Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen takmışsın formalar önce bana aline eline aldın mı çubukluyu dedin evet dedim sonra başka şeyler dedin, bende iddia ediyorum ki çubuklu ve beyaz formaların kumaşları çok güzel
    Çubukulu formamız ve beyaz formamızın kumaşları güzel evet.Hatta en güzeli beyaz formamız.Ama ben şunu söylüyorum Galatasaray'ın formalarının kumaşı bizden daha iyi.Özellikle mavi,turuncu ve çubukludan çok daha iyi.

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Size bir gs formasi almanizi öneririm.
      Merak etmeyin formaların çıktığı ilk gün formamı aldım.Ama Trabzonspor formamı.Bu konuda bana böyle söylemlerde bulunmayın.Çünkü formalar kötü de olsa formamı alırım.

Eğer siz bir tane hediye ederseniz neden olmasın.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubukulu formamız ve beyaz formamızın kumaşları güzel evet.Hatta en güzeli beyaz formamız.Ama ben şunu söylüyorum Galatasaray'ın formalarının kumaşı bizden daha iyi.Özellikle mavi,turuncu ve çubukludan çok daha iyi.
        bi zahmet bunu trabzonspor ürünleri ile yönetim hakkında olan başlıklara yaz, bunun nike ile bir alakası yok, nike kendisinden isteneni gönderiyor kafasına göre göndermiyor,

ayrıca tekrar belirtmek isterim ki sadri şener sponsorluk konusunda yaptığı açıklama;

şuan gelen teklifleri değerlendirdik, nike ve adidas ciddi tekliflerde bulundular, ikisi ile de görüşmeler ürüyor, trabzonspor için hangisi daha iyi teklif sunarsa onunla anlaşacağız.

sonuç: Nike Trabzonspor menfaatleri için daha iyi teklif sunmuş ve sponsorluk anlaşması adidas yerine nike ile yapılmıştır, bunu es geçmeyelim adidası överken
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merak etmeyin formaların çıktığı ilk gün formamı aldım.Ama Trabzonspor formamı.Bu konuda bana böyle söylemlerde bulunmayın.Çünkü formalar kötü de olsa formamı alırım.

Eğer siz bir tane hediye ederseniz neden olmasın.
            Mor olandan olsun mu? Pek bir manidar olur. Ne zaman gittiniz gs formasini elinize aldiniz da bizim formalarla mukayese edip burada ahkam kesiyorsunuz?

Bizim taraftar da bir garip, gs forumlarinda millet kendi formasina igrenc gibi nitelemelerde bulunup begenmez. Ama bizim taraftar hayran kalir.

Bu sene ligde adidas giyen takimlarin cogu ayni tasarimlari giyiyor. Bunu nike yapsaydi burada yazilacaklari düsünemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mor olandan olsun mu? Pek bir manidar olur. Ne zaman gittiniz gs formasini elinize aldiniz da bizim formalarla mukayese edip burada ahkam kesiyorsunuz?

Bizim taraftar da bir garip, gs forumlarinda millet kendi formasina igrenc gibi nitelemelerde bulunup begenmez. Ama bizim taraftar hayran kalir.

Bu sene ligde adidas giyen takimlarin cogu ayni tasarimlari giyiyor. Bunu nike yapsaydi burada yazilacaklari düsünemiyorum.
              Bugün Ali Sami Yen'deki Gs Store'a gidip ellerimle inceledim.Ben formaları kumaş açısından beğendiğimi söylüyorum.Tasarımı hakkında hiçbir şey söylemedim.Ki eğer tasarım hakkında da bişey söyleyecek olsam yine bizim formalardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Hiç olmazsa yeni çizgiler taşıyor formalar.

Yorum

• tekrar tekrar söyleyeyim bende bir hususu.

tasarımların aynı oluşu vs felan bunlar magazinel eleştiriler. benim ayakkabımdan giyiyor yeni ayakkabı almalıyım benim çantamdan kullanıyor değiştirmeliyim gibi serzenişlerde bulunan tiki kızların hallerinden pek farksız.

benim istediğim tek şey formamızı nike mı yapıyor? yapacaksa armamızı da o yapacak, reklamımızı da o yapacak. klüp formaları boş ve birleştirilmiş kumaş parçaları olarak alıp üstünde ameliyat yapmayacak yani. her işi ehli yapsın yeter
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tekrar tekrar söyleyeyim bende bir hususu.

tasarımların aynı oluşu vs felan bunlar magazinel eleştiriler. benim ayakkabımdan giyiyor yeni ayakkabı almalıyım benim çantamdan kullanıyor değiştirmeliyim gibi serzenişlerde bulunan tiki kızların hallerinden pek farksız.

benim istediğim tek şey formamızı nike mı yapıyor? yapacaksa armamızı da o yapacak, reklamımızı da o yapacak.

Kesinlikle katılıyorum.herşey hazırlanmış olarak teslim edilmeli bize formalar.Ama burda yanlışı yönetimde buluyorum ben.Bu şartlarda anlaşmış olmalılar.

Yorum

tekrar tekrar söyleyeyim bende bir hususu.

benim istediğim tek şey formamızı nike mı yapıyor? yapacaksa armamızı da o yapacak, reklamımızı da o yapacak. klüp formaları boş ve birleştirilmiş kumaş parçaları olarak alıp üstünde ameliyat yapmayacak yani. her işi ehli yapsın yeter
                    cok zor. o isi manu bile yaptıramamış nike ye biz mi yaptırıcaz. zira manunun logosu v.s . denizli de işleniyor formalara.

Yorum

• tabiki sonuçta nike kendisinden talep edilen neyse onu yapacaktır. burda bizim klüp yönetimimizin markalaşma konusundaki acemliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. lakin geçen sezonki acemilikten bu sezona hiç ders almadan aynı düzenin (düzensizliğin) devam ettirilmesi çok saçma. klüp işi gücü bıraktı , tekstil işine girdi sanki.

Yorum

• nike la yapılan anlaşma çok iyi olmayabilir .. ama adidasa göre daha uygun heralde ... ben sonuna kadar adidas isterim tabi her yönüyle ... kalite si herzaman 1 numaradır... adolf dassler işini bilir

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cok zor. o isi manu bile yaptıramamış nike ye biz mi yaptırıcaz. zira manunun logosu v.s . denizli de işleniyor formalara.

biz de denizliye yaptıralım yada çokmu zor 2 sezon evelki puma formalarımızdaki armalar gibi arma üretmek

Yorum

biz de denizliye yaptıralım yada çokmu zor 2 sezon evelki puma formalarımızdaki armalar gibi arma üretmek
                            denizli ye gitmeye gerek yok, trabzon'da da yapılıyor ama yönetim ucuz diye yapıştırma yaptırıyor.

Yorum

• işte aşmamız gereken ve eleştirmemiz gereken nike yada herhangi bi marka değil bu zihniyet olmalı yüzlerce sayfadır burda formamız tartışılıyor ve 2. sezonumuza başlıyoruz , yanlış şeyleri eleştirmekten sorunu çözemiyoruz.

Yorum

• biz de bunu anlatamıyoruz. 50 kere yazdık yine yok yine yok. hala daha yok nike yapıştırma yapıyor yok kumaşı dandik yok rengi bozuk yok eski tasarım yok bilmem ne. sorun nike de değil sorun bizim kulüpte, kulüpte bu işle ilgilenen(veya savsaklayan) kişilerde. biz atışı yanlış yere yapıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X