yorumlarıma bakarsan ürünlerimin sahte olmadığını anlarsın! korsan değil benim sattığım ürünler! istediğin yere şikayet et, benim yaptığım iş legal! ürünlerde faturalı!
eee kataloğun standart ürünlerinden kullanırsak olacağı bu. bende gider aynı forma modelinden 1000 tane alırım , üstüne ts armasını reklamını kendim basar ts yerine kendim satarım. işte bu yüzden forma isterken söylediğimiz bize özel olsun kısmı buydu.nike fabrikalarından bizden başka kimseye teslimatı olmayan modeller kullanılmalı
Galatasaray'ın iç saha formaları beyaz ve kırmızı şortlu parçalı formaları, yedek formaları mor formaları, Trabzonspor'un dış saha formaları ise beyaz forma ve parçalı formadan oluşuyor. Yedek rengimiz turuncuyu da tutup Galatasaray maçında giyemeyeceğimize göre haftasonu büyük ihtimalle beyaz formalarımızla mücadele edeceğiz.
eee kataloğun standart ürünlerinden kullanırsak olacağı bu. bende gider aynı forma modelinden 1000 tane alırım , üstüne ts armasını reklamını kendim basar ts yerine kendim satarım. işte bu yüzden forma isterken söylediğimiz bize özel olsun kısmı buydu.nike fabrikalarından bizden başka kimseye teslimatı olmayan modeller kullanılmalı
nike'dan sade yani logosuz ve reklamsiz ürün alip
Trabzonspor logosu ve TT reklami bastirman bile suc olarak sayiliyor
bunun icin trabzonspor ürünleri ve TT'den satis yetkisi gerekiyor
alman yasasi, örnegin altdaki t.shörte logo bastirip vede sadece kendin giyme durumuna karsi cikmiyor, bilmiyorum türkiyede durum nasil.
nike'dan sade yani logosuz ve reklamsiz ürün alip
Trabzonspor logosu ve TT reklami bastirman bile suc olarak sayiliyor
bunun icin trabzonspor ürünleri ve TT'den satis yetkisi gerekiyor
alman yasasi, örnegin altdaki t.shörte logo bastirip vede sadece kendin giyme durumuna karsi cikmiyor, bilmiyorum türkiyede durum nasil.
evet yaptığının yasal bi suçu "olmasa dahi" en basiti etik değil. sadece söylemek istediğim , adamın sattığı ürün orjinaldir. nike'dır. kumaş kalitesi kötüdür denilmişti o yüzden söyledim. kumaşı kullandığımız formanın aynısıdır . lakin baskı işçiliğini kendi yapıyodur.
3-5 tanesi dışında alt yapının tümü yenilendi Türkiye ve Almanya da yapılan seçmelerden geldiler.. Resmi site yazmadıkça bilemeyiz ama yarın arkadaşa sorarım çok merak ettiysen
Yorum