Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben senin Nike'ı savunduğunu bilmem bile. Avukatlığı da nereden çıkarttın şimdi?

Eleştirim körü körüne de değildir...

İster Nike katolog koysun; ister formaları biri seçsin...

Şu an kullanılacak olan forma kötü bir forma. İlgiltere'de 3. lig takımının 2007-2008 giydiği formanın aynısıdır bu formalar... 3. yıl önce dizayn edilen formaları giyeceğiz yani...

Nike'ın daha önce bu renkleri kullanmamasının bir önemi yok. Koca Nike firması 2 renk mi üretemeyecek...

Bu formaların bize özel hiç bir yanı yok...

dönüğp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz ona bakarsanız interin giydiği forma ile kocaelispor 2. ligde aynı formayı giydi. bunuda nike mi planladı.

ayrıca kataloglar zaten yeni katalog değil ki. 2007-2008 de de aynı katalog vardı. kappa bize özel ne yaptı, veya puma bize özel ne yaptı. yada nike bize özel forma neden yapacak asıl ben bunu merak ediyorum, barça da, manu da, inter de aynı katalog ürünlerini giyerken trabzonspora özel neden forma yapsın, bizim özelliğimiz nedir ?
    En son hamucera tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 08:57.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dönüğp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz ona bakarsanız interin giydiği forma ile kocaelispor 2. ligde aynı formayı giydi. bunuda nike mi planladı.

ayrıca kataloglar zaten yeni katalog değil ki. 2007-2008 de de aynı katalog vardı. kappa bize özel ne yaptı, veya puma bize özel ne yaptı. yada nike bize özel forma neden yapacak asıl ben bunu merak ediyorum, barça da, manu da, inter de aynı katalog ürünlerini giyerken trabzonspora özel neden forma yapsın, bizim özelliğimiz nedir ?
      sevgili renkdaş,

evet seni anlıyorum Trabzonspor ile ilgili olumsuz şeyler yazarak forma satışlarına negatif etki etmek istemiyorsun.

Yalnız mızrak çuvala sığmıyor artık. Klüpte bu işlerle ilgili kişiler aklını başına toplayıp bu işleri profesyonelce yapacak.

Koskoca Trabzonspor formaları bu şekilde olmaz. Olmamalı. Daha öncede yazdım. Geçen sezon giydiğimiz formaların aynısını Alibeyköyspor giydi. Sadece arma farklıydı. Hoş sorun o da değil. Kaliteli olsun da kim giyerse giysin.

Taraftar forması olarak bu formalar satılabilir. Ancak Trabzonspor'un sahaya çıktığı formalar Manu,İnter,Arsenal formaları gibi pekala olabilir. Alt tarafı forma atla deve değil yani.

Geçen sezonki gövde bordo kollar mavi formamı toplasan 5 kere ya giymişimdir ya giymemişimdir. Kumaşında bozulmalar oldu inanın.

Suçun büyüğü Nike'ta değil klüptedir.
      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Turkcell Super Lig topu yenilendi
        04 Ağustos 2009 Salı

Turkcell Süper Lig'de bu sezon Nike'ın üstün teknolojik özelliklere sahip futbol topu "Total 90 Omni" kullanılacak. Üzerinde Turkcell Süper Lig logosu bulunan top kırmızı-beyaz renklerden oluşuyor. Hedefi 12'den vuran futbol topu Total 90 Omni, görünürlük açısından da üstün bir performans sunuyor. Nike araştırma laboratuarlarında iki yıl boyunca çeşitli testlere ve bilgisayar simülasyonlarına tabi tutulan bu top ayrıca, Dünya'nın en iyi futbol kulüpleri ve futbolcuları tarafından da denendi. Turkcell Süper Lig'in yeni topu ilk olarak 7 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş maçında kullanılacak.
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sevgili renkdaş,

evet seni anlıyorum Trabzonspor ile ilgili olumsuz şeyler yazarak forma satışlarına negatif etki etmek istemiyorsun.

Yalnız mızrak çuvala sığmıyor artık. Klüpte bu işlerle ilgili kişiler aklını başına toplayıp bu işleri profesyonelce yapacak.

Koskoca Trabzonspor formaları bu şekilde olmaz. Olmamalı. Daha öncede yazdım. Geçen sezon giydiğimiz formaların aynısını Alibeyköyspor giydi. Sadece arma farklıydı. Hoş sorun o da değil. Kaliteli olsun da kim giyerse giysin.

Taraftar forması olarak bu formalar satılabilir. Ancak Trabzonspor'un sahaya çıktığı formalar Manu,İnter,Arsenal formaları gibi pekala olabilir. Alt tarafı forma atla deve değil yani.

Geçen sezonki gövde bordo kollar mavi formamı toplasan 5 kere ya giymişimdir ya giymemişimdir. Kumaşında bozulmalar oldu inanın.

