İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor Süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.
Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )
Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
AFS ümitli olman ve aynı zamanda sevindirici haberler beklemen bizide heyecanlandırıyor doğrusuŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Formalarımız İstanbul'da üretilmiyor. Üretilse samimi arkadaşımın babası İstanbul Nike'ta müdür, Allah diyorum sadece
Turuncu formalarımızda bunlardır. İlk başta tişört zannettim ama sonra bu sezonki formalarımız geldi aklıma da oradan farkettim. Sadeliği hoşuma gitti fakat bunu ilk başta İ.B.B.'nin üzerinde görmek; ne yalan söyleyeyim canımı sıktı. Sıradan hissettim kendimi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye IBB'de Nike giyecek. Turuncu formamizin modeli bu sekilde olacak sanirim.
Yazi stilimizde %90 yukardaki gibi.
Forma size yukarda tisört gibi gözükebilir, fakat bu formanin üzerine gögüs sponsoru, kollardaki sponsor vs. eklenince forma halini bulacaktir....
Yorum
-
bencede forma gayet hos. Sade olmasini sevdim. Bu senneki turuncu formadan (yakasini hic begenmedim) güzel.
Bu sezon hazirlik kapindan aldigim turuncu formayi bikere bile televizyonda futbolcularimizin giyindigini görmemek beni üsdü. Bu sene kesin giyinilecek bir forma almak lazim2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
bu işi taraftarlara sorupta yapsalar olmaz mı.nike'a sponsorluk verdik o üretiyor.bu işle ilgilenilmeli.yazı stilini ben beğenmiyorum.hiçbir özelliği farkı tarzı yok.sıradan yazılmış.bazı harfler birbirine giriyor zaten.bu sezon değil 3 bizim 5 tane forma yapmamız lazım.(Bordo-Mavi,Beyaz,Bordo,Siyah,Turuncu,Gri,Mavi) birde bu sezon ki antrenman formasının rengi stili falan bence çok hoştu.onlardan da forma olarak kullanılsa hiç fena olmaz =)) bunlardan formaları çıkarsınlar taraftarın hoşuna gideni taraftarlar seçsinler öyle giyilsin.bu sezon tek beğendiğim forma beyaz ve üstünde gri bir trabzonspor arması olanıydı.onuda giymediler.9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum