Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet o çubuklu formadaki bordo ile şorttaki bordo arasındaki fark komikti
    neden beyaz şort düşünülmez acaba federasyon para mı talep ediyor

Yorum

• Beni ilgilendirmez, ben aldığım formadaki armaya bakarım.Kimse sorumlusu, demekki rahatsız olmuyor.Maşallah taraftar üzerinde bordo-mavi renkli birşeyler olsun gerisi önemli değil mantığında.Yahu beyler iki yıkamada arma diye bişey kalmıyor ortada siz nasıl Trabzonsporlusunuz şaşmamamk elde değil.Göğsümüzde forma ile bütünleşmiş armamızın olması önemli değilmi sizler için...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Geçen bi korsan forma gördüm valla bizim formadan çok daha güzel yapmışlar..Armamız dikişli falan..Renkler daha canlı..Korsan olmasa alırdım valla...
        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrar yazıyorum birisi çıkıp bu forma rezaletine son versin.Trabzonspor arması formaya bakkal uhusu ile yapıştırılamaz...
          hadi buyur trabzon 10 saat sürüyor senin oradan git tayan kapıya baklım değişdirecekmisin
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen bi korsan forma gördüm valla bizim formadan çok daha güzel yapmışlar..Armamız dikişli falan..Renkler daha canlı..Korsan olmasa alırdım valla...
            Başka bir söze gerek yok...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Bence Trabzona gittiğinizde 2 değil 10 forma alın...
              su baslıga yazmayacaktım aama artık dayanamadım.tamam formayı begenmıyor olabılırsın kalıtesını de begenmedın ama begenen almak ısteyene de kınayelı cumleler kurup ınsanların şevkini kırma zira farkındaysan artık yazdıgın her mesaj yapıcı degıl dırek yıkıcı oluyor
              En son Umut Kanber tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 14:21.

Yorum

• Klub yapöiş Nıke cıkarmış artık neyın peşindeyız ...
                Bu saatten sonra yeni formamı cıkacak Arma bencede olmamış ama ck abartmıyormuyuz !!!!
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• hala beklediğimiz bi gri formamız vardı dimi

Yorum

• arkadaşlar biraz önce youtube da ibrahimovicin 2007-2008 gollerini izliyodum, nike ın bize bu sene yaptığı çizgili formayı onlar o sene giymiş, kalın çizgili ve beyaz v yakalı...

benim beklediğim forma ise ince çizgili olan İntere ve Barca ya bu sene yapılan formaydı...

neyse bakalım bu sene bunu alalım seneye akıl ederler o farmayı isterlerse seneye de inşallah onu alırız...

Yorum

• buarada gri formanin cikmasi kesinmi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        buarada gri formanin cikmasi kesinmi acaba ?
                        çıkacak diye biliyorum kesin bir bilgi değil ama

Yorum

Bazı arkadaşlar tasarım ile ilgileniyor ama ben forma kumaşının kalitesizliği ve Trabzonspor armasının çocuk oyuncağı gibi yapışmasına taktım. Bence formada ki Trabzonspor arması bizim namusumuz, iki yıkama sonra arma yok pazar malı formaya dönecek 75 TL verilen güya orjinal forma...
                          tasarım ilgilendirmiyorsa kumaşada laf etmeyin boşuna, puma formalar daha kaliteli demişsin ama puma forma da var, çubukluda, kumaşları arasında dağların yanına denizleride ekleyecek kadar fark var. iki lafınızdan biri pazar malı, Bizim formamız PAZAR malı değil.

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şahsım adına protestoya devam...
                          İlk olarak hodlu;2487865[B tarafından gönderildi
                          ]Malesef o beğenmediğimiz puma daha iyi yapmıştı formaları.([/B]Ondada arma yapışmaydı gerçi) Nike'tan beklentimiz yüksekti malesef...
                          işte sorun burada geklentinin yüksek olması, ne geleceğini bilmeden burada herkes hayaller kurdu, tasarımlar başka kulüp formaları, e tabi onlar gelmeyince, istenen formalar olmayınca vur kulübe, vur nike a

Tekrar yazıyorum birisi çıkıp bu forma rezaletine son versin.Trabzonspor arması formaya bakkal uhusu ile yapıştırılamaz...
                          onun ile ilgili açıklama yapılmıştı, Kulüp armaların yapıştırma olmasının daha mantıklı gördüklerini nakışlı armaların dikişlerinin futbolcuyu rahatsız ettiğini bu nedenle yapıştırmayı tercih ettiklerini söylemişti.

Beni ilgilendirmez, ben aldığım formadaki armaya bakarım.Kimse sorumlusu, demekki rahatsız olmuyor.Maşallah taraftar üzerinde bordo-mavi renkli birşeyler olsun gerisi önemli değil mantığında.Yahu beyler iki yıkamada arma diye bişey kalmıyor ortada siz nasıl Trabzonsporlusunuz şaşmamamk elde değil.Göğsümüzde forma ile bütünleşmiş armamızın olması önemli değilmi sizler için...
                          kimsenin Trabzonsporluluğuna laf etmeyin nasıl trabzonsporlusunuz diyerek, trabzonsporluluk formadaki armanın 2 yıkanma ile çıkmasına göz yummak ile ölçülemez, çıkarsa alırım bi tane daha, bu benim sorunum.

Bunun için yeni sponsor nike başlığına değil trabzonspor ile alakalı başlıklara yazınız, çünkü anlaşma gereği formalar bize ham hali ile geliyor ve üzerindeki tüm uygulamalar kulüp tarafından yapılıyor.

İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen bi korsan forma gördüm valla bizim formadan çok daha güzel yapmışlar..Armamız dikişli falan..Renkler daha canlı..Korsan olmasa alırdım valla...
                          renklerin canlılık kısmından bir sorun olduğunu açıkçası düşünmüyorum, arka sayfada zaten tasarımların özellikleri ile ilgili açıklamayı çok net yapmıştı ayrıca, hem adidas için hem nike için.

millet ulan nike ile nasıl anlaştınız adamlar bir milli takım ile anlaştılar diyerek kıskanç gibi konuşurken bizim millet yerin dibine sokuyor, brezilyanın dorması düz renk, barçada düz renk, bizde düz renk, aradaki fark ne model değil kesinlikle aradaki fark, renkler ve kumaşlardaki kalite, kalite ile doğru orantılı olan fiyat,
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• @hamucera sen formayı aldın inceledin mi peki.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @hamucera sen formayı aldın inceledin mi peki.
                              evet inceledim,
                              5 yıl kumaşçılık yapmış birisi olarak kumaştan az çok anlatım, kumaşının kalitesine diyecek yok, beyaz gibi olmasa da bu güne kadar yapılan kappa, adidas, puma, tsclub dan çok daha kaliteli,

ayrıca o çubuklular boyama iken bunda her çubuk ayrı ayrı dikim yapılmış, makineden ayrıca geçirilmiş, işçiliği çok daha fazla
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet inceledim,
                                5 yıl kumaşçılık yapmış birisi olarak kumaştan az çok anlatım, kumaşının kalitesine diyecek yok, beyaz gibi olmasa da bu güne kadar yapılan kappa, adidas, puma, tsclub dan çok daha kaliteli,

ayrıca o çubuklular boyama iken bunda her çubuk ayrı ayrı dikim yapılmış, makineden ayrıca geçirilmiş, işçiliği çok daha fazla
                                Abim de Tekstilci 10 Sene Üstü Tekstil ile Uğraşıyor Bi Ona İnceleteyim
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X