Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç olmaz Nike mağazalarının vitrinlerinde Celtic,ManU v.s. formaları yerine Trabzonsporumuzun formaları olsa.İstiklal caddesinde Nike mağazasının vitrininde Celtic forması var.Burası İskoçya değil Türkiye.Bari TRABZONSPOR FORMASINI ORAYA KOYSUNLAR.
    kusura bakma ama celtic le trabzonsporu kıyaslayabilirmiyiz burası iskoçya olmasa bile celtic te o formayı istiklal caddesinde sattıracak prestij var biz ise fransa ismi duyulmamış touluse takımına eleniyoruz

Yorum

Şu reklama Nike olarak cevap verilemez mi?

Milli takım ve Trabzonspor bir arada aynı karede ve "Büyük olmak başka bir şeydir" gibi bir slogan.Çok uyuz oldum bu reklama.
      bizim şu anda böyle şeylere değil tamamı ile takımın başarısına odaklanmamız lazım

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Hiç olmaz Nike mağazalarının vitrinlerinde Celtic,ManU v.s. formaları yerine Trabzonsporumuzun formaları olsa.İstiklal caddesinde Nike mağazasının vitrininde Celtic forması var.Burası İskoçya değil Türkiye.Bari TRABZONSPOR FORMASINI ORAYA KOYSUNLAR.
          tekirdag nike magazasinda milli takim ve 2008/2009 formalarimizi gördüm ve baya gururlandim 2 hafta sonra yeni ürünler geliyormus

Yorum

• Forum öneri-şikayet başlığına da yazdım, ama buraya da yazmakta fayda var.

Bu başlığımızın kapsamı haddinden fazla genişlemeye başladı günden güne. Öyle ki, en yaratıcı düşüncelerden tutun da en akılalmaz forma tasarımlarına, oradan çeşitli girift eleştirilere kadar birçok konu aynı başlık altında bulunuyor. Bu da haliyle, çok önemli olan vbe üzerinde titrenilmesi gereken konuların bir çırpıda atlanmasına ve de dikkatten kaçmasına sebep oluyor. Yani, değerli görüşler ve öneriler aralarda kaybolup gitmemeli, hatta daha bir ön plana çıkarılmalıdır diyoruz. Bunun için de çeşitli çözüm önerileri gündeme gelebilir; daha önce belirttiğim gibi, bu konuda yetklinleşmiş kimselerin belirleyeceği ortak başlıklar yahut sırf ts club'a özel konuları içeren başlıkların olduğu (az ama öz)bir bölüm açılması gibi.

Bu konuya özel hassasiyet gösterilmesi gerektiğini sadece ben düşünüyor olamam herhalde. O zaman, söylenip durmak yerine daha etkin olabilmenin yolarını düşünsek şuan ki durumdan çok daha fazla katkı sağlamış oluruz, değerli BMN üyeleri.
            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Scunthorpe Utd sanırım..
              aynen öyle,fifa 2005'te kariyerde renginden dolayı bu takımı alır,takımı yıldızlarla donatırdım

Yorum

• Nike nin Ts formaları iyi olmuyor. Başka bir sponsora geçsek ya.

Yorum

• yeni sponsor çok daha iyisini mi yapacak
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• nike geçen sezonki formaların aynısını yapmıştır çubuklu forma hariç.bize özel bir üretimi yoktur hamsi desenli,işlemeli forma söylentileri vardı bilgisi olan var mı?
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeni sponsor çok daha iyisini mi yapacak
                      evet nike gibi olmayacağı kesin.

Yorum

• antrenman ürünlerimiz ne yazıkki formalarımızı sollamış durumda
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu konular çok tartışıldı daha önce tekrar tekrar tartışmanın alemi yok

şuan ki trabzonspor a lescon biile özel üretim yapmaz
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bence nike ın umrunda bile değiliz standart dandik formaları giyiyoruz türkiyedeki nike bayisi sponsor olmuş bizde nike şöyle yapar nike böyle yapar diye boşuna tartışıyoruz burda

Yorum

• Keske tek sıkıntımız formalar olsa
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bide borda şort giymeseler yeter aslında hiç hoşuma gitmiyor yaw bordo şortu çubuklunun ya da parçalının altına giymeleri
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X