Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Beyaz ve siyah renk tonları hariç bordo-mavi dışında başka bir renkle Trabzonspor forması görmek istemem açıkçası.Sarının hangi tonları olursa olsun sarı dendiğinde benim aklıma gelen ilk olarak fenev ve cincon.Beni eleştiren olabilir ama altın sarısı bana saçma geldi.
Sarı değil zaten altın rengi farklı olur elbet. Düşüncem şu: EROS87'un yazdıklarının aynısı katalog olacak çoğu, ama altın sarısı olan formamız özel olacak sadece.
Nike kataloğunda gold renk olarak geçen renk sayfa 23'deki 722 nolu formanın rengi. Birde 13. sayfadaki formada var aynı renk. Ton olarak yüzde 99 odur bence. Modeli de 23. sayfadaki olabilir. Dediğim formaların altında da gold olarak belirtmiş rengi.
tozluklar geçen seneki gibi olmayacaktır inşallah.formanın kombinasyonunu bozuyordu geçen senekiler.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
afs abi nerdesin bişeyler söyle authetic nedir yani var dedi nevzat bey zaten sende bişeyler de şu konuda
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
4.Forma nasıl olsa bizim renklerimizden farklı amblemide işin içine katarak 4. formayı dizayn etseler daha şık olurdu..bu sene için zor ama inş. seneye böyle bir girişim olur..
~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~ ~Twitter ~
Yorum