Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hamsi renkli formaya ne oldu , hani turuncu forma çıkmayacaktı geçen seneki formalardan bi farkını göremedim
    turk telekom reklamı böyle yazı şeklinde olacaksa çok kötü

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hamsi renkli formaya ne oldu , hani turuncu forma çıkmayacaktı geçen seneki formalardan bi farkını göremedim
      turk telekom reklamı böyle yazı şeklinde olacaksa çok kötü
      Oldu Bile .
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• turuncu formayı beğenmiyoruz ama kumaşı kalıbı en güzel formamız aslında o , keşke çubuklu formayı o kalıp o kesim üzerine yapsalardı. formaları görelim dokunalım ondan sonra kötümü iyimi karar vermek daha doğru.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• anlamadigim barcelonayla kiyasliyoruz formalari
          barcelona formasi 60-65€ yani yaklasik 140ytl
          trabzonsporumuzun formasi 40-90ytl
          bu fiyata kesinlikle görünüs ve kalite farki olucaktir diye düsünüyorum

Yorum

• Türk Telekom reklamını klüp veya Nike yapmıyor ki.Bunu anlamıyorsunuz.Türk Telekom yolluyor onu.Bence bizim formada çok şık durmuş.En kısa zamanda alacağım.

Yazı fontları Ts Cluplere geldi mi ? Gelmediyse ne zaman gelecek ? Çünkü geçen sene ben forma aldığımda yoktu da.
            Més Que Un Club

Yorum

• Atakan heyecanlısın fakat, Türk Telekom logosunun nasıl olacağına Türk Telekom karar verdi ancak formaya uygulanması kulüp tarafından yapılıyor.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bizim çubuklular bence daha hoş

dikkatinizi çekti mi bilmem nike amblemi kırmızı formada daha büyük gib

ayrıca şortlarda amblemin rakamın yanına yapılması hoş görünmüyor

inşallah bizde böyle olmaz eskisi gibi amblem rakamın altına gelir
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• nike özel formalarda amblem daha büyük

Yorum

• o zaman şöyle yazayım bizim fontlara font demem ben acaip kötüler bence. ibb nin fontları bile daha iyi!
                    En son MuratJ tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 14:34. Sebep: Burası bela beddua okuma yeri değil, lütfen forum kurallarına uyalım!

Yorum

• istanbuldan forma alan oldu mu bakırköy ts club'u aradım pazartesi gelecek dediler
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir Mancester United Klasiği daha. 2009-2010 Home Kit

Bu da Lazio'nun yeni sezon bombası

mavi formamız manchesterinkinden güzel

çubuklu ikisinden de güzel. üzerlerinde manchester ve lazio arması var diye beğenmek olmaz
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mavi formamız manchesterinkinden güzel

çubuklu ikisinden de güzel. üzerlerinde manchester ve lazio arması var diye beğenmek olmaz
                          çubuklu haricinde forma göremedim bizde bu sene! mavi, beyaz yada turuncu formamı hele o parçalı!

Yorum

• Çubuklu forma alcam.Ancak telekom reklamı hoşuma gitmedi
                            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
                              En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:51.
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
                                En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:44.
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X