AFS abi benim kizdim olay, bize dandik formalari cok pahaliya satiyorlar, bizim formalarin gercek fiyatlari 10€-25€ degisiyor ama bize cok pahaliya satiyorlar. Mesela o Aston Villa formalari olsa birsey demicem cünkü ödedin paraya elinde saglam birsey oluyor böyle cavul paraci gibi birsey degil ve kesinlikle bizim suanki formalar o parayi hak etmiyor resmen kendi paramizla kaziklaniyoruz !!!
şöyle ürünlerimiz ne zaman olucak çok merak ediyorum..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Levent ben bu formanın uzun kollusunu hiç görmedim. Olduğuna eminmisin ?
Sefa, bu formanin uzun kollusu ben cok gordum ama bir turlu s bende'i bulamadim bu arada... bende trabzonspor'un en guzel formasi cubuklu kappa uzun kol vermeye hazirim yeter ki biri olsun haburda s beden ts club forma ile elinde olan yaw
Yorum