Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar bende bi pazar malı çakma Kappa t-shirt var.onun da önündeki Kappa amblemi yapıştırma bizim formalarımızda olduğu gibi.İşin garip tarafı ben o t-shirt ü 3 sene önce aldım.Haftada bir yıkanıyor o t-shirt ama yapıştırmada hiçbir hasar yok.Ben anlamıyorum Nasıl yapıştırıyor bunu bizim çalışanlarımız.Ya da ne ile yapıştırıyor demek daha doğru olur.Ben forma almadım.Yerinee daha kullanışlı her yerde giyeceğim capri t-shirt türünden şeyler aldım.Forma alan arkadaşların 3-5 yıkamaya arma sökülüyor demesinden dolayı bu yazıyı yazmak istedim.
Hayırlı akşamlar.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
formalar 120 tl olsa 10 000 yerine 5000 değil 500 tane satılır,
olsun ben alırım diyenler buraya yazı yazar sadece, gidip almazlar bu çok açık, ayrıca çubuklu formamız, beyaz formamızdan sonra bugüne kadarki en güzel kumaş, kappa, adidas, puma, tsclub dai olmak üzere, resimlere bkarak değil kumaşa dokunarak yazı yazın.
amaç eleştirmek olmasın sadeceBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiriyi seviyoruz. Şu formalar bizimkinden daha kötü bence. Ama bu formalar onlara yapıldığı için iyi gibi algılıyoruz. Artı Üçkızkardeş taraftarlarından bazılarının Nike kullanmamızı kıskandıklarının da farkındayım. Brakın bu eleştirileri farklı olmanın tadını çıkarın.
Bjkli bir arkadaşım Adidasla anlaştıklarına seviniyor ama bizim formalara hasta.Keşke Nike olsaydı diyor.Neye yarar bordo-mavi olmadıktan sonra deyip deli ediyorum onu*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu toplar ne böyle uzay mekiği gibi
bence tamamen pokeman toplarına benziyor...atınca içinden ne çıkıacak acabaFootball İs My Life
Yorum
-
Aslinda Basari olacak Sampiyonluklar olacak hersene Sampiyonlar liginde olacagiz varya, Nike denen Firmayi parmagimizin ucunda oynatiriz ama bunlarin hic biri yok iste.
Adamlar haliyle ciddiye almiyolar bizi pek. Seneye Kappaya gececekmisiz diye duyum alanlarda olmus,insallah öyle bi hata yapmayiz.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Takımı bir karenin içine sığdıramamışlar bir türlü.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
Takımımızda oyuncularımızın 2009-2010 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli oldu. Buna göre numara listesi şöyle belirlendi:
1- TONY MARİO SYLVA
2- GÖKSU ALHAS
3- HRVOJE CALE
4- RIGOBERTSONG
5- ENGİN BAYTAR
6- CEYHUN GÜLSELAM
7- ZAFER YELEN
8- SELÇUK İNAN
9- GÖKHAN ÜNAL
10- UMUT BULUT
11- BARIŞ MEMİŞ
15- FERHAT ÖZTORUN
16- EGEMEN KORKMAZ
18- TAYFUN CORA
20- GUSTAVO COLMAN
22- EREN GÖRÜR
23- REMZİ GİRAY KAÇAR
25- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
26- MUSTAFA YUMLU
28- RAZUNDA TJİKUZU
29- TOLGA ZENGİN
30- SERKAN BALCI
35- ONUR RECEP KIVRAK
61- İBRAHİMA YATTARA
Forma numaraları da futbolcularla anılan birer marka aracı oldu. David Beckham bu konuda çok başarılı. ManU.'da efsane 7 numarayı giyerken Real Madrid'de 23 numarayı giydi ve 23 numara bütün dünyada bir anda moda bir sayı haline geldi. Daha sonra 23'ün tersi 32'yi de kullandı.
61 numaranın Yattara'ya verilmesi bir tazelik, yenilik ve forma satışlarına etki edecek bir hamle olacak şimdi. En azından forma arkasına ne yazdırsam diye düşünenler için cazip bir seçenek oldu.
Fatih Tekke gelirse kaç numara giyer sorusunun cevabı basit aslında. 9 veya 61 numara polemiklerine, Gökhan Ünal veya Yattara polemiklerine çekmek isteyenler olacaktır. Fatih'in yerinde olsam 99 veya hiç kullanılmamış bir numara tercih ederdim 77 gibi. Fatih Tekke markası seçeceği numaradan daha büyük bir marka olduğu için seçtiği numara bir anda moda olabilir. Önemli olan moda ve marka ortaya çıkarıp, onu doğru pazarlayabilmek.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar 120 tl olsa 10 000 yerine 5000 değil 500 tane satılır,
olsun ben alırım diyenler buraya yazı yazar sadece, gidip almazlar bu çok açık, ayrıca çubuklu formamız, beyaz formamızdan sonra bugüne kadarki en güzel kumaş, kappa, adidas, puma, tsclub dai olmak üzere, resimlere bkarak değil kumaşa dokunarak yazı yazın.
amaç eleştirmek olmasın sadece
Yorum
-
-
Bu arada Galatasaray hala geçen sezonki formalarını giyiyor.
Adidas logosundaki üç çizgi benim için başka bir anlam daha ifade etmeye başladı: İstanbul takımları FB, GS ve BJK.
Biz yine farklı ve özel olmaya devam edelim.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 14:47.
Yorum
-
abi
gs geçen senenin formasını giyiyormuş,
biz sergenin 3 sene önce eskişehirdeyken giydiği formayı giyiyoruz
bizden çok iyiler ve bizim şuan itibarı ile farklı-özel bi durumumuz yok dışardan bakınca...
(nike logoso güzel ama)
YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Abartmaya bayılıyoruz. Eskişehir Puma ile anlaştı, fakat Eskişehir takıntısından bir türlü kurtulamadık. Görende Trabzonspor'un sahaya Eskişehirspor forması ile çıktığını sanacak. Her modelin piyasaya çıkış ve piyasada kalış tarihi var. Forma modelleri 1 yıllık modeller değil ki ertesi sene demode olsun.
Biz yeni sezon formalarımıza ve ürünlerimize kavuştuk, fakat Galatasaray yıllardır Adidas ile çalışmasına rağmen, geçen sezon giydiği formaya Türk Telekom'u uygulayıp maça çıkıyor. Çok şükür o durumda değiliz.
Aşağıdaki mesaja cevap: armalar ve sponsor logoları kulüp tarafından ekleniyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 15:24.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum