Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gercek ve patentli armamiz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

lisansli formalarimizda kullandigimiz bana göre sahte armalarimiz:

ve bu sahte armalar tüm hevesimi aldi

cok kötü ALLAH askina böyle bisey olur mu
    ortasi yapisma kenarlar yapisma dolgu olan yerler dikisli
    cok dandik karma karisik
    kimbilir dünyada böyle uygulama sadece bizde vardir

Yorum

• Simdiye kadar renklerimizi en düzgün ve en güzel uygulayan NIKE'di.
      .

Yorum

• Antrenman malzemerinde nakışlı amblem kullanılmış.Ama formalarda maalesef öyle değil.

Yorum

• Trabzonspor ve büyük Trabzonspor taraftarı çok daha iyisini hakediyor fotolarda hoşuma gitti ama canlı olarak baktığımda yapmacık gibi geldi bana

Yorum

• Beğenmemek üzre kurulmuş fıtratınız.

Birgün olsun herhangi bir konuda olumlu düşünceler ağır bassın yahu.

Yoruyorsunuz insanı.
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• ne diyosun ya mecburmuyuz beğenmeye
              biz daha iyisine layığız

Yorum

• Sayın yöneticiler şuraya bir anket eklerseniz çok iyi olur bence.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://images.google.ch/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1

basel kadarda büyük degiliz onlar kadar forma satmiyoruz deyin...

bu iyi geldi ama...
                  tzercin61

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beğenmemek üzre kurulmuş fıtratınız.

Yoruyorsunuz insanı.
                    Semih bu model tam 2 sene önce kullanılıyordu.Biz ise yeni seonda kullanacağız.Biz bunu anlamıyoruz.Bizi hayal kırıklığına uğratan bu.

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beğenmemek üzre kurulmuş fıtratınız.

Yoruyorsunuz insanı.
                      begenilecek birsey göster bana,önceki sayfada baselin formalarini koydum bi bak istersen,sözde isvicrenin nüfusu kadar bizim taraftarimiz var
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Semih bu model tam 2 sene önce kullanılıyordu.Bizise yeni seonda kullanacağız.Biz bunu anlamıyoruz.Bizi hayal kırıklığına uğratan bu.
                        Murat bu konuda itirazım yok.

Arma meselesi de tamam.

Hatta koldaki problemi de kabul ediyorum.

Fakat görmemiz gereken şeyler var; bu forma geçen sezondan çok daha iyi.

Geçen yılki formamızın yıllar önce x takım tarafından giyilmediğinin garantisi mi var?

Hepsini geçtim Puma'dan sonra, mükemmel geliyor bana.

Özellikle renkleri tuttum, çok iyi.

Yorum

• anlayamadıgım birşey var biri bana açıklasın lütfen.............

adidasın 3 çizgisi var dünyada meşhur . taklitleride olsa halen daha eşini benzerini yapmak imkansız
                          kappa var bady tarzı formalara yaparak kendini belli ediyor
                          puma var onunda kendine has bir tarzı var 3 puma hayvanını formasına koyarak imajını belli ediyor

pekiiii nike ın ne özelliği var yani ben nike ımmm bakın dedirtecek hangi özelliği var ????? bu formalar düpe düz dümdüz forma hiç bir espirisi yok haa alacak olan alır bende alabilirim ancak 75 lira verince insan karşılığında güzel bir şey elde etmek istiyor kısacası paranın karşılıgını almak istiyor ....
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            begenilecek birsey göster bana,önceki sayfada baselin formalarini koydum bi bak istersen,sözde isvicrenin nüfusu kadar bizim taraftarimiz var
                            Eyvallah.

Fakat Basel kadar marka değeri olan bir klüp de değiliz.

Ne güzel söylemişti Halilhodziç:

"Kendinizi Real Madrid'in taraftarı sanıyorsunuz, ama değilsiniz."

Yorum

• artık formalar piyasaya çıkmış, geri dönüşü yok bu işin... alan alır almayan da artık kulüp bu borç batağındayken, 25 oyuncu alıp daha taksitlerini öderken haciz memurları kapısına dayanmışken içi sızlar böhüüü...

(duygu sömürüsü yapayım da belki alan olur )
                              tzercin61

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen Bu formalar üretilse yok satar stokları bitiririz...gene ücgen Yaka yapıoolar adamı delirtiolar resmen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X