bu yıl forma olarak çoğu takımdan daha iyi formalarımız...armamız daha iyi uygulansa en iyi forma bizimki diyeceğimde...o da eksiğimiz olsun napalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yıl forma olarak çoğu takımdan daha iyi formalarımız...armamız daha iyi uygulansa en iyi forma bizimki diyeceğimde...o da eksiğimiz olsun napalım...
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlker reklamının üzerinde ki beyaz template beni çıldırtıyor !Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından sırtımızda kocaman ülker yazmıycak...gs ve fb gibi...
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePUma Yanlış Bİlmiyorsam İtalyan Bi Marka Değil mi ?
Yorum
-
Fotoğraf makinesi kalitesinin rengi ne kadar çok değiştirdiğini bu 2 fotoda resmen görüyoruz. En iyisi çıplak gözle ve doğru ışık altında görmek burdan bu sonuç çıkıyor. Gs'nin forma flu fotoda biraz güzel gibi duruyor, çakma real madrid gibiAltındaki net olan fotoğrafta rengin aslında kötü olduğuda belli oluyor. Beğeni göreceli birşey ama ben bu formanın pek fazla sevileceğini sanmıyorum.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuma alman markasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir katalogdur da 3 seneden beri kullanılıyor.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
galatasarayın formaları gerçekten çok güzel olmuş...estetik durmuş...özellikle şortlarının uzun olması ilk kurulduğu dönemdeki formalarına gönderme yapıyor...
buarada bu benim şahsi görüşüm...bi de nasıl beğenirsin polemiği yaşamayalım...
ben takımların geçmişlerine gönderme yapılan formaları çok severim...o yüzden pek çok avrupa takımının formasına imrenerek bakarım...çünkü tarihlerine sahip çıkıyorlar...biz de keşke hersene şampiyon olduğumuz bir senenin formasını gerekirse aynı çizgilerle giyebilsek...En son theo tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 09:23.
Yorum
-
Çubuklu formaya büyük ilgi var
Geçtiğimiz sezon Nike firmasının üretimini yetiştiremediği çubuklu formaya taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.
İstanbul’da sayısı artan TS Club mağazalarının yanı sıra Trabzon’a gelen gurbetçilerin de yönetimi mutlu eden şekilde alış-veriş yaptığı belirtildi. Takımın Hollanda’dan 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle dönmesinin de ürün satışlarının artmasında çok önemli rol oynadığı dile getirildi.
www.fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum