Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş yapıyo diye reklam gelirimizden vazgeçmemiz bence saçma ya hiç alma yada adam gibi gelir getirici reklam al örnek: ülker reklamı gs ve fenerdeki.. kaldıki biz klüp olarak uefa yı düşünürken gruplara kalsak ne kadar alırızın hesabını yapan bir klübüz...
    Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beşiktaş yapıyo diye reklam gelirimizden vazgeçmemiz bence saçma ya hiç alma yada adam gibi gelir getirici reklam al örnek: ülker reklamı gs ve fenerdeki.. kaldıki biz klüp olarak uefa yı düşünürken gruplara kalsak ne kadar alırızın hesabını yapan bir klübüz...
        ne alaka yahu beşiktaş yapıyor diye biz de yapıyoruz..neden hep takımımızı birilerine özendirme çabası var anlamıyorum.yok geçen yılın eskişehir forması,yok beşiktaş yapıyor diye alıyoruz,yok o yok bu..beşiktaş kızılayi aldı diye trabzonspor alamayacak mi ?

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne alaka yahu beşiktaş yapıyor diye biz de yapıyoruz..neden hep takımımızı birilerine özendirme çabası var anlamıyorum.yok geçen yılın eskişehir forması,yok beşiktaş yapıyor diye alıyoruz,yok o yok bu..beşiktaş kızılayi aldı diye trabzonspor alamayacak mi ?

paran varsa ver kulübede hiç reklam almayalım .. kızılay reklamı almak zorunda değiliz ... yok dik duruş bilmem ne ... borçtan belimiz doğrulmuyor

gelir getirici reklam lazım fuzuli yere kızılay reklamını almaya gerek yok al para vereni kızılaya bjk yeter.. ülker besliyor onları zaten bizim paralarla .. bizide bi görse iyi olurdu ... alsa bi futbolcu da görsek

Yorum

• Haftalar öncesinden duyurmuştum...

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay Karacan 24 isimli kanalda "Takım Oyunu" programında az önce Trabzonspor'un sırt reklamı için firmalarla görüştüğünü eğer şirketlerle anlaşamazsa beşiktaş gibi KIZILAY reklamı alacağını söyledi.
            Kızılay reklamı iyi olur. Demek ki sırt reklamından gerekli para gelmeyecek. Kızılay reklamı bu noktada çok iyi olur.

Bu kızılay reklamına karşı çıkan gençler (!) umarım acı bir tecrübe ile Kızılay'ın önemini anlamaz.
            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 14:51.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir bob marley tek başına jamaikayı dünyaya tanıttı, bizim belki böyle bir amacımız olmayabilir ama hepimiz Kazım Koyuncu T-shirt vb. ürünleriyle gezmekten büyük mutluluk duyarız....
              Ali Fuat Abi Süleymanın önerisi ne yapılıp edilip Ts club'a kabul ettirilmeli...sen bu işi yaparsın
              Cengiz Çubukçu ve LazAnist kardeşlerime katılıyorum.Büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu için Ts Clublerde satılan bir ürün olsun.Bizde ürünü alıp gururla giyelim.Ali Fuat Abi lütfen bu işin peşini bırakma...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haftalar öncesinden duyurmuştum...

Kızılay reklamı iyi olur. Demek ki sırt reklamından gerekli para gelmeyecek. Kızılay reklamı bu noktada çok iyi olur.

Bu kızılay reklamına karşı çıkan gençler (!) umarım acı bir tecrübe ile Kızılay'ın önemini anlamaz.
                ne biçim bi bakış açısı bu? biz takıma transfer lazım para lazım kızılaya farklı bi şekilde yardımcı olalım diyoruz siz nelerden bahsediyosunuz.umarım sizinde kızılayın yardımlarına ihtiyacınız olmaz umarım...
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• bizim armalar neden ufak
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne biçim bi bakış açısı bu? biz takıma transfer lazım para lazım kızılaya farklı bi şekilde yardımcı olalım diyoruz siz nelerden bahsediyosunuz.umarım sizinde kızılayın yardımlarına ihtiyacınız olmaz umarım...
                    Para alınmasın mı diyoruz ? Okumuyorsun herhalde. Şirketler istenilen fiyatı vermeye yaklaşmıyor ! Dilencilik mi yapsın kulüüp. Bu sırt reklamının bir bedeli vardır onu veren alır sırt reklamını. Vermiyorsa ne yapılır ? Bunların belirlenmesi için bir süre var, bir standart var o süre içerisinde olmazsa KIZILAY reklamı alıncak daha ne diyorsunuz ?
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Para alınmasın mı diyoruz ? Okumuyorsun herhalde. Şirketler istenilen fiyatı vermeye yaklaşmıyor ! Dilencilik mi yapsın kulüüp. Bu sırt reklamının bir bedeli vardır onu veren alır sırt reklamını. Vermiyorsa ne yapılır ? Bunların belirlenmesi için bir süre var, bir standart var o süre içerisinde olmazsa KIZILAY reklamı alıncak daha ne diyorsunuz ?
                      ben dediklerinizi anlıyorumda sizin bizi kızılay düşmanı ilan etmeye çalışmanızı, başımıza gelebilecek doğal afetlerle korkutmaya çalışmanızı anlamıyorum. yazılarınızda daha seviyeli olursanız memnun olurum. çocuk azarlar gibi yazmayan lütfen...
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• kim ne derse desin isimler numaranın altında olmasına ben alışamadım reklam altda olsa isim gene herzamanki gibi üstde olsa olmazmı

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim ne derse desin isimler numaranın altında olmasına ben alışamadım reklam altda olsa isim gene herzamanki gibi üstde olsa olmazmı
                          Futbol federasyonunun bu seneki uygulaması böyle. Bütün takımlar Turkcell Süper Lig maçlarında bu standartlara uymak zorunda.

Aynı şekilde Uefa ve Şampiyonlar liginin kendine göre kuralları standartları var.

Bu tür standartların, kuralların olması güzel bir uygulama. Şu an reklam alınmadığı için bize boş geliyor fakat iyi para verecek ve logosu iyi olan bir marka formaya değer katacaktır.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim armalar neden ufak
                            gerçekten ha ne biçim gözüküyor

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kim ne derse desin isimler numaranın altında olmasına ben alışamadım reklam altda olsa isim gene herzamanki gibi üstde olsa olmazmı
                              şimdi ben tsclup tan internetten forma sipariş etsem,isim yazılmasını istesem altamı yazılacak ?
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Kardesim yok iste zorla degil adamlar forma yapamiyorlar ya. Bu kadar basit. Bakin Kappa nin yaptigi formalara beyler. Arada daglar kadar fark var ya. Forma dedigin oyle olur. Bizimki de bit pazarindan cikmis gibi. Insallah su Nike batar da biz de kurtuluruz su sacma sapan formalardan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X