Bu ürünü 2 gün önce satın aldım ve az önce kargo teslim etti.
Gerçekten çok güzel bir polar. Giymek için sabırsızlanıyorum.
Buradaki resimle alakası yok. Şu ürün resimlerini gerçek kalitesini yansıtacak şekilde çekip yayınlasalar satışlar katlanır.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
şu anda otobüs duraklarında reklamı yapılan ve show tvde başlıyacak olan devler ligi yarışmasının afişleri asılmış durumda.. her bir futbolcunun üzerinde de NİKE'ın formları var. hani katalogdan dediğimiz formalar varya onlardan. o tanıtım için çekilen resimlere bakın.. birde bizim forma tanıtımımıza bakın. biizm turuncu forma yanılmıyosam hoydonkun üzerinde var. bakın bakayım çekim nasıl yapılırmış...
herkese selamlar
önceki sayfalara baktım ama bulamadım nike'ın bizim için hazırlayacağı gri formalardan bahsediliyordu.Acaba rafa mı kalktı?Kalkmadıysa o formaların örneğini internetten bulabilir miyiz?
herkese selamlar
önceki sayfalara baktım ama bulamadım nike'ın bizim için hazırlayacağı gri formalardan bahsediliyordu.Acaba rafa mı kalktı?Kalkmadıysa o formaların örneğini internetten bulabilir miyiz?
Öyle Bir Yorum Olmuşki, Korsan Ürün Çıkartacaksın Diye Düşünmedim Demek Yalan Olur.
Yorum