Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike antu denen fenerbahçeli siteye reklam veriyordu...

Zannedersem fener adidastan sponsorlu...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Burda neden reklamın yok ey NİKE....
    En son Atalay tarafından düzenlendi; 16.10.2009, 10:32.
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Formalarımız için önerdiğim font özel bir font. Tasarımcısı Jamie Wieck, yazı karakteri tasarımına, seramik biçimlerle farklı bir bakış açısı kazandırıyor: " Onu Şimdi Görüyorsun, Şimdi Görmüyorsun".

İngiliz grafik tasarımcı ve illüstratör Jamie Wieck önerdiğim yazı karakteri tasarımını kaldırım plakalarını farkı açılarla bir araya glmesiyle oluşturmuş. Karakteri oluşturmadan önce yedi farklı biçimin yer aldığı plakalar tasarlamış. Yan yana gelen plakalarla, latin alfabesindeki her harf ve rakamı rahatlıkla oluşturabiliyorsunuz.

Rakamlar forma arkasına folyo kesilip ısı ile transfer edilerek uygulanıyor. Kullanılan formların böyle yalın, uygulaması kolay olması daha isabetli olur diye düşündüm.

Ayrıca fontlar uzaktan da seçilip ayırt edilebiliyor.

Bu başlığı sürekli takip edenler burada sadece bir markayı değil, marka kültürü içinde çok şeyler konuştuğumuzu biliyor.

Yanılıyor muyum yoksa?
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi sayılarda 7, harflerde de T sıkıntılı gibi.. diğerleri çok hoş..
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abi sayılarda 7, harflerde de T sıkıntılı gibi.. diğerleri çok hoş..

Demek istediğim başka bir şey benim; İngiliz tasarımcı başka bir projesi için böyle bir tasarım yapmış ve fikri bir altyapısı var. Elbette konu Trabzonspor forması olunca uygulama alanlarını düşünerek düzenlemeler yapılmalı. Bizim için tasarlanacak font için iyi bir alternatif veya böyle modern çizgiler taşımalı yazı karakterimiz.

Güzel bir font formanın havasını değiştirebilir. Doğru tasarlanmış bir font bizim beyaz formamız ile aynı seriden ( Brasil Jersey ) giyen milli takım formasını bile özel hale getiriyor.

Hat yazısından yola çıkılarak tasarlanan yazı karakteri sadece Türk Milli Takımı için tasarlanmıştı. Şu Acun'un turnuvasında da aynı fontların kullanılmasına şaşırmadım değil.

Son bir not: Fatih Tekke devre arasında geldiğinde hangi numarayı giysin tartışması başlayacak, benim önerim 19 numarayı giymesi. İsteyen bunu 10 ve 9'un toplamından fazlası desin, isteyen sadece 19 olarak algılasın, Fatih Tekke'ye yakışacağına inanıyorum. En azından ben kendi formama bundan sonra 19 yazdırmayı düşünüyorum. Parçalı formamın sırt numarası 99, mavi formamı da 19 yaptıracağım. Formalar yanyana gelince 1999'u oluşturacak; hem BMN'nin hem de kendi ajansımın kuruluş yılı.

Ayrıca formayı başağı yapınca 61 oluyor:

En son a f s tarafından düzenlendi; 16.10.2009, 13:55.

Yorum

• Nihayet

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul'da bir şubesi daha açılıyor. Yarın (Cumartesi) saat 14.00'de yapılacak olan açılışla birlikte en büyük TS Club mağazalarımızdan biri hizmete başlayacak.

Başkanımız Sadri Şener'in de açılışına katılacağı TS Club, Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan Beylicium Alışveriş Merkezi'nin 1. Katında 45 nolu mağazada hizmete gidecek. Tüm taraftarlarımızın açılışa davetli olduğu mağazaya 0212 873 30 00 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Yorum

• 'N' harfi ise bir isim kombin yapılmaya çalışıldığı zaman diğer harflerin yanında 'n' (küçük N) olarak duracağa ve sırıtacağa benziyor gibi.. Belki de..
              Giresunlu Trabzonsporlular
              Osman Ağa Torunu!
              Mês que un clup!
              25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• bide bursaya açsak şu şubeleri yeter istanbula okadar şube
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike antu denen fenerbahçeli siteye reklam veriyordu...

Zannedersem fener adidastan sponsorlu...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Burda neden reklamın yok ey NİKE....
                  İstedinde vermedilermi.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gittigidiyor.com da 20 TL..Hala arayan varsa kaçırmasın.
                    Ben aldım kargo da çok uygun ve ürün tek kelime ile mükemmel.Kesinlikle alınması gerken bir forma.Hep hayalimde bu formayı almak vardı.Aldım ve çok mutluyum artık.Çok sağol Misina sen olmasan her gün gittigidiyoru takip etmeme rağmen bu formayı bulamayacaktım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben aldım kargo da çok uygun ve ürün tek kelime ile mükemmel.Kesinlikle alınması gerken bir forma.Hep hayalimde bu formayı almak vardı.Aldım ve çok mutluyum artık.Çok sağol Misina sen olmasan her gün gittigidiyoru takip etmeme rağmen bu formayı bulamayacaktım.
                      Yeni Sahra'daki TS Club'da gördüm bu formayı. Her bedeni vardı üstelik.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni Sahra'daki TS Club'da gördüm bu formayı. Her bedeni vardı üstelik.
                        Orda ne kadardı Mehmet.

Ben 12 taksitle toplam 26 liraya aldım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orda ne kadardı Mehmet.

Ben 12 taksitle toplam 26 liraya aldım.
                          Tam hatırlamıyorum.

20 ya da 30 olması lazım.

Yorum

• Gerçekten de çok kaliteli bir forma sanki daha dün yapılmış da yeni satışa çıkmış gibi.Bu arada ben XXL bedenini aldım.Normalde Nike'da M giyiyorum ama bana anacak oldu forma.

Yorum

• Son bir not: Fatih Tekke devre arasında geldiğinde hangi numarayı giysin tartışması başlayacak, benim önerim 19 numarayı giymesi.

Ali Fuat abi yazmis...
                              1

Yorum

• Ben pes'de kadroya eklemiştim 19 numarayı yakıştırmıştım zaten Bu kadarına inanırmısınız bilmem ama bende 10+9 mantığıyla düşünmüştüm
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X