Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birkaç gün önce fenerin formalarına dokunmadan kaliteli dediğim için bazı arkadaşlar itiraz etmişti(Kaliteden kastettiğim tek başına kumaş değildi). Bende bunu birşey bildiğim için söyledim, fenere geçtiğimiz senelerde de iyi kumaş kullandı yine öyle yapıcaktır diye düşündüm. Dün fenerium'un önünden geçerken içeri girdim kumaşına baktım beklediğim gibi hepsi climacool teknolojisi. Ve hepsini kesimleri aynıydı, renkleri değişiyor birde bazılarına yaka eklenmiş. Fiyatını sordum hepsi 89 liraymış. 89 liraya a kalite forma olabiliyormuş. Birde reklam uygulamaları çok başarılı. Şimdi ben bunları Adidas'ı övmek için yazmıyorum sadece Nike bizede bu fiyatlarda a kalite forma üretilebilir demek istiyorum. Mesela beyaz formamız en kaliteli formamız fiyatı 79 lira. Bu fiyat işini çok abartmayın o dediğimiz takımlar Barca, Manchester oldukları için fiyatları daha pahalı.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• profösyönel bi designerimiz olmali...ince ayrintisina kadar kontrol eden...
      formalar piyasaya cikmadan tv de görüntüsünün nasil olduguna kadar inceleyen , hangi renk forma hangi tozlukla ve sortla giyilmeli, bunlarin uyumuna karar veren biri olmali....
      gel görki turuncu formanin altina bordo sort giyip onun altinada mavi tozluk olmaz..bu gibi seylerden anlayan biri olmali.

Yorum

• ya baktik olmuyo neden herhangi bi clübün hosumuza giden formasinin aynisini yaptirmiyoruz, mesela yukarda porto,bence cok güzel olmus....
        dikkatimi ceken bisey oldu formalarda bizim ligte ki nike formalari dikkat ederseniz bogaz altindan renkler ikiye ayriliyo...avrupadaki clüplerin cubuklu formalari ise bogaz altindan asagiya dogru tek renk ile basliyo

Yorum

• Nike formalarının tek olumlu yanı renklerin takımımızın tam trenkleri olması.Onun haricinde kumaş,kesim ve arma tam bir rezalet...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike formalarının tek olumlu yanı renklerin takımımızın tam trenkleri olması.Onun haricinde kumaş,kesim ve arma tam bir rezalet...
            bir kere inat emişsiniz onun için bu şekilde konuşuyorsunuz beyaz ve çubuklu formaların kumaşları gayet güzel,

arma nike ile alakalı değil bu defalarca yazıldı kulüp ile alakalı ama sanırım anlamak istemiyorsunuz
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bir tek beyaz formamızın kumaşı çok güzel.Nike'ın çubuklu formasının kumaşı hoşuma hiç ama hiç gitmiyor.Beyaz formamızın kumaşı gibi çubuklu formamız olsa idi güzel olabilirdi.

Nike geçen sene olduğu gibi bu sene de sınıfta kalmıştır.

Yorum

• Nike'ın avrupa takımlarına yaptığı atkılar kulubümüze yapılacak mı?
                Haberiniz var mı uşaklar?
                Giresunlu Trabzonsporlular
                Osman Ağa Torunu!
                Mês que un clup!
                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Yorum

• millet gönderseydiniz diyor, yok efendim es es giydi bizde giyiyoruz arkadaşılar, bunlar katalog ürübleri katalogda ürünler hazırlanır kulüpler istedikleri formaların özellik ve fiyatlarını alır sipariş verir, üretici firma da siparişe göre mal gönderir.
                    ama hala daha çıkıpta bilip bilmeden yanlış eleştiriler var,

lütfen yazıları okuyarak yorum yapın
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      millet gönderseydiniz diyor, yok efendim es es giydi bizde giyiyoruz arkadaşılar, bunlar katalog ürübleri katalogda ürünler hazırlanır kulüpler istedikleri formaların özellik ve fiyatlarını alır sipariş verir, üretici firma da siparişe göre mal gönderir.
                      ama hala daha çıkıpta bilip bilmeden yanlış eleştiriler var,

lütfen yazıları okuyarak yorum yapın
                      Bu nasıl bir katalogdur da 3 seneden beri kullanılıyor.

Yorum

• En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 20:09.

Yorum

• En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 20:09.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X