Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selami bak Semih denemis cok fark var diyo .....bende elestire bilirim ama yapmiorum niye cunku formayi ciplak gözle görmedim diye kalitesine bakmadim diye ilk önce alalim bakalim ondan sonra elestirelim benim bi elestirim olur oda armalarin nakisli olmamasi yine

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vural Dokunmama gerek yokki. Nike'in hazır formalarının kumaşları aynı. Kimse bana çıkıp NikeFit felan demesin. Bildiğin naylon kumaş, sadece altında NikeFit yazıyor.

Adidası'ın Climacool formaları kumaş kalitesi bakımından Nike'den kat kat daha iyi.

Abim burda zevkine amatör klüpte oynuyordu. Yemin ederim ki 2 sene önce giydiği formasıyla bizin geçen sene giydiğimiz bordo parçalı forma aynıydı (tek fark renkler)

Yanlız biz hep Nike yükleniyoruz. Merak ediyorum bizim yönetimimiz bizim isteklerimizi göz önüne alıp, Nike bildiriyor mu? Bence ne göz önüne alıyor ne de bildiriyor. Sadece hazır formaları alıp amblem ve reklam logolarını yapıştırıp 3 kat fiyatla bize satılmak dağıtıyorlar. Dağıkmak demişken dağıtımı da beceremiyorlar ya o da ayrı bir konu...

İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armada bir değişiklik yok gibi. Yapıştırma yine.

Şunu da söylemeliyim, forma üzerinize giydiğinizde geçen yılki formalar gibi saçma sapan durmuyor.

Geçen yıl en geniş omuzlu insanın bile omzu düşük görünüyordu yahu

Bu yeni çubuklu neredeyse Kappa gibi sarıyor vücudu.

Vallahi harika.

Özellikle formayı denerken geçen yılki örneklerden de bir tane denedim.

Arada çok fark var, göreceksiniz.
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• amiyane tabirle şurada aylardır tüm taraftar kıçımızı yırttık ama amblemimizi nakışlı yaptıramadık diyecek bişey bulamıyorum

Yorum

• Aynı mal olup olmadığını, kolundaki etrafı üçgenle sarılı nıke armasından anlayabilirsiniz, bi bakın bakalım başka hangi takımların formasında var bu arma
        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          amiyane tabirle şurada aylardır tüm taraftar kıçımızı yırttık ama amblemimizi nakışlı yaptıramadık diyecek bişey bulamıyorum
          Amblemi dikişli yapmadılar çünkü dikişli yapınca sahte üründen hiç bi farkı kalmıyor formaların.
          Amblem dikişli olur bizim yüzümüz güler evet ama sahte ürün üretenlerin yüzü bizden daha çok güler..
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Hiç üşenmedim sabahtan beri yazılan hemen hemen tüm yazıları okumaya çalıştım

Genel olarak çubuklu formalarımız beğenilmiş. Bunu çok rahat söyleyebilirim.

Yalnız aynı zamanda hemen hemen herkesin de Nike'ın bize karşı olan bakış açısına eleştiri var. Beğenenler dahil büyük bir çoğunluk bundan oldukça rahatsız. Hatta kimilerimiz bunu hakaret olarak bile görüyor.

Türk Telekom reklamı benim hoşuma gitti ama büyük çoğunluk hiç öyle düşünmüyor Bence gayet sade ve fena da durmuyor.

