27.05.2009 Çarşamba 17.00 Trabzon Yalıspor - İyiderespor (Kartal)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDetaylar:
Sahada veya televizyonda daha farklı görünmesi normal.
Ben pek beğenmedim.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
bizim formalar 1 hazırandamı cıkacak kesın degıl mı ?Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
afs beyle daha önce de tartışmıştık bu konuyu ancak fikirlerimi yinelemek istiyorum. sorumlu olan nike firması mı yoksa bizim parlak zekalı bazı yöneticilerimiz mi bilmem ama 2009-2010 için bize sunulan forma gamı tartışmasız bir rezalettir!!
gerek yeni sezon için yapılan forma tercihleri ve gerekse de forma modelleri bu klübün kalitesinin çok çok altındadır...bunu bir realite olarak ortaya koymak zorundayız...bence asıl sorumlu bizim yöneticilerimiz de olsa nike gibi firma bir klübe daha iyi rehberlik edemiyorsa orada da sorun vardır. 6 forma ve bunların neredeyse tümü nike'ın elinde kaldığını düşündüğüm eski model formalar. parçalı formanın o salaş halinin başka bir açıklaması olabilir mi ki aynı forma yeni sezonda da var...deveye sormuşlar misali nike için belki de tek doğru ihtimali olan klasik forma da ürün gamında yok. adam bir bakmaz mı ki ya ben bu sene en çok hangi ürünü satmışım diye...neresinden tutarsanız tutun elinizde kalacak bir uygulama. söylenecek çok şey var ama kırılan kol yen içinde.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Kimseyle tartıştığımı hatırlamıyorum. Herkes aynı düşünecek, her olayı aynı algılayacak diye bir durum yok zaten. Bu olaya nereden baktığınızla alakalı bir durum. Bakmakla görmek aynı değil demiştim zaten.
BMN ve özellikle bu başlık futbol penceresinden hayata baktığımız ve en demokratik ve saygılı biçimde görüşlerimizi ifade ettiğimiz bir yer.
Sırf beğendim - beğenmedim meselesi değil, yüzlerce sayfadır konuştuğumuz paylaştığımız.
Geriye dönüp baktığımızda formalarımıza olan bakış açımızın sezon başındaki ile aynı olmadığını görebiliriz. Hele yeni formalarımızı bir görelim bakalım.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum