İlk olarak Semih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ne varmış bu pumada anlamadım gitti
geçen sene formalar resmen naylondu
ondan önceki sene tasarım harikası boğazlı forması vardı
hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm formanın yakası kapalı ensesi açık
adidas severlere soruyorum sanıyormusunuz ki adidas a geçersek kafadan bize özel ürünler sunacaklar
adidasa geçsek yine katalog ürünleri kulanacağız
bizim giydiğimiz formaları ikinci üçüncü liglerde falanca takımlar da giyecek
şuan ki formadan bende memnn değilim ama formanın kendisinden değil yapıştırma armadan ve ülker yazınıdan memnun değilim...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(basel kadar marka degeri) bunu bana bi aciklarmisin.
Basel, Trabzonspor...
Hangisi daha tanınır?
Hatta bilmeden soruyorum, Uefa sıralamasında Basel'den fark yemiş miyizdir acaba?"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene varmış bu pumada anlamadım gitti
geçen sene formalar resmen naylondu
ondan önceki sene tasarım harikası boğazlı forması vardı
hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm formanın yakası kapalı ensesi açık
adidas severlere soruyorum sanıyormusunuz ki adidas a geçersek kafadan bize özel ürünler sunacaklar
adidasa geçsek yine katalog ürünleri kulanacağız
bizim giydiğimiz formaları ikinci üçüncü liglerde falanca takımlar da giyecek
şuan ki formadan bende memnn değilim ama formanın kendisinden değil yapıştırma armadan ve ülker yazınıdan memnun değilimu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(basel kadar marka degeri) bunu bana bi aciklarmisin.
baselliler trabzon diye bir yerden haberdar değiller...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklanacak bir şey mi var, açık ve net yazdım.
Basel, Trabzonspor...
Hangisi daha tanınır?
Hatta bilmeden soruyorum, Uefa sıralamasında Basel'den fark yemiş miyizdir acaba?
Uefa siralamasinda zannedersem sivasda suan bizden önde.. Uefa siralamasi sezonluk bir olay bir sene sampiyonlar ligine katildinmi 2 sene katilamayan real madridde olsa fark atarsin...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle ki biz burda basel in marka değerini taşırken
baselliler trabzon diye bir yerden haberdar değillerkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger bizi basellen kiyasliyorsanki buna inanamiyorum,sana helal olsun, bunu isvicrede oturan ve baseli cok yakindan takip eden hatta ve hatta maclarina bile gitmis birisi olarak yaziyorum.
Uefa siralamasinda zannedersem sivasda suan bizden önde.. Uefa siralamasi sezonluk bir olay bir sene sampiyonlar ligine katildinmi 2 sene katilamayan real madridde olsa fark atarsin...
Şöyle yapıyorsan helal olsun falan...
Basel ile Trabzonspor'u kıyaslamaya gerek de yok.
Sadece ne kadar tanındıklarını incelesek yeterli.
...
Sanırım ikinci demogojiyi de Sivas ile Trabzonspor'u kıyaslayarak yaptınız.
Hadi bir de Sivas ile Trabzonspor'un ne kadar tanındığını inceleyelim.
Fazlasıyla yeterli örnekler değil mi bunlar?
...
İsviçre'de Trabzonspor'dan haberdar olan kaç kişi var ki Türk olmayan?"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak LECOSSEEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappaya neden gecmiooruz peki ? kappadaki formaları hangimiz beğenmediki ?tzercin61
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından fenerbahcenın gıbı bızımde adam gıbı bır formamız olur... bılmem kacıncı ligte oynayan takımla biz nasıl bir oluruz anlamıyorum siz anlıyorsanız bi zahmet anlatı verin
ben bildim bileli fener adidas kullanır arada bi fenerıum devri var ama bi sezon mu ne
ilk senede fener e yapılan muamelenin bize de yapılacağına nasıl inanıyorsunuz
adidas kullnasak formalarımız şuan nike da oldugu gibi katalog ürünü olack ne bekliyorsunuz ki...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupada trabzonsporun taninirligi hakkinda bilgin nedir, mesajina bakilirsa sifir...
tarihde yaşamayın trabzona enson kim geldi anortasis famagusto işte büyüklüğümüz...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum