Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardesim, Nike'in hangi kulup icin tasarimi var?

Adidas'in hangi kulup icin tasarimi var?

Bu sacmaligi birakin artik! Nike ne Arsenal, ne Barcelona icin, Adidas ne Real Madrid, ne Liverpool icin ozel tasarim yapiyor.

Ozel tasarim diye bir sey yok. Yillik kataloglar var. Bunu anlayin artik. Nike'in Adidas'in her yil cikardigi bir katalog var, ve butun kuluplere bu katalog'daki modellerden forma dagitiyor.
    Bazi modeller daha uzun soluklu oluyor ve kataloglarda 2-3 yil kalabiliyorlar. Yani eski senenin modellerini kullanma gibi bir sacma kavram yok. Nike'in katalogunda ne varsa bize de onu sunuyor. Adidas'in katalogunda ne varsa bize de onu sunuyor.

AMAN TANRIM! ADIDAS NE KADAR ADI BIR SIRKET! REAL MADRID VE LIVERPOOL'A AYNI FORMANIN RENGINI DEGISTIRIP KAKALAMIS!

AMAN TANRIM! KOSKOCA ADIDAS AC MILAN'A KUME DUSEN NEWCASTLE FORMASININ AYNISINI VERMIS! TEK YAPTIKLARI BI YAKA EKLEMISLER!

AMAN TANRIM! KOSKOCA NIKE DUNYANIN EN BUYUK KULUBUNDEN OLAN MANCHESTER UNITED'A MEKSIKANIN 3 SENE ONCEKI FORMASININ YAKASINI DEGISTIRIP KAKALAMIS!!

Nerde ozel tasarim? Gercekci ve bilgili olmamiz gerekiyor.
    Gerçekten Güzel Çalışma Teşekkürler ,
    Yani Biz Özel Forma Beklemek Yerine Hazır Kataloglardaki Formalara Ufak Ayrıntılar Ekleterek Onları Bize Özel Yaptırmış Gibi Olabiliriz
    Ama İlk Önce Belli Bi Yükselme ve Belli Bi Otorite Lazım
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Nikeın belli br kataloğu var doğrudur. çeşit sayısı iki elin parmakları kadar değil.Ama adidasa bakın. gs, fb ve bjk adidasla çalışıyo. Fenerde olan hangi forma gs ve bjkda var. yada bjkda olan hangi forma gs yada fenerde var. güzel yada çirkin onu tartışmıyorum. ama adidas istenilen şekilde forma yapabiliyor bu kesin. örneğin fenerin lacivert forması üstünde kocaman fener amblem olan formayı ben avrupada bir takımda görmedim sanırsam. (en azından seyrettiğim maçlarda görmedim) yada bjkin saçma sapan pençe forması Türkiyede hangi adidasda var. hiç birinde. Ama biz Nike ı geçen sene giynerken eskişehirde de antalyada da aynı formalar vardı. sorun budur yani..

Ama sonuç olarak sonuna kadar nike giymeyi tercih ederim..

Yorum

• Aslinda katalogda okadar güzel formalar varki. Sadece dogru secim yapmak lazim.

Fakat bir gercek varki, katalogdaki formalarin renklerini bize özel secmiyorlar. Cubuklu ve parcali forma haric bütün formalar hazir.

Mesela beyaz formamizin yakasi bordo veya acik mavi olabilirdi. Tozluklar ve sortlarin diger modellerinin renkleri bize uygun degil, bunlarin renkleri bizim renklerimizde uygulanabilirdi.

Evet, katalogdaki en güzel ürünleri secip bizim renklerimizde uygulanmasini talep edebiliriz. Tipki cubuklu ve parcalida oldugu gibi...
        .

Yorum

• Forma - sort - tozluk secimini güzel yaparsak,

Kendimize özel bir yazi stilimiz olursa,

Formayi güzellestirecek ince detaylar uygulanirsa,

hersey güzel olur.
          .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma - sort - tozluk secimini güzel yaparsak,

Kendimize özel bir yazi stilimiz olursa,

Formayi güzellestirecek ince detaylar uygulanirsa,

hersey güzel olur.
            Çizgili forma altına beyaz şort - tozluk gibi çok yakışıyor ama bi kere görmedim

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek başıma da kalsam bu rezil kumaşı olan ve nerdeyse 404 ile arması yapışmış formaları almayacağım.Protesto etmeye devaaam...
              Şahsım adına protestoya devam...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Bazı arkadaşlar tasarım ile ilgileniyor ama ben forma kumaşının kalitesizliği ve Trabzonspor armasının çocuk oyuncağı gibi yapışmasına taktım. Bence formada ki Trabzonspor arması bizim namusumuz, iki yıkama sonra arma yok pazar malı formaya dönecek 75 TL verilen güya orjinal forma...

Yorum

• Ümit Abi ; Pumanın formalarından almamışmıydın ?
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Malesef o beğenmediğimiz puma daha iyi yapmıştı formaları.(Ondada arma yapışmaydı gerçi) Nike'tan beklentimiz yüksekti malesef...

Yorum

• Tekrar yazıyorum birisi çıkıp bu forma rezaletine son versin.Trabzonspor arması formaya bakkal uhusu ile yapıştırılamaz...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sağolasın bende sizin gibiyim işte ortalama boy...biraz ince...tam olur heralde banada s beden
                        Olur olur benim boyum 1.69 bana tam oluyo (gerçi bana kaldıysa büyük de herkes tam oldu diyo )
                        En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 12:35.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Valla çubuklu forma benim hoşuma gitti fenada olmamış..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şahsım adına protestoya devam...
                            Nike yerine kulübü protesto edin yapıştırma işlerine kulüp bakıyor.

Yorum

• Arkadaşlar, bu senenin beyaz formasını alan var mı..kollarının her iki tarafında da ülker reklamı var mı ?..benimkinin sadece sağ kolunda ülker reklamı var..tsclub sitesine baktım orda da sağ kolda var sadece ama hazırlık maçında giydikelri beyaz formanın her iki tarafında da ülker reklamı var

Yorum

• halen niye sucu nike'a buluyorsunuz anlamiyorum
                                nike bize zorla su 4-5 formayi giyeceksiniz demiyorki !!
                                bizim yöneticilerimiz katalogdan seciyor formalari
                                haliyle trabzonda, avrupanin yüksek kulüplerinin kullandigi
                                120-150ytl lik formalari tercih edip satamiyacaklari icin
                                ucuzlarini tercih ediyorlar
                                sonrasinda getirip arsinde logomuzu yapistirtiyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X