İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener demi 2 milyon satiyor ? Onlarda her sene özel forma aliyor adidastan ?
Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .adamlar tabi satioki yaptirio
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener demi 2 milyon satiyor ? Onlarda her sene özel forma aliyor adidastan ?
Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .
ayrıca fenerium'un başında abdullah kiğılı var.
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'den ayrıcalık beklemiyoruz. Ancak bu formalar gerçekten çok traş. Puma'nın beğenmediğimiz formalarından bile daha kötü. Barcelona değiliz tabiki ancak Eskişehirspor da değiliz kusura bakmasınlar. Böyle formalarla iyi bir satış ivmesi yakalayamazsın tabi. Kappa formaları hatırlayın kapış kapış gidiyordu. Bu işler bu kadar zor olmasa gerek.
Eleştirimizi yapacaz evet ancak formalarımızı da alacaz.
isdedik yaptilar
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohaaa
cok ucmussun abi...
Bencede Formalar biraz basit, ama o renkler yetiyor. Hele bir Lansmani yapilsin, daha'da güzel olicak.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepumada veya es es de yakasinda Trabzonspor yazior mu
isdedik yaptilar
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni yanlış anlamışsın, bize özel birşeyden bahsetmedim ben. Var olan kreasyonlardan küçük takımlar içinde olanlar için değil diğerlerinden seçilebilirdi. Özel özel olsun diye tutturduğum yok, mesajımda da özel yazmadım, güzel yazdım. Tepkim çubuklu formadan çok diğer formalara.
Demek istediğim şu, bazılarına hakim olan düşünce yanlış. Dünyada 2 milyon forma satan 1 tane takım var. Adidas, Kappa bize güzel formalar yaparken 2 milyon satmıyorduk. Yani takımın sahaya iyi formayla çıkması için dünyanın en çok forma satan takımı olmamıza gerek yok !
evet bende senin dediğin gibi düşünüyorum herhangi bir detaydan mahrum dümdüz kumaşların kesilip birleştirilmesinden oluşan basit formalar giymek bana da hoş gelmiyor. ama bunları almamız lazım ki nike da bizdeki potansiyeli görsün daha iyisini yapmaya mecbur hissetsin kendisini.
bu arada yakadaki isim olayını abartmaya pek gerek yok onuda klüp kendisi yazıyor arma ve reklamlar gibi. nike'ın bize yaptığı bi güzellik değil yada istedik yaptırttık derken nike'ı dize getirmişiz gibi düşünülmesin. inşallah nike armasından reklamına numarasından tasarımına tamamını kendi üretim bize satışa hazır göndereceği formalarıda göreceğizBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepumada veya es es de yakasinda Trabzonspor yazior mu
isdedik yaptilar
onu nike yapmıyor biz yapıyoruz.
Yorum
-
isdedik yaptilar
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum