Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim sasirdigim... bu forum bazen 2, bazen 5 bazen bir hafta hic bir mesaj yazilmiyor ama AFS abi tek bir mesaj yazdimi hemen bir kac gün icin canlaniyor bu baslik... yane afs abisiz bu baslik bu kadar güzel olamaz! iyiki varsin afs abi.. hem Trabzonspora hemde foruma katkin büyük.
    Ben fazla gelemiyorum, yazdigim yerlerde hiç cevap alamadigim için, fazla yazmiyorum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• biraz daha sabır haziranın ortasına yaklaşıyoruz

Yorum

• bekliyooruzz
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Eğer turuncu forma böyle çıksın daha bişi demiyorum ben.

Gecelik gibi bu ne böle kardeşim ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor Süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.

Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )

Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.

AFS ümitli olman ve aynı zamanda sevindirici haberler beklemen bizide heyecanlandırıyor doğrusu
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Seneye IBB'de Nike giyecek. Turuncu formamizin modeli bu sekilde olacak sanirim.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bence formadan çok Tişörte benziyor..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Formalarımız İstanbul'da üretilmiyor. Üretilse samimi arkadaşımın babası İstanbul Nike'ta müdür, Allah diyorum sadece

Turuncu formalarımızda bunlardır. İlk başta tişört zannettim ama sonra bu sezonki formalarımız geldi aklıma da oradan farkettim. Sadeliği hoşuma gitti fakat bunu ilk başta İ.B.B.'nin üzerinde görmek; ne yalan söyleyeyim canımı sıktı. Sıradan hissettim kendimi

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• O forma mı, yoksa t-shirt mü ?
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ibb nin forması nike fit deildir baksanıza pazardan alınan 10 liralık tshirt ler gibi duruo)

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seneye IBB'de Nike giyecek. Turuncu formamizin modeli bu sekilde olacak sanirim.

Evet turuncu ve mavi formalarimizin modeli kesin bu.

Yazi stilimizde %90 yukardaki gibi.

Forma size yukarda tisört gibi gözükebilir, fakat bu formanin üzerine gögüs sponsoru, kollardaki sponsor vs. eklenince forma halini bulacaktir...
                        .

Yorum

• bencede forma gayet hos. Sade olmasini sevdim. Bu senneki turuncu formadan (yakasini hic begenmedim) güzel.

Bu sezon hazirlik kapindan aldigim turuncu formayi bikere bile televizyonda futbolcularimizin giyindigini görmemek beni üsdü. Bu sene kesin giyinilecek bir forma almak lazim
                          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ben birşeyi kaçırdım sanırım.

Hani turuncu formamız olmayacaktı?

Yorum

• TURUNCU ISTEMIYORUZ !!! BORDO MAVI YETER BIZE !!!

eskiden, idmangücü ile idmanocagi gibi sari kirmizi veya yesil beyaz olmasin da

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• bu işi taraftarlara sorupta yapsalar olmaz mı.nike'a sponsorluk verdik o üretiyor.bu işle ilgilenilmeli.yazı stilini ben beğenmiyorum.hiçbir özelliği farkı tarzı yok.sıradan yazılmış.bazı harfler birbirine giriyor zaten.bu sezon değil 3 bizim 5 tane forma yapmamız lazım.(Bordo-Mavi,Beyaz,Bordo,Siyah,Turuncu,Gri,Mavi) birde bu sezon ki antrenman formasının rengi stili falan bence çok hoştu.onlardan da forma olarak kullanılsa hiç fena olmaz =)) bunlardan formaları çıkarsınlar taraftarın hoşuna gideni taraftarlar seçsinler öyle giyilsin.bu sezon tek beğendiğim forma beyaz ve üstünde gri bir trabzonspor arması olanıydı.onuda giymediler.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X