Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun Kollu Formalar İNŞALLAH Bu Yaz Mevcut Olur
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzun Kollu Formalar İNŞALLAH Bu Yaz Mevcut Olur
      aynen

zaten bi yazin gelebiliyorum Türkiyeye

Yorum

• çakma nike lar gercek nike dan daha guzel nike işi bilmiyo
        u will need justice at the end..

Yorum

• Reklam formaya ayrı bi hava atıyor.ttnet olucaktı reklam bakalım nasıl durucak formada
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 14 Haziran ÖSS ( Ölürsem Sebebim Sensin ) den sonra inşallah formamı alacağım.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Uğur bende giriyorum inşallah iyi geçerse onun gazına alırım

Yorum

• Bu Sene Alıcam Formamı İNŞALLAH Uzun Kollu Bekliyorum. Hayde Nike Amansız Ol
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğur bende giriyorum inşallah iyi geçerse onun gazına alırım
                  Ben zaten alacam da benim de iyi geçerse daha fazla şeyler alırım
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bu sene formalar süper olmalı emin olsunlarki bu sene geçen senelere göre daha çok satılır

Yorum

• umuyorum ki iyi olur çünkü fazla ümitli değilim ttnet reklamını düşünemiyorum formanın üstünde güzel olsa keşke bakalım.
                      Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• Bari şu formalar güzel bir şekilde çıksa. İyi bir habere hasret kaldık ya!

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Reklam formaya ayrı bi hava atıyor.ttnet olucaktı reklam bakalım nasıl durucak formada
                          Yanlış hatırlamıyorsam TTNet olmayacak.. Ali Fuat abi, yazıyla yazılmış Türk Telekom şeklinde olacağını söylemişti..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bencede sadece Türk Telekom yazsa güzel olur. Aşırı büyük yazmadıkları ya da yapıştırma yapmadıkları sürece sorun yok.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• usta formaları üreten nike, reklamları uygulayan biz.

yapıştırma reklam olmaması için forma uygulanırken yapılması lazım renk uygulamasının. forma boyadan üretimden çıktıktan sonra baskıdan başka pek bişey yapamayız sonradan :/

belki baskıların kalitesi arttırılabilir. mesela kumaşa uygun daha sağlam bi malzemeden basılabilir.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                usta formaları üreten nike, reklamları uygulayan biz.

yapıştırma reklam olmaması için forma uygulanırken yapılması lazım renk uygulamasının. forma boyadan üretimden çıktıktan sonra baskıdan başka pek bişey yapamayız sonradan :/

belki baskıların kalitesi arttırılabilir. mesela kumaşa uygun daha sağlam bi malzemeden basılabilir.
                                Kardeş yani reklamlar yapıştırma mı olucak önümüzdeki sezonda? Üretim aşamasında reklamın basılıp basılmadığı konusunda bir bilgin var mı?
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X