Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o yazı türk telekomun eseri, bizimkilerin değil. bakınız gs ürünleri. herhalde iki kulüpte konuşup ortak karar almış olamaz bu yönde. stüdyo çekimleri bütün takım toplanınca yapılacak. bu tanıtım geçen sene formların geç tanıtılmasından dolayı gelen tepki yüzünden aceleyle yapılan bir tanıtım. sadece formaları göstermek amacıyla. ileride mankenli ürün tanıtımı yapılacakmış.

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o yazı türk telekomun eseri, bizimkilerin değil. bakınız gs ürünleri. herhalde iki kulüpte konuşup ortak karar almış olamaz bu yönde. stüdyo çekimleri bütün takım toplanınca yapılacak. bu tanıtım geçen sene formların geç tanıtılmasından dolayı gelen tepki yüzünden aceleyle yapılan bir tanıtım. sadece formaları göstermek amacıyla. ileride mankenli ürün tanıtımı yapılacakmış.
      Teşekkürler Bilgilendirme İçin
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• bu yıl 200 bin forma satsak toplam.Bu Barcelona'nın %10 u eder.Bence çok iyi bir oran olur.Bakın ozaman Nike nasıl özel formalar üretiyor.

Geçen yıl 50 bin sattık ama ozaman tsclub sayısı azdı.Çok fazla sinerji yoktu.Bu yıl özellikle kritik noktalarda özellikle İstanbul gibi en hedef kitleye ulaşılacak bir yerde tsclub lerin açılması satışlar açısından ciddi bir atış sağlar.Transferler ve takımın başarıları işin tuzu biberi olacaktır.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Tayfunun giydiği gibi olsa yakalar süper oLucak allah aşkına V yaka Yapmayın dilimizde Tüy bitti yaf yakışmıoor....mavili forması cok güzel uzun kollu cıkınca alıcam kısa kol sevmioorum nasipse..

Yorum

• Çubuklu forma bence çok güzel.

Kötü lafım yok yapanlara.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• türk telekom yazı fontunu Fly Emirates fontuyla yazsak Fly Emirates kızar mı
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• resimlerde forma ve şortlarda tonlar birbirini tutmuyor gibi

inşallah bu sayede bu sezon hep beyaz şort giyerler
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yazı fontunu bulamadım türk telekom yazamadım o yüzden. yazı fontunu bu şekilde yapsak türk telekom gözümüze çok güzel görünür..
                  En son Muhammed KOÇ tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 01:05.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sitede egemenin giydiği siyah tshirt harika.
                    ama efsane formamızın (bordo gövde mavi kol) bu sezon olmayışına üzüldüm hakkaten...
                    İmza...

Yorum

• Yazı fontu gayet güzel bence.

O dediğiniz font olsaydı da yine çoğu kişi beğenmeyecekti.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ne olursa olsun gene çogu kişi begenmeyecek Kazım.Begenmeme üzerine proglammış çok kişi var.
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• yeni formalar satışa çıktı bu gün habersitelerinde vardı
                          çok değişik ve özgün değil
                          Çubuklu forma alacağım formada çubuklar kalın olmuş bence

Yorum

• ama harbiden de bu font olmamış ya. madem orjinal türk telekom yazı fontunu kullanmadınız bari daha sağlam bişiler olsaydı. sanki çocuk tişörtüne yazı yazıyolar

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazı fontunu bulamadım türk telekom yazamadım o yüzden. yazı fontunu bu şekilde yapsak türk telekom gözümüze çok güzel görünür..
                              Konunun çok uzmanı değilim ama bir de marka algısı diye uzun ve hayli ayrıntılı bir mesele var .

Yani Fly Emirates yazısının daha güzel görünmesinin bir sebebi markanın prestiji (hatta FC Arsenal ) olabilir .

Malum , TTnet ile pek iyi anıları olan insan yok ortalıkta . Bazılarımızda durum o kadar vahim haller alıyor ki Trabzonla sözleşme yaptığı yıl biz uydunete geçebiliyoruz

Sözün özü Türk Telekom dünyanın en başarılı grafikeri , tasarımcısı ile çalışsa bile benim gözümde vasat bir tasarım kalmaya devam edecektir . Neyseki altında bordomavi var , o biraz durumu kurtarıyor .

ekleme: Birde Emirates yazı stilini bulamamanız doğal , zaten bir font olsaydı kullanmazlardı . Logo ve o yazı karakteri firmaya tescillidir .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 01:50.

Yorum

• ben değişeceğine inanıyorum Arkadaşların dediği gibi Özel üretim satış miktraına göre olacaktır. TS Clup sayısı artması iyi. Koca Ankarada 1 tane ts Clup yok tu şimdi açılıyor SOYSAL İŞ hanında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X