Markalardan değil kaliteden bahsediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Kumaş kalitesinden bahsediyorum Emre. İstiyorsan bizim bu seneki formalarımızla şu Barça ve ManU'nun formalarını karşılaştır. Marka nike ama kalite aynı mı diye bir bakıver.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Neden kaldırıyormuş? Formasının kumaşı kaliteli diye mi?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Ben o mesaja cevap yazarken "Barcelona neden şampiyonlar ligi kupasını kaldırıyor zannediyorsun ilhan abi bizim formalarımıza yine şükredelim gayet güzel olacaklar" bu kadar yazmıştın. Sonrası sonradan yazmışsın ki beni pek ilgilendirmiyor.
Sponsorun nike olması kumaş kalitesinin kötü olması anlamına gelmiyor. Barçaya 1. sınıf kumaş kullanıp bize 10. sınıf kumaş kullanıyorsalar bana ne Sadri Şener'in sözlerinden. Madem formanın kaliteli olmasını istiyor taraftarımız (Yani biz) o zaman maddi olarak düşünmeyeceğiz. Kaldı ki bu sadece forma ya da başka bir şey için değil. Her zaman en kalitelisini almayı yeğlerim.
Madem büyük bir kulübüz o zaman formalarımız kaliteli olacak. Yoksa ha nike, ha puma bir şey farketmiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Yahu madem formaları sen yapmıyorsun ne diye yapanları savunuyorsun Emre? Formaların şu kalitesi senin tatmin eder ama beni etmiyor. Ben sana neden beğeniyorsun şu formaları diyor muyum?
Al işte Mehmet çok güzel özetlemiş.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Yok yahu ne rahatsızlığı, sen forma kalitesinden şikayetçi değilsin ama ben şikayetçiyim.
Derdi mi anlatabiliyorum sanırım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca, ManU formaları 99 TL'den satılıyor.
Bu fiyatı kısas alırsak bizim formaların fiyatı 20 TL olması gerekirdi.
Kalite farkı, İlhan'ın da dediği gibi, çok fazla çünkü.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu ne rahatsızlığı, sen forma kalitesinden şikayetçi değilsin ama ben şikayetçiyim.
Derdi mi anlatabiliyorum sanırım.
Ben kaliteden armadan fonttan bahsederken millet demediğini bırakmıyordu ...
Barcelona ile biz birmiyiz gibi laflar söyleniyordu ...
Milletin kafası yeni yeni dank ediyor...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sene başından beri anlatamadım senin anlatman zor kardeşim ....
Ben kaliteden armadan fonttan bahsederken millet demediğini bırakmıyordu ...
Barcelona ile biz birmiyiz gibi laflar söyleniyordu ...
Milletin kafası yeni yeni dank ediyor...
Yeni sezon öncesi tepkimizi, isteklerimizi ve beklentilerimizi şimdiden göstermemiz gerekiyor.
Yoksa bu sezon başındaki gibi geç kalırız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
1 Haziran'da çıkacak olsaydı düşerdi buraya fotoğraflarıTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Haziran'da çıkacak olsaydı düşerdi buraya fotoğrafları
Yorum
-
1 haziranda çıksa ne olacak,yarın çıksa ne olacak
ligin en tırıvırı takımları tarafından koskoca sezon boyunca kullanılan çubuklu formalara heyacan yapıyoruz ona üzülüyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaya ölü hamsi asmayacaklardır heralde, hamsi pulu deseni olacaktır tahminimce. Sonuç olarak görenin "aa hamsiye bak" diyeceği bi tasarım olmayacaktır.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 haziranda çıksa ne olacak,yarın çıksa ne olacak
ligin en tırıvırı takımları tarafından koskoca sezon boyunca kullanılan çubuklu formalara heyacan yapıyoruz ona üzülüyorum.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum