beşiktaş yapıyo diye reklam gelirimizden vazgeçmemiz bence saçma ya hiç alma yada adam gibi gelir getirici reklam al örnek: ülker reklamı gs ve fenerdeki.. kaldıki biz klüp olarak uefa yı düşünürken gruplara kalsak ne kadar alırızın hesabını yapan bir klübüz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş yapıyo diye reklam gelirimizden vazgeçmemiz bence saçma ya hiç alma yada adam gibi gelir getirici reklam al örnek: ülker reklamı gs ve fenerdeki.. kaldıki biz klüp olarak uefa yı düşünürken gruplara kalsak ne kadar alırızın hesabını yapan bir klübüz...
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alaka yahu beşiktaş yapıyor diye biz de yapıyoruz..neden hep takımımızı birilerine özendirme çabası var anlamıyorum.yok geçen yılın eskişehir forması,yok beşiktaş yapıyor diye alıyoruz,yok o yok bu..beşiktaş kızılayi aldı diye trabzonspor alamayacak mi ?
paran varsa ver kulübede hiç reklam almayalım .. kızılay reklamı almak zorunda değiliz ... yok dik duruş bilmem ne ... borçtan belimiz doğrulmuyor
gelir getirici reklam lazım fuzuli yere kızılay reklamını almaya gerek yok al para vereni kızılaya bjk yeter.. ülker besliyor onları zaten bizim paralarla .. bizide bi görse iyi olurdu ... alsa bi futbolcu da görsek
Yorum
-
Haftalar öncesinden duyurmuştum...
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay Karacan 24 isimli kanalda "Takım Oyunu" programında az önce Trabzonspor'un sırt reklamı için firmalarla görüştüğünü eğer şirketlerle anlaşamazsa beşiktaş gibi KIZILAY reklamı alacağını söyledi.
Bu kızılay reklamına karşı çıkan gençler (!) umarım acı bir tecrübe ile Kızılay'ın önemini anlamaz.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 14:51.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir bob marley tek başına jamaikayı dünyaya tanıttı, bizim belki böyle bir amacımız olmayabilir ama hepimiz Kazım Koyuncu T-shirt vb. ürünleriyle gezmekten büyük mutluluk duyarız....
Ali Fuat Abi Süleymanın önerisi ne yapılıp edilip Ts club'a kabul ettirilmeli...sen bu işi yaparsın
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftalar öncesinden duyurmuştum...
Kızılay reklamı iyi olur. Demek ki sırt reklamından gerekli para gelmeyecek. Kızılay reklamı bu noktada çok iyi olur.
Bu kızılay reklamına karşı çıkan gençler (!) umarım acı bir tecrübe ile Kızılay'ın önemini anlamaz."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene biçim bi bakış açısı bu? biz takıma transfer lazım para lazım kızılaya farklı bi şekilde yardımcı olalım diyoruz siz nelerden bahsediyosunuz.umarım sizinde kızılayın yardımlarına ihtiyacınız olmaz umarım...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara alınmasın mı diyoruz ? Okumuyorsun herhalde. Şirketler istenilen fiyatı vermeye yaklaşmıyor ! Dilencilik mi yapsın kulüüp. Bu sırt reklamının bir bedeli vardır onu veren alır sırt reklamını. Vermiyorsa ne yapılır ? Bunların belirlenmesi için bir süre var, bir standart var o süre içerisinde olmazsa KIZILAY reklamı alıncak daha ne diyorsunuz ?"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim ne derse desin isimler numaranın altında olmasına ben alışamadım reklam altda olsa isim gene herzamanki gibi üstde olsa olmazmı
Aynı şekilde Uefa ve Şampiyonlar liginin kendine göre kuralları standartları var.
Bu tür standartların, kuralların olması güzel bir uygulama. Şu an reklam alınmadığı için bize boş geliyor fakat iyi para verecek ve logosu iyi olan bir marka formaya değer katacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim armalar neden ufak
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim ne derse desin isimler numaranın altında olmasına ben alışamadım reklam altda olsa isim gene herzamanki gibi üstde olsa olmazmıYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum