forma ve ürünler geliştirilmeli ama ne olursa olsun üzerinde bordo mavi ve trabzon arması her şeye bedel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitemiz görüntü yayınlamak konusunda neden bu kadar cimri?
Veya bu işin takipçisi kimse işini neden doğru dürüst yapmıyor? Koca kamptan yayınlanacak fotoğraflar bunlar mı olmalıydı. ki çoğu haber tek fotoğrafla geçiştiriliyor.
Çağatay haklısın da deveye sormuşlar ya neden boyun eğri diye, nerem doğru ki demiş. Diyeceklerimi testi kırılmadan, iş işten geçmeden söylüyor paylaşıyorum. Yine de dikkate almıyor, bazı hatalarda ısrar ediliyorsa ben ne yapayım?
Bunca çaba ve bütün iyi niyetime rağmen hala şüpheli gözler de cabası.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
bazıları şu nike logosuyla takım logosunu baya kafaya takmış durumda neymiş efendım tam hizada değil yani bütün sorunlarımız bitti kaldı bu sorun.. optik hizaymış matematiksel hizaymış geçin bunları arkadaşlar boş işler bunlar hizada oldumu bütün dertler bitiyormu ? yemişim hizasını yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazıları şu nike logosuyla takım logosunu baya kafaya takmış durumda neymiş efendım tam hizada değil yani bütün sorunlarımız bitti kaldı bu sorun.. optik hizaymış matematiksel hizaymış geçin bunları arkadaşlar boş işler bunlar hizada oldumu bütün dertler bitiyormu ? yemişim hizasını yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bizim mideler hazmedemiyor hizaları .
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNıke bizi tamamen bordo-mavi renk ile Trabzonspor armasından uzaklaştırmanın peşinde.Bizler ise bu vahim tabloyu izliyoruz.Bana renklerimi geri ver Nıke...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
juventus forması bizimkinden çok çok mu daha iyi bence hayır
Bence bu Nike'ta bir sorun var yau...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanarım ben aston villa formasını istanbuldaki brugge maçında aldım 1-2 saat dayanmadı arkamda yanan meşalelerden dolayıtemkinli olmak lazım malum 61. dakika tehlikeli ...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Resmi sitemiz görüntü yayınlamak konusunda neden bu kadar cimri?
Veya bu işin takipçisi kimse işini neden doğru dürüst yapmıyor? Koca kamptan yayınlanacak fotoğraflar bunlar mı olmalıydı. ki çoğu haber tek fotoğrafla geçiştiriliyor.
Yorum
-
adidas nere nike nere
nike 3-4 tane çok önemli takıma kıyak geçiyor onları saymaz isek lescon dan farkı yok,
banane brazilyanın,manu'nun,barca'nın giydiği nike dan,
ben TS nin giydiği nike a bakarım o da ortada işte...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Sanırım forma işini abartıyoruz. Liverpool ve Milan formaları ile Adidas'a aşık olmuştum. Ama dün gs formasına baktım alıcı gözle, bizimkinden bir fazlası yok. Yani evet, daha kip duruyor ama, uçurum yok arada. Sonra, Nike'ın Brezilya'ya yaptığı mavi formayı görünce anladım ki, adamına göre muamele denen birşey var. Bu noktada en iyi servisi Kappa'dan almıştık, hala özlüyorum o formaları.
Gidip alacağız elbette formalardan. Ama işte almış olmak için... Yaz günü o formayı giyip kan ter içinde kalamam. Kışın kısa kollu formayla maça gidemem... Nasıl iş anlamadım. Eğer futbolcular bu formaları giyeceklerse "taraftar forması" denen şey herkes alsın diye daha ucuz değil, alıp adam gibi giyip gezebilelim diye daha pahalı olsun.
Ayrıca, çubuklu formanın kollarından birinin bordo, diğerinin mavi ile başlaması bence hoş olmamış.
Yorum
-
Emrah abi, Galatasaray'ın formaları henüz çıkmadı yalnız. Bazı formalar basına yansıdı ama o formalar hakkında Gs kulübü her hangi bir açıklama yapmadı.
Nike formamızda bir kolun bordo, bir kolun mavi olmasının nedeni bir rengi forma üzerinde tam ortadan başlatmadıkları için... Bordo-maviyi formanın ortasında kesiştirmişler. Bu da hoş gözükmüyor tabii...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum