Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbol federasyonunun bu seneki uygulaması böyle. Bütün takımlar Turkcell Süper Lig maçlarında bu standartlara uymak zorunda.

Aynı şekilde Uefa ve Şampiyonlar liginin kendine göre kuralları standartları var.

Bu tür standartların, kuralların olması güzel bir uygulama. Şu an reklam alınmadığı için bize boş geliyor fakat iyi para verecek ve logosu iyi olan bir marka formaya değer katacaktır.
    abi güzel uygulaama ek gelir olarak külübe para gelir ama dediğim gibi isim üstde reklam altda olsa daha güzel olurdu kendi fikrim

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardesim yok iste zorla degil adamlar forma yapamiyorlar ya. Bu kadar basit. Bakin Kappa nin yaptigi formalara beyler. Arada daglar kadar fark var ya. Forma dedigin oyle olur. Bizimki de bit pazarindan cikmis gibi. Insallah su Nike batar da biz de kurtuluruz su sacma sapan formalardan.
      Nike forma yapamiyormu

Arkadasim, Yönetimin bu isle ugrasan, ya da ugrasmayan, Elemani bu isi yapamiyor. Ya da belkide EN UCUZ formayi katalogtan secmemiz formalarimizin böyle olmasinin nedeni

sen nike´e de forma basi sana 10 segil 20 lira vercegim, bak nasil döktürüyorlar....

Bu forma rezaleti sadece ve sadece bu isle ugrasan yöneticinin sucu, ya da kar payinin yüksek tutulmasindan kaynaklaniyor...

Bir kac ay önce ücüncü rengimiz metalik gri olcakti, nerde metalik gri forma... hicbir standart katalogta bulamadim gri metalik forma... ama istesen nike en kralini yapar....

Ts-Clup cok amatörce yönetiliyor, bu bir gercek
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Şu reklama Nike olarak cevap verilemez mi?

Milli takım ve Trabzonspor bir arada aynı karede ve "Büyük olmak başka bir şeydir" gibi bir slogan.Çok uyuz oldum bu reklama.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu reklama Nike olarak cevap verilemez mi?

Milli takım ve Trabzonspor bir arada aynı karede ve "Büyük olmak başka bir şeydir" gibi bir slogan.Çok uyuz oldum bu reklama.
          Ben Nike'da yetkili olsam öyle bir reklam yapmazdım.Aleni 3 istanbul takımına giydirmek olur buki spor ürünleri satan bir firma olarak o riski göze almazdım

Yorum

• Nike Böyle Polomiğe Gİrmez Gibime Geliyor

Yorum

• Bencede..
              KaZıM KoYuNcU;

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''

Yorum

• İlk olarak icosgun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bencede..
                Kaldiki Ts nin siparis ettigi formalarla biraz zor Polemik yaratmak, bu sezon forma yerine polo ve t-shirt alcam, Formamizin Shortla rengi bile uyusmuyor, yetkililere duyurulur
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim armalar neden ufak

çünkü biz türk telekom sporuz..trabzonspor da bizm sponsorlarımızdan..

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu reklama Nike olarak cevap verilemez mi?

süper fikir bence
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• benim bir Sorum. Su Formalar bir yana ama Bordo Mavi Forma altina Coraplar nasil olurda Bordo Mavi degil de Bordo Beyaz. Koskocaman Nike su Coraplarin (Konc) Bordo Mavisini ügretemedimi?

Umutun Coraplara bakin.

Yorum

• Ben olsam Trabzonspor dergisi için böyle bir ilan hazırlardım:

Nike bu tür polemiklere girmez.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim bir Sorum. Su Formalar bir yana ama Bordo Mavi Forma altina Coraplar nasil olurda Bordo Mavi degil de Bordo Beyaz. Koskocaman Nike su Coraplarin (Konc) Bordo Mavisini ügretemedimi?

Umutun Coraplara bakin.
                          Bu isle ilgilenen sorumlu "ilgilense" üretir ama daha cubuklu ve shortun bordolari uyusmuyo, konca mi takili kaldin kardes ??
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Nike'da yetkili olsam öyle bir reklam yapmazdım.Aleni 3 istanbul takımına giydirmek olur buki spor ürünleri satan bir firma olarak o riski göze almazdım
                            Giydirmek kelimesi burda kafamı karıştırdı önce ama şimdi ne demek istediğini anladım
                            Doğru,Hiçbir firma böyle bir riske girmez.
                            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben olsam Trabzonspor dergisi için böyle bir ilan hazırlardım:

Abi,eline sağlık.Bu ulusal medyada da kullanılabilir.Ama Nike bizim için bunu yapar mı?Hele bu durumdayken!...
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Hiç olmaz Nike mağazalarının vitrinlerinde Celtic,ManU v.s. formaları yerine Trabzonsporumuzun formaları olsa.İstiklal caddesinde Nike mağazasının vitrininde Celtic forması var.Burası İskoçya değil Türkiye.Bari TRABZONSPOR FORMASINI ORAYA KOYSUNLAR.
                              *
                              *

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben olsam Trabzonspor dergisi için böyle bir ilan hazırlardım:

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama nerde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X