Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...=16945&page=10

BMN İstanbul ilgi gösterelim....
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hazır arma konusu açılmışken benim formanın ilk yıkamadan sonraki hali Diyeceksinizki yok tersten yıkasaydın yok 30 derece vs. yok arkadaş bir senedir yıkadığım formayla aynı şartlarda yıkandı. Malesef ilk yıkamadan sonra giyilemeyecek durumda...

Ts Club'a gotur goster deki bu nedir boyle??? gercekten yazik yaa! arma ne hala gelmis!!

Yorum

• Armayı neden dikişli yapmıyorlar çok mu maliyetli oluyor
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• kesinlikle formayı geri götür değişmeyi talep et Eyüp.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yorum

• Şu armaların güzelliğine bak.

Şu güzellikleri formalara yansıtamıyoruz yok böyle amatör bir klüp ya .

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu armaların güzelliğine bak.

Şu güzellikleri formalara yansıtamıyoruz yok böyle amatör bir klüp ya .
                  Peki kollarda ki Ülker yazısı.. Beyaz template.. Bu kadar mı amatör olunur

Yorum

• Şu armayı yapmak çok mu zor ya
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki kollarda ki Ülker yazısı.. Beyaz template.. Bu kadar mı amatör olunur
                      O konuda bi'şey diyemeyeceğim zira Ülker'in mevcut yazısı kırmızı ve formada bordo rengin üzerine geliyor. Gözükmemesi muhetemel bu yüzden bu uygulama yapılıyordur. Antrenman formaları içinde keza lacivert rengin üzerinde zor gözükür.

Yorum

• Gri forma falan dolanıyordu bi tek ben mi beklenti içerisindeyim bu konuda hiç bilgi edinemedim bu forma konusunda ???

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O konuda bi'şey diyemeyeceğim zira Ülker'in mevcut yazısı kırmızı ve formada bordo rengin üzerine geliyor. Gözükmemesi muhetemel bu yüzden bu uygulama yapılıyordur. Antrenman formaları içinde keza lacivert rengin üzerinde zor gözükür.
                          Kırmızı yazıya beyaz gölge verilerek bu sorun çözülür.
                          Herşeyin bir çaresi var ama yobazlığın ve çapsızlığın yok.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bildiğim kadarıyla tekstil ürünleri Avrupa'da Türkiye'den daha pahalıya satılıyor.
                            Abi o da var dogru; bir de arkadasin dedigi gibi gelir seviyesi ve ortalamasi da baz aliniyor sanirim..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bu formayı beğeniyorum. turuncu da böyle olmalıydı bizde. orta kuşaklar bordo mavi felan süper olurdu.

yada böyle

yada böyle , en azından ts club zamanımızdaki gibi olabilirdi

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• şu güzelim armayı formamızda görmek nasip olmadı
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X