Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben her koşulda formalara rabet ederim iyi transferler olursa bütçemi zorlayıp 4 5 forma lcağım ..
    unutmadan arkdaşlar bmn t-shırt leri nerde satılıyor tsclup de varmı

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla agustos bulur yenı formalar demedi demeyin ...
      Zaten 9 ağustos da yeni sezon başlıyor.O zaman görürüz yeni formaları.

Yorum

• 15sinde cikcak diyorlardi bi kac kisi burda
        doru degilmi yoksa
        TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Kimin ne dediği belli değil ki.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok olmayacakmış
            hem yönetim hem a f s abi söyledi

çıkacak formalar belli
            çubuklu(antalya-ankara nınkinden)
            parçalı ( '' '' )
            düz turuncu
            düz mavi
            düz beyaz

olanlar bunlar,
            klasik olabilecek bu a.villa modeli dediğimiz formalarımız yok
            nasıl bir zihniyetse...

bu senede formalar iyi olmayacak. gecen senekinin aynisi bi tek aston villa yerine cubuk geliyor. o cubukta eski model portonunkinden bile degil

Yorum

• nike bize neden böle forma üretiyor?
              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Bu sene Antalyaspor ve Eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın bordo mavi olanını bu sene giyecek olmak gerçekten de çok özel hissettirdi bizi.

Teşekkürler Nike.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olmicani kim söyledi ??

Ali Fuat abinin geride kalan sayfalardan birinde böyle bi sözü vardı bu modelin bu sene olmadığı şeklinde
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bmn t-shırt leri bmn mi satıyor . yoksa tsclup mü ? ve nerde satılıyor

Yorum

• Bu sene Antalyaspor ve Eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın bordo mavi olanını bu sene giyecek olmak gerçekten de çok özel hissettirdi bizi.

Teşekkürler Nike.

Bu arada arka sayfalarda da vardı.Muhtemelen turuncu formamız büyükşehirin giydiği turuncu forma olacak.Yine çok özel hissettim kendimi.

Yorum

• aynı formaları başka takımların kullanmasına bişey demem ama , halı sahalara satılan , amatör takımlara satılan standart ürün kataloğu modellerini kullanıyor olmamızı bende sindiremiyorum
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene Antalyaspor ve Eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın bordo mavi olanını bu sene giyecek olmak gerçekten de çok özel hissettirdi bizi.

Teşekkürler Nike.

Bu arada arka sayfalarda da vardı.Muhtemelen turuncu formamız büyükşehirin giydiği turuncu forma olacak.Yine çok özel hissettim kendimi.
                          bize özel olsun çamurdan olsun.. ank ant gibi olcaksa olmasın..

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynı formaları başka takımların kullanmasına bişey demem ama , halı sahalara satılan , amatör takımlara satılan standart ürün kataloğu modellerini kullanıyor olmamızı bende sindiremiyorum

Bende bişey demem ama sıradan takımların kullandıkları modeli seneye kullanacak olmamız çıldırtıyor beni gerçekten de.

Puma zamanında böyle değildi.Çünkü herkes aynı zamanda aynı modeli giyiyordu.

Bizim Monaco,Sttutgart,Bordeaux ile forma modellerimiz aynıydı..Ama şimdi durum değişik.Barça'nın veya Porto'nun giydiği modellerin bordo mavisini kullansak tamam.Ama inanılır gibi değil.Bu sene Antalya'nın giydiği formayı giyeceğiz.Ondan sonraki sene de Antalyaspor'un yeni çubuklu formasını giyeriz artık.

Yorum

• GANİTA BASKILI YENİ TİŞÖRTUMUZ GAYET GÜZEL OLMUŞ

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

GANİTA BASKILI YENİ TİŞÖRTUMUZ GAYET GÜZEL OLMUŞ
                                başka tişört var mı?
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X