İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
abi şortları sormuştum arka sayfada onla ilgili bi bilgin var mı...aynı şortlar mı olacak yoksa daha güzel modeli olan bi şort mu olacak...geçen yıl ki şortlar çok sıradandı bence...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
şu reklamı formaya koysadılar burda kıyamet kopardı eminim bundan...şu son reklam bence çok iyi olmuş...sade ve şık duruyor...İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Yorum
-
ya arkadaslar turk telekom yazisi güzel olmus diyenler ciddilermi acaba ??? sanki turkiye'nin en buyuk takimlarindan birinin formasinin sponsoru digilde 3uncu lig takiminin formas sponsoru gibi olmus !! o ne oyle yaa !!! dogruya dogru konusmak lazim ! boyle saçmalikmi olur ! benim anlamadigim bu font'u turk telekommu seçiyor yoksa trabzonspor'mu ?? Allahim ya rabbim ya !!
Yorum
-
beğenmeyen arkadaşlar yukarda yazdığımı bi deneyin anlıycaksınız...forma reklamın önünde olmalı bakınca önce formayı görmemiz gerek...ama geçen yıl ki parçalıda avea yapıştırması insanın gözüne giriyodu forma arka planda kalıyodu...bu seneki bence tam olmuş formanın estetiğini hiç bozmamış...İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeğenmeyenlere geçen yılki sakızlardan çıkan yapıştırma avea reklamına bakmalarını öneriyorum...hatta bakmayla olmaz ben formayı aldım giydim güneşe bi çıkıp aynadan kendinize bi bakın o zaman bayılırsınız türk telekom reklamına...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Yorum
-
tamam haklisin geçen yilki font berbat ötesiydi ama buda olmamis bence çok kuçuk ve basit duruyor.İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeğenmeyen arkadaşlar yukarda yazdığımı bi deneyin anlıycaksınız...forma reklamın önünde olmalı bakınca önce formayı görmemiz gerek...ama geçen yıl ki parçalıda avea yapıştırması insanın gözüne giriyodu forma arka planda kalıyodu...bu seneki bence tam olmuş formanın estetiğini hiç bozmamış...
Yorum
-
tamam avrupaya göre çok altta kalmış bi uygulama doğrudur...ama bakalım galatasarayda nasıl uygulanacak sonra oturur konuşuruz...benim için önemli olan reklamın formanın önüne geçmemesi ve formayı bozmaması...ayrıca geçen yıla göre bu font büyük gelişme bence...her geçen yıl daha düzelecektir...İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam haklisin geçen yilki font berbat ötesiydi ama buda olmamis bence çok kuçuk ve basit duruyor.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Yorum
-
Metinbay61 arka sayfadaki sorunun cevabını özel mesaj attım okumuyor musun?
Trabzonspor'u eleştirmeyi bıraktık sıra sponsorlarımıza mı geldi?
Kendi logosunun nasıl uygulanacağına karar veren sponsorumuz Türk Telekom ve gayet güzel bir uygulama olmuş.
Yorum
-
bana "türkiye'nin en büyük takımlarından birisinin formasinin sponsoru"na örnek verebilirmisin ?İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar turk telekom yazisi güzel olmus diyenler ciddilermi acaba ??? sanki turkiye'nin en buyuk takimlarindan birinin formasinin sponsoru digilde 3uncu lig takiminin formas sponsoru gibi olmus !! o ne oyle yaa !!! dogruya dogru konusmak lazim ! boyle saçmalikmi olur ! benim anlamadigim bu font'u turk telekommu seçiyor yoksa trabzonspor'mu ?? Allahim ya rabbim ya !!
küçüklüğü,sadeliği açısından güzel olmuş,fakat şu tür olsaymış daha güzel olurmuş :

not :delioflu61'den alıntıdır.
Yorum
-
klüpte bazı şeylerin gelişmesini ve ilerlemesini görmek güzel oluyor...fenerbahçenin adidasla yaptığı gibi bizimde nike olan sözleşmemizi uzun yıllara yaymamız gerek...o zaman herşey çok daha güzel ve beklediğimizden daha güzel olacaktır...bakarsınız ilerki yıllarda formanın reklamı da basılmış bi şekilde elimize gelir...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Yorum
-
İnsanların göz zevki denen bir olgu var. Mesela bir fotoğrafa, resme ya da bir yapıta baktığında herkes beğense bile kimi insan onu beğenmek zorunda değildir. Bunu bir tişört olarak, forma ya da bir başka giysi olarak düşünebiliriz. Mesela herkes aynı tişörtü giymez. Herkesin renk ve zevkleri farklıdır. Sonuçta Trabzonspor forması belirli kişilerin tasarımı, dizaynı, zevki vs. etkenler ele alınarak hazırlanmış. Bunu kullanacak olanlar bizleriz. Salt olarak hepimizin amacı kulübe katkıda bulunmak. Geçen sezon giydiğimiz formalarında bana göre falsosu çoktu ama gidip aldım. Bu sezon yeni formalardan da alacağım.
Şu fotoğraftaki formayı görünce önündeki Türk Telekom yazısının öyle işlenip kalacağını düşünmüyorum. Yazı fontu değişir sanırım.
Türk Telekomspor'un basketbol takımının logosunu inceleyelim.

Sizce böyle bir şey mi olması gerekiyor forma önümüzde?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
işte demek istediğim bu
Türk Telekomspor'un basketbol takımının logosunu görünce formadan çok logo ön planda...bu bizim formamızda olsa kıyamet kopardı büyük ihtimalle...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum