Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamamen yanlış anlamışım teşekkürler aydınlatma için..

düşüncem şu ki font forma tasarımlarını yerin dibine de sokabilir, göklere de çıkarabilir..
    renk ayarından sonra fontun estetiği çok önemli.. ki zaten font hazırlanırken eğer estetik kaygılar üzerine hazırlanmışsa sorun yoktur.. nasıl formanın bir duruşu varsa fontun duruşu da apayrıdır.. ilgimi çekense köşeleri ovalleştirilmiş fontlar.
    Hadi eyvallah..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçekten de çok kaliteli bir forma sanki daha dün yapılmış da yeni satışa çıkmış gibi.Bu arada ben XXL bedenini aldım.Normalde Nike'da M giyiyorum ama bana anacak oldu forma.

çok sayıda var mı yenisahradaki ts clubda?

ben bi de ts club formalarını arıyorum...

Yorum

• Bizim beyaz formalarımızın kesimi mi değişti.
          Ya da milli takımın beyaz formaları daha dar kesimli.

Yorum

• bizim beyaz formamızla milli takımın beyaz forması aynı değil zaten ( en azından bana göre öyle) milli takım forması harika görünüyorr...bizimkiler çuval..amma velakin sonuna kadar nike giyinilmesinden yanayımm

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orda ne kadardı Mehmet.

Ben 12 taksitle toplam 26 liraya aldım.
              tırdada satılıyor bu forma. 26 lirayımı 12 taksit yaptın
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• basketbol takimizin formalari bi rezalet onlarada nike forma yapsin

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  basketbol takimizin formalari bi rezalet onlarada nike forma yapsin
                  nike zaten

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Milli takım kendisi için hazırlanmış modeli değil bizim beyaz formanın kırmızı versiyonunu giyiyor birkaç maçtır.

Son maçlarda giyilen beyaz formanın kırmızı kısımları biraz daha koyu.

Kulübümüz de keşke uyarılarımızı dikkate alıp hiç değilse mavi olan kısımları bordo veya böyle koyu kırmızı yapsaydı. Söyleyeceklerimizi hep testi kırılmadan iş işten geçmeden söylemeye çalışıyoruz.

Şimdi de yeni sezon için forma modelleri, armalar, fontlar, uzun kollu formalar gibi taraftarın beklenti ve zevklerini kulübe bildirdik.

Sonucu merakla bekliyoruz. Nike ile Galatasaray maçı öncesi İstanbul'da yapılacak olan toplantıda bu isteklerimiz dile getirilir mi, sonuç ne olur, süreç ne olur, merakla ve ilgiyle izliyoruz.

Ali Fuat abi burda dediğin gibi mili takım bizim formanın kırmızı versiyonunu giymiyor...her iki formada farklı formalar. bizimkiler katalog formaları ancak milli takımların formaları bu katalogdan değil..ve haliyle katalogdakilerden daha da güzel bu formalar( milli takım formaları)..bir başka örnekte devler ligi programında noumanın takımının formalarına bakarak anlayabilirsiniz..brezilyanın formaları gibi görünüyor, ama değil. arada ki çok çarpıcı 2 fark var.

1. Her zaman yakındığımız durum olan, kesim farkı. Bu farka kesim farkı demek de bence başlı başına yanlış. sanırım mallları da farklı.Alanen belli ediyor kendini forma.

2. Brezilya formaların sağ ve sol altlarında formaya hava katan 2 çizgi var..ama noumanın takımında ki forma dümdüz..yani aynı bizim beyaz formanın sarısı..yani bunlar katalog formları ( hem bizim beyaz forma hem noumanın takımının brezilya vari forması)

bunları gözden kaçırdığınızı düşünüyorum..

her zaman bitirdiğim gibi forever NİKE !!!

Yorum

• ya busene başkan demıştıya hamsı motıflı forma olacaktı ne oldu bırbılen varmı

Yorum

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya busene başkan demıştıya hamsı motıflı forma olacaktı ne oldu bırbılen varmı
                        Devre Arasi cikacak piyasaya o forma
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tırdada satılıyor bu forma. 26 lirayımı 12 taksit yaptın
                          Öğrenci olunca ne yapalım

Yorum

• mavi ve cubuklu uzun kol formalar ne zaman cikiyor? bilen var mi?

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat abi burda dediğin gibi mili takım bizim formanın kırmızı versiyonunu giymiyor...her iki formada farklı formalar. bizimkiler katalog formaları ancak milli takımların formaları bu katalogdan değil..ve haliyle katalogdakilerden daha da güzel bu formalar( milli takım formaları)..bir başka örnekte devler ligi programında noumanın takımının formalarına bakarak anlayabilirsiniz..brezilyanın formaları gibi görünüyor, ama değil. arada ki çok çarpıcı 2 fark var.

1. Her zaman yakındığımız durum olan, kesim farkı. Bu farka kesim farkı demek de bence başlı başına yanlış. sanırım mallları da farklı.Alanen belli ediyor kendini forma.

2. Brezilya formaların sağ ve sol altlarında formaya hava katan 2 çizgi var..ama noumanın takımında ki forma dümdüz..yani aynı bizim beyaz formanın sarısı..yani bunlar katalog formları ( hem bizim beyaz forma hem noumanın takımının brezilya vari forması)

bunları gözden kaçırdığınızı düşünüyorum..

her zaman bitirdiğim gibi forever NİKE !!!

Beyaz formamızın model adının Brasil Jersey olduğunu söyledim, Brezilya Milli takımının modeli olduğunu söylemedim. Kesim farkının olması normal. Brezilya milli takımının formasının ne olduğunun da farkındayım, son turnuvalarda yaptıkları küçük güncellemeleri de paylaşan benim. Gözden kaçırmadım, Ufuk merak etme mesajımı dikkatle tekrar okursan sevinirim.

En son a f s tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 11:22.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Reklamsız olarak satışta olması güzel.

Bayan Sweatshirtlerde taraftar projesinde kullandığım fontların uygulanmış olmasına sevindim.

Armalarımızın kenarları altın yaldızla işlenmeli.

TS Club yeni ürünler çıkardı fakat resmi sitede veya satış sitesinde herhangi bir haber veya görüntü yok.

Bu başlığı sürekli takip edenler ve beni tanıyanlara küçük fısıltı: " Nike ile yeni sezon formaları için yeni kolleksiyon hazırlanması konusunda görüşmeler sürüyor. Katalogdan forma seçme dönemi bitecek gibi "
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X