Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener demi 2 milyon satiyor ? Onlarda her sene özel forma aliyor adidastan ?
    Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .
    Fenerium kendi ürettigi formalari satarken, cok cabuk 100bin sayisina ulasilmisti. Bunu duyan adidas, hemen sponsorluk teklifi yapmisti.
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .
      Fenerin Türkiyede kac feneryumu var adamlar tabi satioki yaptirio
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

fenerbahcedeki adam kombineye 3-5 milyar verebilmek can atıyor ama.

ayrıca fenerium'un başında abdullah kiğılı var.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike'den ayrıcalık beklemiyoruz. Ancak bu formalar gerçekten çok traş. Puma'nın beğenmediğimiz formalarından bile daha kötü. Barcelona değiliz tabiki ancak Eskişehirspor da değiliz kusura bakmasınlar. Böyle formalarla iyi bir satış ivmesi yakalayamazsın tabi. Kappa formaları hatırlayın kapış kapış gidiyordu. Bu işler bu kadar zor olmasa gerek.

Eleştirimizi yapacaz evet ancak formalarımızı da alacaz.
          pumada veya es es de yakasinda Trabzonspor yazior mu

isdedik yaptilar
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ohaaa

cok ucmussun abi...

Bencede Formalar biraz basit, ama o renkler yetiyor. Hele bir Lansmani yapilsin, daha'da güzel olicak.
            Oha demek ayıp kaçıyor ama neyse samimiyetine veriyorum.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Fener satar 100-300 bin dogru ama önemli olan kulubün parayi verip özel forma yaptirmasi .
              Bizimkilerde versin parayi yaptirsin özel forma . Adeti fener kadar olmasada yaptirabilirler 40-50 bin buda bize yeter .
              En azindan kendimize özel forma giymis oluruz .

Yorum

• Ben beğendim formalar güzel kimse Barcelonaya yapılan muamelenin bizede yapılmasını bekleyemez arada dağlar kadar fark var malesef....
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Fenerbahçe iyi de olsa kötü de olsa Avrupa kupalarına her sene katılan bir takım.Geçen sene de Çeyrek Finale kadar gitmesiyle bir Avrupa Takımı olarak kabul görmeye başladı.Ve Fenerbahçe nin de forması çok satıyor.Milyon kadar olmasa da yüz binlerle ifade edilen bir forma satışı olduğuna inanıyorum.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

isdedik yaptilar
                    Canım yakaya Trabzonspor yazdılar diye formalar güzel mi oldu. Özellikle çubuklu formadan beklentilerim fazlaydı. Ancak iyi olmadığı ortada. Hele Türk Telekom yazısı tam bir felaket. Şimdiye kadar gördüğüm formalar arasında Adidas'ın yaptığı çubuklu ve Kappa'nın formaları üstüne forma görmedim. Bordo-mavi çuval da olsa alacaz elbet ancak biraz daha dikkat etmek lazım.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• turuncu formanı hiç resimleri yok mu

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni yanlış anlamışsın, bize özel birşeyden bahsetmedim ben. Var olan kreasyonlardan küçük takımlar içinde olanlar için değil diğerlerinden seçilebilirdi. Özel özel olsun diye tutturduğum yok, mesajımda da özel yazmadım, güzel yazdım. Tepkim çubuklu formadan çok diğer formalara.

Demek istediğim şu, bazılarına hakim olan düşünce yanlış. Dünyada 2 milyon forma satan 1 tane takım var. Adidas, Kappa bize güzel formalar yaparken 2 milyon satmıyorduk. Yani takımın sahaya iyi formayla çıkması için dünyanın en çok forma satan takımı olmamıza gerek yok !

evet bende senin dediğin gibi düşünüyorum herhangi bir detaydan mahrum dümdüz kumaşların kesilip birleştirilmesinden oluşan basit formalar giymek bana da hoş gelmiyor. ama bunları almamız lazım ki nike da bizdeki potansiyeli görsün daha iyisini yapmaya mecbur hissetsin kendisini.

bu arada yakadaki isim olayını abartmaya pek gerek yok onuda klüp kendisi yazıyor arma ve reklamlar gibi. nike'ın bize yaptığı bi güzellik değil yada istedik yaptırttık derken nike'ı dize getirmişiz gibi düşünülmesin. inşallah nike armasından reklamına numarasından tasarımına tamamını kendi üretim bize satışa hazır göndereceği formalarıda göreceğiz
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Trabzona forma almaya mı gitsek
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

isdedik yaptilar

onu nike yapmıyor biz yapıyoruz.

Yorum

isdedik yaptilar
                              sirf bu yazi icin o forma alinir be. Trabzon sinirlarina girdigim ilk an yapacagim ilk is bu formayi almak olacaktir. he bu arada bu yaziyi nike yapmistir cunku kumas ve dikisinden belli
                              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• turuncu forma tam bir fiyasko bence turuncu-siyah olmaz olmamalıydı
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X