Benim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor Süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.
Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )
Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
O zaman şöyle diyelim Ali Fuat.Yurt dışında üretiliyor istanbula geliyor burdan Trabzona gidip ordan tekrar istanbula yolluyorlar
Büyük ihtimalle böyle yaparlar.O zaman da çıldırmak hakkımız.Bizim İBB'den bir farkımız olmalı.Bir de bunun mavisini yaparlar alın size forma.Oh ne güzel.
gerçekten insan içine sindiremiyo ama nike yada klübümüzün birisinde bir hata var şu formayı nasıl olurda bize yapacaklar aklım ermiyo
bişi daha soyleyeyim hani diyolarya nike ın katalogu bu falan filan diye ozaman adidasın katologu yok mu var elbette eee ozaman adidas sivasa kayseriye aynı formayı yapıyoken neden fenere ve gs ye aynı formayı yapmıyo????
Benim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor Süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.
Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )
Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
benim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.
giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )
forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
Benim sasirdigim... bu forum bazen 2, bazen 5 bazen bir hafta hic bir mesaj yazilmiyor ama AFS abi tek bir mesaj yazdimi hemen bir kac gün icin canlaniyor bu baslik... yane afs abisiz bu baslik bu kadar güzel olamaz! iyiki varsin afs abi.. hem Trabzonspora hemde foruma katkin büyük.
En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 10.06.2009, 17:40.
PSG formasini hiç sevmiyorum. PSG'nin kendisini sevmiyorum... FORZA MARSILYA
bende seviyorum demedim ki sadece merak ediyoum yapıştırma avea dan sonra aynı psg tarzı basılı ve formaya canlılık katan şekilde türk telekom nasıl durur die..
Yorum