Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kesinlikle almam adamlar yine yapıştırma YAPMIŞLAR armaları 3-4 defa yıkanınca logo soluyorr ve üzerinde ki yıldız kopup gidiyor.nike ı kınıyorum trabzonsporumuza layık lisanlı ürünler üretemediler.dilerim en yakın zamanda sözleşmeyi feshedip adidas ile anlaşılır...
    Football İs My Life

Yorum

• Ben artık bu beğenmemelerin ardında başka niyetler arıyorum.

Almak mı istemiyorsunuz da böyle oluyor acaba?

Mis gibi forma daha ne olabilirdi?
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Armamizin cubuklu formadaki pozisonuyla ilgili,

aslinda arma nerde olmasi gerekiyorsa oraya yapilmis. Fakat cubuklu forma modelimizdeki Nike logosu diger formalara göre daha yukarda.

Bizim yetkililerde her formada armayi ayni yere uyguladiklari icin, cubuklu'da böyle bir manzara ortaya cikti.
        .

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben artık bu beğenmemelerin ardında başka niyetler arıyorum.

Almak mı istemiyorsunuz da böyle oluyor acaba?

Mis gibi forma daha ne olabilirdi?

Evet almak istemiyorum formayi o yüzden evimde 7-8 bin liralik trabzonspor ürünü var..
          Begenmemelerin ardindaki sebeb zevk meselesi olabilirmi ?
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• En azından şu türk telekon yazısının kenarları daha dikkat çekici ve daha güzel olması için siyah olabilirdi.Ama bu tercih anlaşılan o ki türk telekom'un.

Yorum

• almaya zaten niyetleri yok.begenmemisler,yok armasi kiytirik,yok birisi asagida digeri yukarida.yav yeter anladik tamam iyi degil formalar almayin,alacak olanlarinda icini karatmayin.
              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet almak istemiyorum formayi o yüzden evimde 7-8 bin liralik trabzonspor ürünü var..
                Begenmemelerin ardindaki sebeb zevk meselesi olabilirmi ?
                Ben evinizdeki ürünlerin listesini tutuyor değilim.

Ederleri de beni ilgilendirmez.

Mesele bu da değil zaten.

Böyle yaptıkça alacak olanı da şüphe içinde bırakıyorsunuz.

Hiç olmazsa bunu yapmayın.

Bazı şeylerle yetinmek gerek. Yaşınız gereği bunu benden daha iyi biliyor olmalısınız.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  almaya zaten niyetleri yok.begenmemisler,yok armasi kiytirik,yok birisi asagida digeri yukarida.yav yeter anladik tamam iyi degil formalar almayin,alacak olanlarinda icini karatmayin.
                  Böyle birşey yok.Forma gerçekten de iğrenç ötesi.Hele ki Kocaelispor'un İkinci Ligde iken giydiği formayı bu sene giyecek olmak daha da iğrenç.

Tüm bunlara rağmen ben formayı çıktığı ilk gün aldım.

Yorum

• gercek ve patentli armamiz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

lisansli formalarimizda kullandigimiz bana göre sahte armalarimiz:

Yorum

• Yorum sizin...
                      .

Yorum

• Bizim 2009-2010 yeni sezon formamız normalde İlgiltere 3. lig takımlarından Hartlepool United takımının 2007-2008 sezonunun formasıdır...

Bu bakımdan da mevcut şartlarda Trabzonspor kulübü çok daha fazlasını haketmektedir ama bunun karşılığını 2 sezondur alamamaktadır...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• basel kadarda büyük degiliz onlar kadar forma satmiyoruz deyin...
                          En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 22:51.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gercek ve patentli armamiz

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

lisansli formalarimizda kullandigimiz bana göre sahte armalarimiz:

Bu konuda sana katiliyorum.

Gercekten yazik oldu...
                            .

Yorum

• hatta renklerimizi bile dogru duzgun kullanamiyoruz resmi sitemizde

http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=Kulup

http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=TSPatent

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim 2009-2010 yeni sezon formamız normalde İlgiltere 3. lig takımlarından Hartlepool United takımının 2007-2008 sezonunun formasıdır...

Bu bakımdan da mevcut şartlarda Trabzonspor kulübü çok daha fazlasını haketmektedir ama bunun karşılığını 2 sezondur alamamaktadır...

İşte bu kadar.İki,üç seneönce giyilen formayı bize bu sezon giydiriyorlar.Bunu nasıl sindirebilenler varanlamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X