Bizim Şort sorunumuz var çok kalitesiz şortlar giyoruz..
Evet haklısın.. Malesef nike'ın TS şortlarının kumaşı ve dizaynı ile benim de kullandığım Barça, Juve vs. şortları arasında bayağı fark var. Bizimkilerin geçen seneki puma şortlardan farkı yok dümdüz şorta amblem basmışlar sadece, diğerlerinin ise kumaşı kaliteli ve daha farklı. İnşallah bu sene formalarla birlikte şortlarda da bir değişiklik yaparlar, muhtemelen Ali Fuat abi önceki sayfalarda bir bilgilendirme yapmıştır; kaçırmış olabilirim..
En son Erkin tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 17:11.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
arkadaslar yanlis anlasilma olmasin ukalalik gibi bir derdim yok mecburen burda ispanyada yasadigim ve bizzat gorebildigim icin soyluyorum barcelona nin formalarinin resimde gorulen renkle alakasi yok,renkleri bildigimiz koyu renkleri ve forma yakindan cok cok daha guzel gozukuyor.bizim formalarida daha gormeden cikmadan , dokunmadan bu kadar elestirmemizi pek mantikli bulmuyorum.
Bu konu tekrar canlanmış..ama koca bir sezon çubuklu forma olmadan geçti..Gözümü açtığımda bu takmı tuturdum..Ve çubuklu forma bence bizim klasiğimiz..İnşallah yönetimimiz bu konuyu bu sene ihmal etmez..ve de formaları dizayn eden arkadaşın ellerine sağlık..Çubuklu ve 2. parçalı favorim..Keşke buna benzer tasarımları olsa...
Bunlar cikacakta taraftar almiyacak. niye forumdaki ve forumda olmayan taraftarlar hep ürün konusunda 90% hemfikir ve ne istedigini tam olarak biliyor ama Ts clubun cikartigi ürünler bu istekler dogrultusunda yapilmiyor anlamis degilim! Bu kazak müthis!
Ts Club'ın çubuklu formaları çok güzel. Yalnız bordosu fotodan mı bilmiyorum açık çıkmış. Ve yanılmıyorsam Kappa'nın son çubuklu formasının desenlerinde yapmışız
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Bu sene ki formalardan çok şey bekliyorum.İnşallah geçen sene ki gibi olmaz.Nefesimi tuttum 1 haziran'ı bekliyorum..
KaZıM KoYuNcU;
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''
Yorum