Armalar hususunda ise ben oldukça umutlanmıştım yalnız değişen hiç bir şey yokmuş gibi geldi bana. Armalarımız yanlış ve bunu yapan Nike değil Trabzonspor kulübünün ta kendisi. Yani bir kulüp kendi armasını dahi düzgün 'çizemiyor'. Laz fıkrası gibi Ayrıca kollardaki Ülker reklamları ise her zamanki gibi beyaz zenim üzerine yapılmış. Bunlar da demek oluyor ki ey Trabzonspor taraftarı sizler kıçınızı yırtsanız da biz Ts Club yetkilileri bildiğimizi okuruz
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• barcelona veya x bir takim gibi forma satamiyoruz diyoruz.
              bunun neden böyle oldugunu külübümüz kendine sormasi gerekmezmi?

sen taraftarini sacma sapan armalar ile enayi yerine koyarsan, taraftarin neden forma satin alsinki?

gercek ve patentli armamiz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

lisansli formalarimizda kullandigimiz sacma sapan armalarimiz:

resmi sitemizde renklerini bile düzgün kullanamadigimiz armalarimiz
              http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=Kulup
              http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=TSPatent

ilk önce armamiza yani bizi temsil eden kimligimizi dogru düzgün kullanalim. ozaman satislardada farkini görürüz bence.

Yorum

• ilk arma demin onceki mesajlardaki, yeni sorttan diye msjdan aldim,
                ikinci armayi ise resmi sitemizden,
                ücüncü armayida bmn nin bir bannerindan

kappa formasindaki armamiz

ts clup formasindaki armamiz. neden böyle yapilmiyor anlamak mümkün degil

Yorum

• Bence armalarimiz da formalarimiz da gayet hos duruyor. Futbolcularimizin ustunde gorunce daha da cok begenecegiz goreceksiniz.
                  En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 04:57.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    klüp bu forma işini ciddiye almıyor çok belli...o zaman biz de 1 tane bile forma almadan bir protesto yapmalıyız...her sene forma alan biri olarak koleksiyonun eksilmesi umrumda değil...bu kadar acemice yönetilmez...sonra yok forma satamıyoruz, yok kombine...ikisi için de önce senin bir şeyler yapman lazım...çıkar güzel formalar, sonra da iyi pazarla bak bakalım kaç tane satıyorsun...al iyi oyuncu bak bakalım kaç tane kombine satıyorsun!!!
                    Ne diyeyim, Allah ıslah etsin.
                    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Koca Nike'ın desinatörleri AFS'nin yanında solda sıfır kalmışlar..Şahsen bence de pek güzel durmadı yeni çubuklu formalar..Artık diğer formalardan almaya devam edeceğiz.
                      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• adidas olsaydı keşke herkese aynı forma üretiyor

Yorum

• Amma abarttınız yahu

Pişman olacaksınız.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Formamızdaki dikiş şeklini, simetriyi her bişeyini en ince detayına kadar takip edip en iyisini istemek güzelbirşey.
                            taraftarın takımına ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor aynı zamanda.

Ama işi bazen abarttığımızı düşünmüyor değilim.
                            Şampiyonluk mücadelesi vereceğimiz rakiplerimiz Transferler yaparken nasıl daha iyi oluruzun muhasebesini yaparken ,
                            biz halen formaya takılıp kalmışız.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• fazla eleştirmek istemiyorum ama arma konusu 1 kol reklamındaki beyaz zemin olmasa benim için ideal alabileceğim bir formadır çubuklu..
                              iş işten geçti ama keşke armamızın kenarlarında oldugu gibi nike logosuda altın renginde olsa numara fontlarının kenarlarıda aynı olsa çok çok güzel olur.sonra çoraplarda TS yazsa ...
                              seneye de kalın çubuklu formalar çıksın bari
                              En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 08:50.
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koca Nike'ın desinatörleri AFS'nin yanında solda sıfır kalmışlar..Şahsen bence de pek güzel durmadı yeni çubuklu formalar..Artık diğer formalardan almaya devam edeceğiz.
                                tabiki tercih meselesi. forma alında hangisi olursa olsun.

ben çok beğendim enişteme gösterdim aaa işte forma bu harika dedi. yani şimdiye kadar gösterdiklerimden beğenmeyen olmadı hiç. tabi göreceli bir kavram beğeni, herkes beğenmeyebilir. ama bir forma olayına bu kdar takılırsa milllet o formayı giyince resil olmak istemem diyorsa böylede taraftarlık olmaz derim.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X