İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalarımız baya kilo almış.Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearman bile nakis degil omu nakis olsun hahahahaAllah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Görüldüğü üzere Nike 'ta Adidas gibi simetrisini konuşturabiliyor isteyince...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Arkadaşlar formayı hiçama hiç beğenmesem de aldım.O kadar saçma sapan hatalar var ki formada.Bir kere arma ile nike işareti aynı hizada değil.Arma iki santim daha aşağıda bu da kötü görünüyor.
Hiç beğenmesem de yine 75 Liraverip aldık formayı.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 sezon üstüne hazirlanan cubuklu formalar bence daha siradisi olmaliydi...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar abartmayin ya, Nike bizim icin heralde hemen özel formalar cikaramaz. Biz Barcelona, Inter yada Arsenal degiliz !!!!///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
gittim yakından inceledim hiç hoşuma gitmedi ama burdaki resimlerde daha güzel gözüküyor. yaka beyaz olmasa(bordo olabilirdi), türk telekom fontu daha şık seçilse(dışından farklı renkte çizgiyle daha bir belirginleştirilse), ülker yazısı beyaz zemin olmadan yazılsa, arkadaki trabzonspor yazısı altın sarısı renginde olsa, amblemimiz gerçeğiyle uyumlu ve simetrik olsaymış daha iyi olurmuş.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar abartmayin ya, Nike bizim icin heralde hemen özel formalar cikaramaz. Biz Barcelona, Inter yada Arsenal degiliz !!!!
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar formayı hiçama hiç beğenmesem de aldım.O kadar saçma sapan hatalar var ki formada.Bir kere arma ile nike işareti aynı hizada değil.Arma iki santim daha aşağıda bu da kötü görünüyor.
Hiç beğenmesem de yine 75 Liraverip aldık formayı.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum