Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvallah.

Fakat Basel kadar marka değeri olan bir klüp de değiliz.

Ne güzel söylemişti Halilhodziç:

"Kendinizi Real Madrid'in taraftarı sanıyorsunuz, ama değilsiniz."
    (basel kadar marka degeri) bunu bana bi aciklarmisin.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• taraftar olarak fazla bisey istemiyoruzki, sadece armalarimiz duzgun kullanilsin ve istedigimiz formalar olsun yeter.
      bu cok mu zor

Yorum

• ne varmış bu pumada anlamadım gitti

geçen sene formalar resmen naylondu

ondan önceki sene tasarım harikası boğazlı forması vardı

hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm formanın yakası kapalı ensesi açık

adidas severlere soruyorum sanıyormusunuz ki adidas a geçersek kafadan bize özel ürünler sunacaklar

adidasa geçsek yine katalog ürünleri kulanacağız

bizim giydiğimiz formaları ikinci üçüncü liglerde falanca takımlar da giyecek

şuan ki formadan bende memnn değilim ama formanın kendisinden değil yapıştırma armadan ve ülker yazınıdan memnun değilim
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açıklanacak bir şey mi var, açık ve net yazdım.

Basel, Trabzonspor...

Hangisi daha tanınır?

Hatta bilmeden soruyorum, Uefa sıralamasında Basel'den fark yemiş miyizdir acaba?
          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne varmış bu pumada anlamadım gitti

geçen sene formalar resmen naylondu

ondan önceki sene tasarım harikası boğazlı forması vardı

hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm formanın yakası kapalı ensesi açık

adidas severlere soruyorum sanıyormusunuz ki adidas a geçersek kafadan bize özel ürünler sunacaklar

adidasa geçsek yine katalog ürünleri kulanacağız

bizim giydiğimiz formaları ikinci üçüncü liglerde falanca takımlar da giyecek

şuan ki formadan bende memnn değilim ama formanın kendisinden değil yapıştırma armadan ve ülker yazınıdan memnun değilim
            en azından fenerbahcenın gıbı bızımde adam gıbı bır formamız olur... bılmem kacıncı ligte oynayan takımla biz nasıl bir oluruz anlamıyorum siz anlıyorsanız bi zahmet anlatı verin
            u will need justice at the end..

Yorum

• kappaya neden gecmiooruz peki ? kappadaki formaları hangimiz beğenmediki ?

Yorum

şöyle ki biz burda basel in marka değerini taşırken

baselliler trabzon diye bir yerden haberdar değiller

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıklanacak bir şey mi var, açık ve net yazdım.

Basel, Trabzonspor...

Hangisi daha tanınır?

Hatta bilmeden soruyorum, Uefa sıralamasında Basel'den fark yemiş miyizdir acaba?
                  Eger bizi basellen kiyasliyorsanki buna inanamiyorum,sana helal olsun, bunu isvicrede oturan ve baseli cok yakindan takip eden hatta ve hatta maclarina bile gitmis birisi olarak yaziyorum.
                  Uefa siralamasinda zannedersem sivasda suan bizden önde.. Uefa siralamasi sezonluk bir olay bir sene sampiyonlar ligine katildinmi 2 sene katilamayan real madridde olsa fark atarsin...
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şöyle ki biz burda basel in marka değerini taşırken

baselliler trabzon diye bir yerden haberdar değiller
                    avrupada trabzonsporun taninirligi hakkinda bilgin nedir, mesajina bakilirsa sifir...

Yorum

Eger bizi basellen kiyasliyorsanki buna inanamiyorum,sana helal olsun, bunu isvicrede oturan ve baseli cok yakindan takip eden hatta ve hatta maclarina bile gitmis birisi olarak yaziyorum.
                      Uefa siralamasinda zannedersem sivasda suan bizden önde.. Uefa siralamasi sezonluk bir olay bir sene sampiyonlar ligine katildinmi 2 sene katilamayan real madridde olsa fark atarsin...
                      Abi demogojiye gerek yok.

Şöyle yapıyorsan helal olsun falan...

Basel ile Trabzonspor'u kıyaslamaya gerek de yok.

Sadece ne kadar tanındıklarını incelesek yeterli.

...

Sanırım ikinci demogojiyi de Sivas ile Trabzonspor'u kıyaslayarak yaptınız.

Hadi bir de Sivas ile Trabzonspor'un ne kadar tanındığını inceleyelim.

Fazlasıyla yeterli örnekler değil mi bunlar?

...

İsviçre'de Trabzonspor'dan haberdar olan kaç kişi var ki Türk olmayan?
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak LECOSSEEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kappaya neden gecmiooruz peki ? kappadaki formaları hangimiz beğenmediki ?
                        biz kappa'ya geçmiyoruz kappa bizi tercih ediyor... öyle oluyor bu iş sanırsam. firmalar teklif getiriyor en çok fiyatı verenin teklifi kabul ediliyor. yani nike 5 kapp 4 verirse nike ile imzalanıyor sözleşme
                        tzercin61

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en azından fenerbahcenın gıbı bızımde adam gıbı bır formamız olur... bılmem kacıncı ligte oynayan takımla biz nasıl bir oluruz anlamıyorum siz anlıyorsanız bi zahmet anlatı verin
                          taraftar farkını falan herşey bi kenara

ben bildim bileli fener adidas kullanır arada bi fenerıum devri var ama bi sezon mu ne

ilk senede fener e yapılan muamelenin bize de yapılacağına nasıl inanıyorsunuz

adidas kullnasak formalarımız şuan nike da oldugu gibi katalog ürünü olack ne bekliyorsunuz ki

Yorum

• nike kreasyondan ürün veriyor. ikinci lig takımı 1. lig takımı diye ayırt etmiyor. bakış açısı önemli.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

avrupada trabzonsporun taninirligi hakkinda bilgin nedir, mesajina bakilirsa sifir...
                              ewt
                              tarihde yaşamayın trabzona enson kim geldi anortasis famagusto işte büyüklüğümüz

Yorum

• ben begendim insallah alicam
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X