Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satış rakamları umulduğu gibi olmamıştır. daha pahalı olmasına rağmen beyaz formayı daha sık görüyorum bende renktaşlarımın üzerinde
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parçalı forma 59 liraya düşmüş.

https://www.trabzonspor.com.tr/urund...sp?kimlik=1616
      Biz 89 verdik
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz 89 verdik
        ben de verdim takıma katkı olsun diye içime taş gibi oturdu olsun be seneye inşallah

Yorum

• TSclup ne zaman indirime girer acaba herhangi bir bilgisi olan varmı??
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TSclup ne zaman indirime girer acaba herhangi bir bilgisi olan varmı??
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Çoğu kişi -başta ben olmak üzere- formayı bulamamaktan dolayı alamadı . Ondan dolayı 55.00 rakamının normalde daha yüksek olacağını biliyorum .

Yorum

• gelecek seneki forma satış rakamlarını çok merak ediyorum
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Birsey bana biraz mantiksiz geldi, su parcali formalari bu sezon yine giymeyecekmiyiz? Peki neden indirim var ozaman o urunlerde? Sirf amblemin degisecegi icin mi?

Yorum

• ben de beyaz forma alcam ama biraz daha düşsün.. çok pahalı.. bütçem kaldırmıo ne yazikki
                    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• oh burası sakin bir başlık çubuklu forma çıksın ilk işim onu almak olacak

Yorum

• Bi tek parçalı formada indirim var. İşin kötü yanı parçalı formayı ben ilk çıktığı gün aldım. bütün ürünlerde indirim istiyorum ben =))
                        - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Ben O Hamsipulunu ve Rengini andiran gümüs Formayi bekliyorum...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bi tek parçalı formada indirim var. İşin kötü yanı parçalı formayı ben ilk çıktığı gün aldım. bütün ürünlerde indirim istiyorum ben =))

Daha çok forma istiyoruz, indirimi de istiyoruz. Ama sanırım çok şey istiyoruz.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kesinlikle gri formayi sabirsizlikla bekliyorum. Güzel bisey olacagindan eminim, ve kesinlikle alacagim...
                              .

Yorum

• bir çubuklu ve bir de retro forma olsa harika olur.retro formayı ts club da yapabilir.geçen sene yapılmıştı bir tane,70'li-80'li yılların formalarını da daha çokgörmek isteriz.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X