Suçun büyüğü Nike'ta değil klüptedir.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Trabzonda bütün ürünler mevcut mu
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• The Sun Ada'nın en kötü formalarını belirlemiş :

Chelsea :

Bolton (deplasman) :

Everton (iç saha) :

Everton (deplasman) :

Celtic (deplasman) :

ManU (deplasman) :

Tottenham (deplasman) :

Sunderland (deplasman) :

West Ham (iç saha) :

Newcastle (deplasman) :

KAYNAK : http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...r-2009-10.html

Gördüğünüz gibi İngiliz basını bir çok takımın formasını kötü diyerek etiketlemiş. Hele bizim bayıldığımız M.United formasını ! V işaretinin mavi olması eleştiriliyor. Yine çok sevilen Celtic forması için Nükleer reaktör diyor ve ekliyor güneş gözlüğü ile izlenmeli.

Anlayacağınız The Sun formaları yerden yere vuruyor. Bizim burada formalarımızı konuşmamız tartışmamız normal, ancak şunu anlayalım artık sade tasarımlar her zaman güzel oluyor. Süslü ve abartılı tasarımlar yerden yere vuruluyor. Ha şimdi 13-14 yaşındaki arkadaşlarımız karşı çıkabilir, sade olmasın der. abartı isterler. Bizim yaşımıza gelince anlarlar bunu... Ancak formalarımızın sade olmasını alkışlayın en azından... Vahim bir durum yok ortada.
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 15:18.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Manchester United'ın tüm formaları bu sene kötü şahsi görüşüm... Geçen seneki formalarının yanına gelemez
                t @Selim_Turan

Yorum

• bu formaları görünce kendi formalarımız gayet güzel
                  SABRIN SONU KAVUŞMAKSA EGER ÇEKTİĞİM ACIYA DEĞER

Yorum

• Beterin beteri varmış.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 yıl sonra nike bize inter, barça, vs. yaptığı formalardan yapmaya başladığı zaman formanın piri belli olur..
                      hayal aleminde yaşıyorsun renktaş

Yorum

• arkadaşlar bu forma konusunda ki bu tartışma ne zamana kadar sürecek çok merak içerisindeyim doğrusu .. bu sene beğenmedik (!) seneye gene beğenmeyeceğiz bu böle kısır döngü içinde gidecek arkadaşlar ben öle formadan kumaştan falan anlayan bir adam değilim forumun yarısından çoğunun aksine ben öle düz bir adamım terziliktende anlamam gene forumun yarısı kadar .. ben formanın oyuncu üzerindeki duruşuna bakarım elime aldığımda ki kalitesine bakarım pazar forması gibi adamın elinde kayıyor mu yoksa elinde duruyor mu diye bakarım .. ve bence bunların hepside gerçekleşiyor... hatta parama kıydım hiç sevmesem de gittim barça forması aldım kumaşlarını karşılaştırdım ve bence öle dediğiniz kadar dağlar gibi bir fark sezemedim .. ama bu forumdaki bütün ;

TEKSTİL MÜHENDİSLERİNE , KUMAŞ EKSPERLERİNE , DİKİM USTALARINA SAYGIM SONSUZ AYRICA NIKE ' A VE KULÜBE ACIYORUM SİZİN GİBİ DEĞERLERİ KAÇIRDIKLARI İÇİN !!!!) ?
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bu forma konusunda ki bu tartışma ne zamana kadar sürecek çok merak içerisindeyim doğrusu .. bu sene beğenmedik (!) seneye gene beğenmeyeceğiz bu böle kısır döngü içinde gidecek arkadaşlar ben öle formadan kumaştan falan anlayan bir adam değilim forumun yarısından çoğunun aksine ben öle düz bir adamım terziliktende anlamam gene forumun yarısı kadar .. ben formanın oyuncu üzerindeki duruşuna bakarım elime aldığımda ki kalitesine bakarım pazar forması gibi adamın elinde kayıyor mu yoksa elinde duruyor mu diye bakarım .. ve bence bunların hepside gerçekleşiyor... hatta parama kıydım hiç sevmesem de gittim barça forması aldım kumaşlarını karşılaştırdım ve bence öle dediğiniz kadar dağlar gibi bir fark sezemedim .. ama bu forumdaki bütün ;

TEKSTİL MÜHENDİSLERİNE , KUMAŞ EKSPERLERİNE , DİKİM USTALARINA SAYGIM SONSUZ AYRICA NIKE ' A VE KULÜBE ACIYORUM SİZİN GİBİ DEĞERLERİ KAÇIRDIKLARI İÇİN !!!!) ?
                          BENDE SİZİN GİBİ DEĞERLERE ACIYORUM
                          patişahım çok yaşa,aman nike sen de çok yaşa...
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayal aleminde yaşıyorsun renktaş
                            nerde bilebilirsin kardeşim belli mi olur?
                            Giresunlu Trabzonsporlular
                            Osman Ağa Torunu!
                            Mês que un clup!
                            25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• chelsea nın bu forması mı en kötü forma...bence gaet güzel olmuş...
                              ama diğerlerine katılıyorum özellikle everton un forması çok kötü...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bende bu konuda adıdas vs ...sponsorların resımlerının yayınlanmasına karsıyım...bızım sponsorumuz nıke degılmı sankı yenı sponsor arıyormusuz gıbı forma gosterıyorsunuz burda ...o zman baslık ın ısmıde degıssın resmı sponsor ...???...... olsun
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X