Uzun Kollu Formalar İNŞALLAH Bu Yaz Mevcut Olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun Kollu Formalar İNŞALLAH Bu Yaz Mevcut Olur
zaten bi yazin gelebiliyorum Türkiyeye
Yorum
-
İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur bende giriyorum inşallah iyi geçerse onun gazına alırımBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam formaya ayrı bi hava atıyor.ttnet olucaktı reklam bakalım nasıl durucak formadaBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
usta formaları üreten nike, reklamları uygulayan biz.
yapıştırma reklam olmaması için forma uygulanırken yapılması lazım renk uygulamasının. forma boyadan üretimden çıktıktan sonra baskıdan başka pek bişey yapamayız sonradan :/
belki baskıların kalitesi arttırılabilir. mesela kumaşa uygun daha sağlam bi malzemeden basılabilir.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta formaları üreten nike, reklamları uygulayan biz.
yapıştırma reklam olmaması için forma uygulanırken yapılması lazım renk uygulamasının. forma boyadan üretimden çıktıktan sonra baskıdan başka pek bişey yapamayız sonradan :/
belki baskıların kalitesi arttırılabilir. mesela kumaşa uygun daha sağlam bi malzemeden basılabilir.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum