İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle67 €..Bu ürünede bu para verilir...
Aynı Sweat in Barcelona oLanıBordo Mavi 50 miLyon
Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
Yorum
-
Sayenizde futbol tekstilinin en iyi örneklerini tek sayfa altında takip etme fırsatımız oluyor .
Benim merak ettiğim bir nokta var ; sizce Trabzonspor logosu yeniden elden geçirilmeli mi ? Ya da bu tür ürünlerde kullanılmak üzere farklı formlarda örnekleri olabilir mi ? Puma'nın sağ omuzlarda ülke sembolerini kullanması oldukça güzel bir fikir ancak son sayfalardan örneklersek , Inter ürünlerinde logonun nasıl şıklık kazandırdığı da rahatça farkediliyor .
Yorum
-
Trabzonspor logosu -nedense hepsi satış sitesinde olmamakla birlikte- yeni ürünlerde kullanıldı, Serdar.
Trabzonspor logosu tasarımın bir parçası olarak değerlendirilebilir. Formalarda sadelikten yanayım, FB bu sene logolu forma kullanmışken formalarda kullanılmasını istemem. Puma'nın ilk yıl yaptığı gibi kumaş dokusuna zenginlik katacak baskı teknikleri olarak kullanılabilir.
Trabzonspor logosu başarılı ve güzel bir logo. Logolar imza gibidir, etkili olması için doğru büyüklükte doğru yerlerde kullanılmalı.
Umarım seneye -yıllar sürün ısrarlarımızla- formalarımızdaki armalarımızın malzemesi değişir de taraftarın bu konudaki mağduriyeti bir nebze olsun giderilmiş olur. Bir nebze diyorum çünkü değer verip lisanslı ürün alan bir çok taraftar bu konuda mağdur edilmiş ve çözüm önerisi sunmamıza rağmen bu konuda bir adım atılmamıştır.
Sonbahar ve kış ürünleri için hazırlıklar sürüyor. Yeni çıkan ürünler de var fakat internet sitemiz içerik ve görsel olarak hala yetersiz. TS Club'ın mevcut ürünlerinin çoğu hala resmi satış sitesinde yer almıyor, yer alanların da sunum şekli, fotoğraf kalitesi ürünün gerçek kalitesinin çok gerisinde.
En son a f s tarafından düzenlendi; 09.10.2009, 18:48.
Yorum
-
Ali Fuat abi , ilgin ve hızlı cevap için teşekkür ederim .
Sunum konusunda çok önemli noktalara işaret ediyorsun . Kulübün bu faaliyetleri ile alakalı bir bilgim yok ancak dışarıdan bakan birisi olarak "çok ucuz ve özensiz " göründüğünü söylemeliyim . Kulübün bu yatırımlarını önemli karlara dönüştürmesi için , öncelikli olarak taraftara "bu ürünleri almaya ihtiyacım var" dedirtebilmeli . Bu anlamda ürün kalitesinin gerçekten ikinci planda olduğuna inanıyorum . Bir dönem ortaya attığınız reklam fikirlerinin arkasında durmaya çalışmamızda biraz bu sebepten .
Logo konusuna tekrar dönmek istiyorum . Arka sayfalarda ayrıntılı olarak Rubin Kazan formaları yayınlandı . Orada çıkardığım bir başka sonuç arma büyüklüğünün ürünün cazibesi ile doğrusal bir ilişkiye sahip olduğu idi . Mesleki tanımlamanın ne olduğunu bilmiyorum , logo etrafındaki çerçeve tasarımı ve logonun kendi büyüklüğü biraz standartların dışına çıktığında kendine özgü bir çarpıcılık kazanıyor . Şahsi kanaatim , eğer tff standartları bu konuda biraz esnek ise forma doğal olarak kendi kendisinin reklamını yapar hale gelecektir .
Yorum
-
Logomuzun formadaki büyüklüğü TFF veya UEFA'nın belirlediği üst sınır neyse ondan olmalı, yani şimdi kullanılandan biraz daha büyük olmalı.
Grafik olarak çok güzel bir logomuz var fakat ne renklerini tutturabiliyoruz ne de doğru kullanabiliyoruz. Geçen yıla kadar kulübün kendi çıkardığı ürün ve poşetlerde bile logo yanlış kullanılıyordu. Halen yanlış olanlar var.
Kulübün estetik bir disiplinden geçmesi şart. Celtic yeşil beyazı nasıl pazarlayıp kendi tarzını oluşturuyorsa biz de kendi renklerimizi doğru ürün ve doğru tasarımla birleştirip kendi modamızı oluşturabiliriz.
Bordo ve mavi yanyana zor renkler fakat mavi gibi her tonu ayrı güzel olan bir renk doğru kullanılırsa sadece bizim taraftarın değil herkesin keyifle almak isteyeceği ürünler çıkarmak mümkün.
Bu bir proje fakat doğru başlayıp doğru devam ettirilmeli.
En son a f s tarafından düzenlendi; 09.10.2009, 18:29.
Yorum
-
Sadece futbolun değil, futbol modasının da konuşulduğu adres: bordomavi.net
Bu başlığı sürekli takip edenler, avrupa maçlarını izlerken çok farklı şeylere dikkat ediyorlardır eminim.
Öyle değil mi?
Yorum
-
devler ligi başlıyor herkes görmüştür heralde...üzerlerindeki 3 forma bizim formaların aynısı hatta ikisinin renkleri bile aynı...bugüne kadar hep savundum ettim ama orda onları görünce gerçekten yuh ya dedim...seneye bu işin düzeleceği haberini ali fuat abiden almasam çok şeyler yazacağım da artık geçti diyorum bu yanlışlıklar...
yani ben para verip bi takımın reklamsız ve armasız formasını alabiliyosam o klübün hiçbir büyüklüğüve ayrıcalığı yoktur demektir benim gözümde...
bu arada sevinsem mi üzülsem mi onuda anlamadım demekki katalogdaki en güzel ürünleri seçmişizki adamlar aynılarını seçmiş...yada en ucuz ve uygun olanını seçmişiz bu da bi ihtimal...Trabzon Bir Sevda TrabzonsPor bir Destandır...
Yorum
-
İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı Sweat in Barcelona oLanıBordo Mavi 50 miLyon
Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum