Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Doğru iletişimin gücünü izliyorsunuz.

İşin içine biraz özen ve estetik katmak çok zor değil.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS abi benim kizdim olay, bize dandik formalari cok pahaliya satiyorlar, bizim formalarin gercek fiyatlari 10€-25€ degisiyor ama bize cok pahaliya satiyorlar. Mesela o Aston Villa formalari olsa birsey demicem cünkü ödedin paraya elinde saglam birsey oluyor böyle cavul paraci gibi birsey degil ve kesinlikle bizim suanki formalar o parayi hak etmiyor resmen kendi paramizla kaziklaniyoruz !!!

Yorum

• Fiyat politikasını kulüp belirliyor. Sponsor hangi marka olursa olsun bu değişmeyecek.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şöyle ürünlerimiz ne zaman olucak çok merak ediyorum..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şahane ya.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• inter td üstündeki kapşonlu süper ya.....
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Mourinho'nun üstündekinden bende de var
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• arkadaslar ts club s beden Uzun Kol forma var mi birinizde?

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar ts club s beden Uzun Kol forma var mi birinizde?
                        Levent ben bu formanın uzun kollusunu hiç görmedim. Olduğuna eminmisin ?

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Levent ben bu formanın uzun kollusunu hiç görmedim. Olduğuna eminmisin ?
                          Sefa, bu formanin uzun kollusu ben cok gordum ama bir turlu s bende'i bulamadim bu arada... bende trabzonspor'un en guzel formasi cubuklu kappa uzun kol vermeye hazirim yeter ki biri olsun haburda s beden ts club forma ile elinde olan yaw

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fildişi

Angola

Fas

Kamerun

Önemli olan kendi tarzınızı oluşturmak. Bunun için de önce böyle bir niyet sonra ciddi bir profesyonel çalışma gerekiyor.

Puma'nın yeni formaları gerçekten de çok güzel olmuş.Ben çok beğendim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fildişi

Angola

Fas

Kamerun

Önemli olan kendi tarzınızı oluşturmak. Bunun için de önce böyle bir niyet sonra ciddi bir profesyonel çalışma gerekiyor.
                              Biz en iyisi tekrar Puma'ya geçelim.

Harika formalar.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mourinho'nun üstündekinden bende de var
                                Benim ürünümü henüz kimse giymemiş.

Ama bende de mavili olanından var
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X