Ben olsam Trabzonspor'a özen gösterilmesi şartıyla tekrar Puma'ya geçerdim.
Puma geçen seneden beri güzel tasarımlar yapıyor. İşte biraz cesur olunursa böyle formalar çıkıyor. Nike'ın tasarımlarında formanın yakasına bir şekil veriyor gerisinde hiçbir özellik yok estetik olarak. Nike formalar aşırı sade bence. O haliyle de beğenen var tabi ama şöyle akılda kalıcı değişik bir tasarım yapılsa formalarımız daha çok satar.
Gittigidiyor.com da korsan formalarımızı satan kalpazana mail yazdım ağızıma geleni söyledim.Kulübün ihbar hattına bildirdim seni dedim.
Verdiği cevabı aynen aktarıyorum.
yorumlarıma bakarsan ürünlerimin sahte olmadığını anlarsın! korsan değil benim sattığım ürünler! istediğin yere şikayet et, benim yaptığım iş legal! ürünlerde faturalı!
Kullanıcının hesabını sattığı korsan ürünlerin linklerini kulübün ihbar hattına ve altuğatalaya maille bildirdim.Bi sonuç çıkacağını sanmıyorum ancak ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Gittigidiyor.com da korsan formalarımızı satan kalpazana mail yazdım ağızıma geleni söyledim.Kulübün ihbar hattına bildirdim seni dedim.
Verdiği cevabı aynen aktarıyorum.
yorumlarıma bakarsan ürünlerimin sahte olmadığını anlarsın! korsan değil benim sattığım ürünler! istediğin yere şikayet et, benim yaptığım iş legal! ürünlerde faturalı!
Kullanıcının hesabını sattığı korsan ürünlerin linklerini kulübün ihbar hattına ve altuğatalaya maille bildirdim.Bi sonuç çıkacağını sanmıyorum ancak ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım.
Bu formaların replicaları yapılıyor olabilir.Bu formayı giyen en az 20 takım vardır herhalde.Aynı formayı Belediye de kullanıyor.Belki de orjinaldir.Ama her ne olursa olsun forma korsan işte.
Puma coşmuş vallahi. Özellikle yardımcı formalarda renkleri çok iyi tutturuyor. Mısır'ın altını, Senegal'in gümüş-gri renkli forması ve sağ omuzlarda bulunan logolar gerçekten çok güzel gözüküyor. Avrupa'daki milli takımlardan da paylaşabilir misin Ali Fuat abi?
Puma coşmuş vallahi. Özellikle yardımcı formalarda renkleri çok iyi tutturuyor. Mısır'ın altını, Senegal'in gümüş-gri renkli forması ve sağ omuzlarda bulunan logolar gerçekten çok güzel gözüküyor. Avrupa'daki milli takımlardan da paylaşabilir misin Ali Fuat abi?
2010 Dünya kupası için ilk formaları ev sahibi kıtanın takımları duyurdu. Puma ülkelerin iklimi, futbolcuların fiziki yapısı ve zevklerine göre çok şık tasarımlar hazırlamışlar. Afrika birliğini temsil eden sarı kırmızı yeşil renkleri afrika ülkelerinin bayraklarının ortak rengidir. Bu üç renk kombinasyonları gayet başarılı kullanılmış. Yaka modelleri, forma kesimleri, kumaş dokuları çok başarılı. Puma'nın bu sezon kullandığı yaka modelinden daha güzel.
Dah önce de dile getirmiştim. Puma'nın modellerinde tasarımlarında sorun yoktu, fakat kumaş seçimleri, renk kullanımları, ürün çeşitleri ve kulübe olan yaklaşımı bizim için yeterli değildi.
Afrika için doğru ve güzel olan bizim için uygun olmayabilir. Önemli olan kendi renklerimizi marka haline getirip onu doğru biçimde pazarlayabilmekte. Yıllardır kurumsal bir tavırla değerlendirilemeyen bu büyük potansiyeli değerlendirmenin zamanı geldi.
Avrupa kulüplerinin formalarını bu sayfalarda çok paylaştım. Eski sayfalarda yapacağınız kısa bir gezinti ile yığınla ürün ve formaya ulaşmanız mümkün.
Yalnızca üyelerimiz değil, üye olmayanlar tarafından da takip ediliyor bu sayfalar.
Yorum