABZON kitabını almakla yetindim.. bu konu için birşeyler yapabilirmiyiz..
sahte formaların tek farkı armaların dikişli olması...
yani bu demek oluyoruki sahte formalar daha kaliteli..
haksızmıyım ?
Haksızsın. Arma dışındaki kumaş kalitesi, kesim, dikiş, uygulama, renk hepsi çok kötü taklitler. Orijinalini bile yerden yere vururken bu ucuz kötü taklitlere nasıl daha kaliteli diyebiliyorsunuz anlamıyorum.
Kulübün bu işten zarar görmesi ve birilerinin haksız kazanç elde etmesi de çabası. Armalar yeni sezonda düzeliyor. Formasındaki armaları dökülenler TS Clublara başvurup armalarının yenilenmesini isteyebilir.
Kredi kartına taksit olayı satış sitemizde de olacak, bankalarla bu konular netleştirilmek üzere.
Yorum