Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Çubuklu formamız gayet güzel.
    -Mavi forma da fena değil.
    -Parçalı forma aynı zaten.
    -Turuncu formaya üzerinde BordoMAvi olmadıktan sonra gerek olmaz diyenlerdenim.
    -Beyaz da bana göre gayet şık ve sade.

En sevindiğim de Adidas gibi karman çorman formamız yok.Hangi çizgi hangi şerit nerede başlıyor nerede birleşiyor nerede bitiyor belli değil.

Bu cumartesi İnşallah Beylicium TSclub a gidecem.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk idman yarın

2009-2010 sezonu için yurt içi ve yurt dışında yapacağı hazırlık kampları öncesi bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelmeye başlayan Trabzonspor, yarın sabah Isparta Davraz'da yapılacak olan yurt için kampına gidecek. İlk kampını 27 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında Isparta Sirene Davraz Mountain Sport Resort Otel'de yapacak olan Bordo - mavililer, yurt dışı kampını ise 13 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Mierlo kentinde gerçekleştirilecek. Bordo - mavililere, Hollanda kampında 4 de hazırlık maçı oynayacak.
      Bu arada, izinli oldukları için Trabzon'a gelmeyen Song, İbrahim Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacağı, teknik direktör Hugo Broos'un da kafileye Antalya'da katılacağı bildirildi.

Arkadaşlar yarında yeni sezonda idmanlarda kullanılıcak ürünleri görürüz herhalde.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• cubuklu ve mavi forma gozume hos geldi beyaz formam zaten vardi yaninacubukluyu ve tayfun'un ve ferhatin giydigi tshirtleri ekliyecem
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Yorum

• Bence beklenen forma bu degildi ancak renklere olan bağımızdan dolayı bu formayıda seve seve alıp giyicez..........

TRABZONSPOR her zaman en iyi şeylere layıktır.
            Bmn|Bursa
            Trabzonspor'lular Birliği
            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence beklenen forma bu degildi ancak renklere olan bağımızdan dolayı bu formayıda seve seve alıp giyicez..........

TRABZONSPOR her zaman en iyi şeylere layıktır.
              seve seve değil o =))
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Çubuklu formanın güzelliğine Nike bile fazla dokunamamış. Elbette alacağım, aldıracağım. Ama insan üzerindeki renkler olmasa da giymeyi arzulayacağı birşeyler istiyor. Adidas bu anlamda öyle görünüyor ki arayı açmış, üçe-beşe katlamış... Sadece Kappa bu işi hakkıyla yapmıştı. Çubuklusu, turuncusu, düzü... Ben diğer firmaların yerinde olsam, hele turuncuya hiç dokunmam mesela. Hepsi çok kötü duruyorlar.

Adidas'ın bize yapmaya kalktığı muamele nedeniyle kulübe kızamıyorum ama, hiç değilse Kappa ile devam etseydik. Tamam, formamı alacağım ama, niye Pazar sabahı Ayasofya'da kahvaltı yapmaya giderken Milan forması giyeyim ki?

Bu arada, "Lansman kötü olmuş" diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Ne lansmanı?

Bir de, "kolbaTSı" esprisi hoş olmuş. Bir tane de ondan alırım kızıma.

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazı fontunu bulamadım türk telekom yazamadım o yüzden. yazı fontunu bu şekilde yapsak türk telekom gözümüze çok güzel görünür..

Bir yazı karakteri formayı ne kadar değiştiriyor değil mi?
                  TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• güzel güzel, yeni şeyler güzel şeyler çıkıyor, tarafarın yüzü gülüyor.

benim favorim mavi ve çubuklu forma,

t-shirt olark egemenin üstündekinden kesin alcm ama bordosundan, yanına da birkaç bişi eklerim artık, maddi güç yettikçe desteğe devam
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• güzel güsel
                      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• yeni forma yok. sadece çubuklu forma yeni...

bu sene geçen seneki formalarımızın aynısını giyeceğiz. tek yeni formamız çubuklu forma. şortlar aynı, çoraplar aynı. aynı vizyonla devam ediyoruz.

Yorum

• Bu tutumu İkinci Lig takımlarına yapıyorlar.Bari depolarda kalan eski formaları çıkarsınlar giysinler.Daha iyi olur.

Yorum

• peki hani bize özel balıklı forma yapılacaktı ya? o ne zaman acaba bilgisi öolan vaaamı ?
                            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peki hani bize özel balıklı forma yapılacaktı ya? o ne zaman acaba bilgisi öolan vaaamı ?
                              Seneye yapılacakmış o forma.

Yorum

• nike firmasinin trabzonspora göstermis oldugu muameleyi kiniyorum. Heralde bizimle dalga geciyorlar Bir sene bu formayami ugrastilar? Bunu ben 5 dakkada tasarlardim valla Ayrice Türk Telekom yazisi yerine oraya en azindan bir logo koysalardi belkide daha güzel olurdu. Ücüncü Lig formasi gibi duruyor bu sekilde Bence en güzel formamiz olan aston villa formasina benzeyen formayi giysinler yine bu sene..
                                KaNuNSuZ oFLu ™
                                aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
                                (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X