o yazı türk telekomun eseri, bizimkilerin değil. bakınız gs ürünleri. herhalde iki kulüpte konuşup ortak karar almış olamaz bu yönde. stüdyo çekimleri bütün takım toplanınca yapılacak. bu tanıtım geçen sene formların geç tanıtılmasından dolayı gelen tepki yüzünden aceleyle yapılan bir tanıtım. sadece formaları göstermek amacıyla. ileride mankenli ürün tanıtımı yapılacakmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yazı türk telekomun eseri, bizimkilerin değil. bakınız gs ürünleri. herhalde iki kulüpte konuşup ortak karar almış olamaz bu yönde. stüdyo çekimleri bütün takım toplanınca yapılacak. bu tanıtım geçen sene formların geç tanıtılmasından dolayı gelen tepki yüzünden aceleyle yapılan bir tanıtım. sadece formaları göstermek amacıyla. ileride mankenli ürün tanıtımı yapılacakmış.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
bu yıl 200 bin forma satsak toplam.Bu Barcelona'nın %10 u eder.Bence çok iyi bir oran olur.Bakın ozaman Nike nasıl özel formalar üretiyor.
Geçen yıl 50 bin sattık ama ozaman tsclub sayısı azdı.Çok fazla sinerji yoktu.Bu yıl özellikle kritik noktalarda özellikle İstanbul gibi en hedef kitleye ulaşılacak bir yerde tsclub lerin açılması satışlar açısından ciddi bir atış sağlar.Transferler ve takımın başarıları işin tuzu biberi olacaktır.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Yazı fontunu bulamadım türk telekom yazamadım o yüzden. yazı fontunu bu şekilde yapsak türk telekom gözümüze çok güzel görünür..En son Muhammed KOÇ tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 01:05.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sitede egemenin giydiği siyah tshirt harika.
ama efsane formamızın (bordo gövde mavi kol) bu sezon olmayışına üzüldüm hakkaten...İmza...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yazı fontunu bulamadım türk telekom yazamadım o yüzden. yazı fontunu bu şekilde yapsak türk telekom gözümüze çok güzel görünür..
Yani Fly Emirates yazısının daha güzel görünmesinin bir sebebi markanın prestiji (hatta FC Arsenal) olabilir .
Malum , TTnet ile pek iyi anıları olan insan yok ortalıkta . Bazılarımızda durum o kadar vahim haller alıyor ki Trabzonla sözleşme yaptığı yıl biz uydunete geçebiliyoruz
Sözün özü Türk Telekom dünyanın en başarılı grafikeri , tasarımcısı ile çalışsa bile benim gözümde vasat bir tasarım kalmaya devam edecektir . Neyseki altında bordomavi var , o biraz durumu kurtarıyor .
ekleme: Birde Emirates yazı stilini bulamamanız doğal , zaten bir font olsaydı kullanmazlardı . Logo ve o yazı karakteri firmaya tescillidir .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 01:50.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum