Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Club çubuklu forma satışı yapıyormu ki ?
    ben hiç görmedim henüz.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaşlar yeni formalarımızın fotoğrafı falan yok mu yani tamamiyle mi 1 Haziranda çıkacak .

Şöyle kendi yapımınız , tahmini çizimler falan yok mu ?

Yorum

• ya cok güzel forma yaptılar ıyı saklıyorlar ya da yine bır fıyasko olacak lig bitsin dıyorlar ya da cubuklu forma sezon ortası cıkacak derler :d
        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• AFS abi Bakırköy Ts Club'taki görevli abi formaların çıkış tarihini 10 Temmuz olarak söyledi acaba doğru mu??Yoksa ben mi yanlış anladım
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ts Club çubuklu forma satışı yapıyormu ki ?
            ben hiç görmedim henüz.
            Kocaeli'ne gelen tırdan arkadaşım oğluna Ts Club çubuklu forması almış. Fotodaki gibide değil. Yakaları bordoydu ve çok güzeldi gerçekten.
            İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            AFS abi Bakırköy Ts Club'taki görevli abi formaların çıkış tarihini 10 Temmuz olarak söyledi acaba doğru mu??Yoksa ben mi yanlış anladım
            Doğrudur anasını satayım Zaten bir dedikleri bir dediklerine tutsa dişimi kıracağım.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kocaeli'ne gelen tırdan arkadaşım oğluna Ts Club çubuklu forması almış. Fotodaki gibide değil. Yakaları bordoydu ve çok güzeldi gerçekten.Doğrudur anasını satayım Zaten bir dedikleri bir dediklerine tutsa dişimi kıracağım.
              Abi umarım doğru değildir ya maaşımı falan ayarladım Çubuklu formayı bekliyorum
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Online site içindi sanırım 1 hataya düzeltiyoruz dedilerdi. 1 ayı geçmiştir hala aynı

Bir şey değil kulübün imajını da zedeliyorlar.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• ne olur formaya hamsi koymasın palamut kefal gibi bişi olsun bari illa balık koymak istiyorsalar
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne olur formaya hamsi koymasın palamut kefal gibi bişi olsun bari illa balık koymak istiyorsalar
                    Neden palamut kefal ? Hamsi koyulsa ne olacak sanki . Mis gibi balık

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne olur formaya hamsi koymasın palamut kefal gibi bişi olsun bari illa balık koymak istiyorsalar
                      Formaya ölü hamsi asmayacaklardır heralde , hamsi pulu deseni olacaktır tahminimce. Sonuç olarak görenin "aa hamsiye bak" diyeceği bi tasarım olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden palamut kefal ? Hamsi koyulsa ne olacak sanki . Mis gibi balık
                        Sen nerelisin hemşerum?

"Hamsi baluk değildur, hamsi hamsidur!"
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Klübün ürünü olan çubuklu formalardan taraftarların haberinin bile olmaması bize has bir amatör olaydır.

Bravo !.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ali Fuat abi, şampiyonlar ligi için tasarladığın ürün gerçekten harika ama dediğin gibi korkuyoruz ya. Umarım bunun da sahtesini görmeyiz.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Klüp Yapmıyor Kazım Abi Umarız Sahtesi de Olmaz. Bi Tatlı Hayal Olarak Kalır.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Hem kulüp yapmıyor hem de korsancılar yapmasın istiyoruz Oktay'ın dediği gibi hayallerde kalacak. Bunda bir terslik var !
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X